Home > Cum de a stabili ecran, dacă este traversat de 90 de grade

Cum de a stabili ecran, dacă este traversat de 90 de grade

Nu știu dacă ar fi întâmplat la unul dintre voi, aceasta este prima dată când îl văd, dar fără să știe cum s-ar fi făcut, am făcut pe ecran să fie traversat de 90 de grade. Se pare că nu toate computerele au această proprietate, dar la un hotel de noapte singur, fără Internet acest lucru este fatal.

M-am consultat cu cei de pe partea care s-au uitat la meci de fotbal și mi-au dat trei soluții:

1. Primul: Am sunat la suport tehnic municipiu, el a petrecut o jumătate de oră în căutarea de moduri diferite de a rezolva problema și apoi în cele din urmă închis ușa și a spus:

Rahat!

A doua zi a luat-o pentru a reformata, am platit 45 dolari pentru acest lucru.

2. În al doilea rând mi-a spus că el a fost atât de, lucru de două zile, cu capul strâmb, toți cei pe care el a cerut nu știu cum se face, arunca doar un râs. Unul chiar a zguduit spunând că unele tablete au avut această funcție pentru a se adapta în funcție de poziția. În cele din urmă cineva a reparat-o, dar n-am știut ce a făcut.

3. A treia a spus că un tehnician astfel aranjate într-o zi, apăsând câteva butoane de control, nu știu mai mult. El a numit pe fată, dar ea nu a răspuns la telefonul mobil …

Nu petrec mai mult timp, asta e cum:

Apăsa CTRL + ALT cheie și direcția săgeată. Dacă apăsați dreapta pe el trece la 90 de grade, în timp ce crucea din stânga la -90 și, desigur, dacă vă plasați mai sus (de sus), se plasează pe ecran în poziție normală.

clip_image002clip_image003

Jeje, presupun că trecerea mașina poate servi pentru a vedea poze de fete in format complet.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.