Home > Cum de a schimba o pictogramă în Google Earth

Cum de a schimba o pictogramă în Google Earth

Google Earth aduce unele pictograme predefinite, este posibil de a schimba sau de a le modifica, dacă dorim să, deși acest lucru nu este întotdeauna atât de practic, din cauza capacității reduse a sistemului de a face selecția de atribute.

clip image00137 How to change an icon in Google Earth

Pentru această sarcină, trebuie să facem un click dreapta pe layer si apoi selectati “Properties” din panoul din stânga După aceea, trebuie să alegem “stilul comun”, opțiune care putem modifica.:

• Grosimea liniei

• Stil umple sau contur

• Dimensiunea etichetei

• Dimensiunea Icon

clip image00227 How to change an icon in Google EarthÎn zona superioară se poate selecta o pictogramă diferită, rețineți că este posibil să se definească adresa pictograma de interesul nostru. Acesta poate fi o adresă web sau un fișier local, pentru aceasta se poate selecta butonul numit “adăuga pictogramă personalizată”.

 

În acest caz, vreau să folosesc figura mica de porc a găzduit în Documentele mele:

clip image00315 How to change an icon in Google Earth

Astfel, de exemplu, dacă dorim să modifice AH1N1 gripa Harta este în zona de Mexico City (DF) …, apropo, criza este complex, semnele violet corespund cazuri confirmate, iar cele roz simbolizează cazuri suspecte, și o marca nu reprezintă un caz, dar mulți în același comunitate.

clip image00410 How to change an icon in Google Earth

Dar de cotitură la element, dacă am schimba pictograma, acest lucru ar putea produce rezultate afișate:

clip image0058 How to change an icon in Google Earth

Este clar că incapacitatea de Google Earth pentru a face o selecție specifică face imposibil de a pune porci de culori diferite în același timp.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.