Home > Cum să coordonate de intrare în Google Earth / maps

Cum să coordonate de intrare în Google Earth / maps

În cazul în care doriți să introduceți un coordonate specific în Google Earth, este nevoie doar să tastați în motorul de căutare, cu unele reguli de a respecta. Este o ieșire foarte practic, dacă doriți să trimiteți pe cineva prin intermediul chat sau e-mail o coordonate pe care am vrea să vedem

1. Nomenclatorul de grade

Google Earth folosește un sistem de coordonate în format unghiulare de tip Lat Long, de aceea este necesar să fie scrisă în acest fel.

Amintiți-vă că pentru aceasta este “latitudine, longitudine.”

În cazul latitudinile emisfera nordică, va trebui să-l scrie în pozitiv, în negativ pentru emisfera sudică. În cazul longitudine pentru emisfera estica (de la Greenwich la celălalt capăt al lumii) va fi pozitiv și vest, unde, Hispanics, se va fi negativ.

2. În grade, minute y secunde

Să vedem acest exemplu:

45 ° 7’21 .41, -123 ° 6’48 .92

Care este înainte de virgulă este latitudine, ceea ce unii numesc “Y”, deși nu este atât dacă acestea au fost coordonate plane. Ce este pe dreapta este longitudinea sau ceea ce ar putea fi numit “X”.

Aceasta înseamnă că coordonata este de 45 de grade deasupra ecuatorului, pentru că este de grade pozitive și 123 vest de la Greenwich, pentru că este negativ. De secunde accepta zecimale, și puteți omite simbolul. O greșeală comună este un simbol minute, acesta trebuie să fie utilizat (“), oamenii confunda adesea cu apostrof și acest lucru va genera eroare (“).

Dacă aveți probleme în a găsi simbolul, puteți face un copy paste de la această adresă, care este aici și de a schimba doar numerele.

3. În grade zecimale.

În acest caz, nu are nevoie de nimic mai mult decât numărul similar

45.0987,-123.1234

4. Cu NSEW rulment

Acesta poate fi de asemenea scrise utilizând opțiunea orientare, cum

45 ° 7’21 .41 n, 123 ° 6’48 .92 w

Și sistemul va recunoaște.

clip_image0025. În cazul în care să-l scrie

În cazul în Google Earth, În bara din stânga, acesta este înregistrat și apoi faceți clic pe Căutare

În cazul în Hărți Google, În motorul de căutare de top, iar apoi apasati butonul “Cauta”. Da întâmplător o privire la această curiozitate, coordonata ne-au fost utilizați pentru exercitarea.

Acestea sunt o F, un X și un semn de întrebare făcut cu un avion, mașini și oameni întinși pe iarbă. În conformitate cu măsurile, acestea sunt la scară, ceea ce este atât de impresionant este faptul că ei știau că ziua va lua o fotografie aeriană și au trebuit să stea acolo de ceva timp. De mai sus este simbolul Firefox marcate pe iarbă, deci putem presupune ce Fx are? … Aceasta înseamnă o abreviere … ceea ce o modalitate de a face publicitate.

clip_image003Deși, dacă aș fi într-o altă zonă de Mexic, aș spune că acesta este un semn de traficanți de droguri, avionul aparține seful, masina face parte din dealerii și bărbați mincinoase au doar a fi ucis. Jeje

clip_image004

6. UTM Coordonate

Nu cred că se poate, ar trebui să le converti la geografice la UTM plat, cu toate că ultima dată când am văzut un instrument care permite această sarcină de la Excel. Și dacă este nevoie de o cantitate mare de puncte, cel mai bine este de a face acest lucru prin importul dintr-un excel tip de fișier csv.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.