Home > Cursorul eșec, Bentley V8i

Cursorul eșec, Bentley V8i

Am ajuns deja PowerMap V8i Select Seria 1 (8.11.05.19) care aduce vești interesante.

PowerMap, cum ar fi PowerDraft PowerCivil și nu ocupă o licență MicroStation, dar este inclusă ca o rulare pentru un preț destul de mic în comparație cu harta + Bentley Microstation. Deci, se ruleaza ca o aplicatie dezvoltata de sine pe API Microstation, cu toate caracteristicile, cu excepția că nici un alt program Bentley va rula pe acest lucru ca Geopak Descartes, și așa mai departe.

Printre caracteristicile noi, cele mai interesante sunt modificările aduse la browser-ul care arata mai mult ca un ecran tabelar convențional, dar este mai mult decât atât, pentru că atributele bloc (grila de editare) pot fi editate, căutările sunt salvate și alte Sarcinile (Idiom spaniolă: “miquis”, tot felul de sarcini specifice). Se pare, de asemenea, interesant, dar încă nu dovedește, o alternativă de a atribui atributele obiectelor fără a le construi (Promovarea caracteristică metoda).

Printre alte versiuni noi menționat:

  • Uniunea tabele (alăture), inclusiv structuri XML în DGN
  • Împărți / fuzioneze poligoane cu opțiunea de a moșteni date
  • Raportul de analiză topologică. Acum, rezultatele unui strat de cruce sau selecție de atribute pot fi trimise la fel de raport și să implementeze în datele din browser.
  • Etichetare, pe baza proprietăților de adnotare.
  • Conversie de etichete dinamice la adnotările permanente.

Toate aceste lucruri sunt vechi și în alte programe GIS, dar ei bine, le urez bun venit.

O eroare a apărut la mine la intrare:

Excepție: nu a putut găsi fișierul ‘C: WINDOWSCursorshcross.cur “.

clip image001200 Failure cursor, Bentley V8i

clip image002136 Failure cursor, Bentley V8i

Pentru o clipă am crezut că a fost pentru că nu instalarea premise, pentru că am avut instalat deja V8i Microstation, dar în acest sens l actualizat doar de analizatorul XML 6 din SP1 și DirectX 9c. Așa că am sfârșit prin a crede că este un tip de cursor pe care nu am instalat în Windows mele.

Pentru a rezolva acest lucru, trebuie doar să meargă la folderul C: cursoare Windows și face o copie a uneia dintre săgețile într-o cruce, redenumind-o ca hcross.cur

clip image00398 Failure cursor, Bentley V8i

De obicei, din acest motiv mizerabil program nu ar lasa-ma activa lumina. Voi juca pentru a vedea dacă am reduce nivelul de dificultate (Spaniolă idiom: “astralidad”, vine de la Astral), Cu un pas tutorial bun cu pas într-un patrimoniu program de integrare Cadastru cultural care are mâncărime mine (Idiom spaniolă: “mi-EALT picado”, păstrează atenția mea) De zile.

clip image00471 Failure cursor, Bentley V8i

Nu am să-ți spun, este probabil ca reiau instrumente care au fost dezvoltate pentru XFM în 2005, dar pentru utilizarea generică.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.