Home > De första oljemålningar av min dotter

De första oljemålningar av min dotter

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av det här inlägget.

Jag är tillbaka. Efter tre års egeomates, beslutade jag att ta en paus som jag behövde. Jag hade tid att göra ett par resor inte nödvändigtvis av arbete, se VM tyst, och göra några empiriska konst som som slappnar av.

Jag återvände till målning, men den här gången inte med olja, jag vill leka med akryl och klistra konsistens. Så att mina barn inte kommer att förstöra min vilja, jag köpte dem lite duk, en miniatyr staffli, olja och terpentin för att göra dem alla bekväma med konst som redan har.

Här visar jag resultatet av nästan åtta år av min dotter, som hade knappt vågat akvareller och tempera.

clip image001234 The first oil paintings of my daughter
Hennes första stroke. Det var hennes första möte med en två kanter fräsch mix och inte veta vad man ska göra.
clip image002168 The first oil paintings of my daughter
Här gör deras blandning med spatel. Kostnad honom lite färger dragröret utan få sammanfogade (*).
clip image003128 The first oil paintings of my daughter
Där går hon igen, från topp till botten, med en 12 platt pensel. Syntetiska borst men som fungerar som kamel hår.
clip image00492 The first oil paintings of my daughter
Slutligen hon avslutade med benen förvanskats och lukten av terpentin lämnade ett brummande på bröstet på grund av sin astma. Men det är en kärlek. Jag gav henne ett glas mjölk för att minska toxiciteten och nästa dag var redo igen.
clip image00558 The first oil paintings of my daughter
Hon satte sig ner för att göra några klotter, utan beslutar att imitera min kubistisk galna stil eller hennes siffror barn.
clip image00642 The first oil paintings of my daughter

Med det första hon lärde sig flera begrepp som jag inte lärdes in första gången: att tillbringa primerskiktet med thinner för att undvika sprickbildning det torra, att kontrollera gränserna mellan platta toner, inte lämna blanks, att inte använda en mycket torr pensel och aldrig sätta färg i direkt tonen som kommer i röret.

Och medan min son klaga eftersom Nederländerna gjorde ingenting i slutet av spelet … hon vågade efter en sekund.

clip image00728 The first oil paintings of my daughterclip image00821 The first oil paintings of my daughter
Slutligen hon slutade efter 44 minuter med målning på kinderna clip image00918 The first oil paintings of my daughteroch händer.

Utan tvekan kommer hon inte längre behöver min grundläggande råd. Hon har en önskan och lubb.

Vi får se hur länge det varar ingångarna jag lämnade för henne.

Nu ska vi gå med min son, som då var mycket liten hade försökt med olja på ogrundad duk.

Visst det är inte hennes ursprungliga stil, men ser mina stunder av galenskap med dessa mosaiker hon redan vet skicklighet. Mer att vara bra med mig än hon själv, men hon kommer att utveckla sin egen stil.

Vilken tillfredsställelse har orsakat mig!

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

(*) EncolocharCentralamerikanska Idiom vilket innebär få förenade eller blandade

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.