Home > Cum de a încărca un KML de Google Maps

Cum de a încărca un KML de Google Maps

Câteva zile în urmă, un prieten mi-a trimis o întrebare cu privire la încărcarea harti care pot fi implementate în Hărți Google fără a fi a pune cu API-ul aici, am dedica un timp pentru a face acest lucru.

1. Creați un KML

clip image00313 How to upload a kml to Google MapsUn KML pot fi create aproape orice program de cartografiere, acesta poate fi ArcGIS, multiple, Bentley hartă, GvSIG sau AutoCAD Map.

Tu ar trebui să facă numai file / export / KML sau ceva

În acest caz, voi export asta geometrie.

Tipul de linie, umple, și alte caracteristici vor merge cu dosarul, mai mult … mai mare.

2. Deschideți-l cu Google Earth

Pentru a vizualiza fișierul în Google Earth: File / deschide

clip image004117 How to upload a kml to Google Maps

3.  Încărcați în Google Maps

Pentru a încărca la Google Maps, trebuie să aveți un cont Gmail și trebuie doar să adăugați Hărți Google la profilul tau. Apoi, trebuie sa va logati atunci când ajunge la Google Maps.

Apoi, alegeți opțiunea de a crea noi hartă și de import. După ce faceți clic pe imagine puteți adăuga date, inclusiv fotografii și conținut web.

clip image0066 How to upload a kml to Google MapsPuteți încărca un fișiere KML, KMZ sau GeoRSS de până la 10 MB

4. Implementați în Hărți Google

Odată încărcat, puteți vedea și chiar partaja link-ulastfel că și alții vor vedea, de asemenea, dacă vă decideți că este la dispoziția publicului.

clip image00741 How to upload a kml to Google Maps

Și, după cum a declarat Gerardo în comentarii, dacă aveți fișier stocat undeva, știind URL-ul, aveți posibilitatea să tastați în “Căutare Hartă” zonă și voila, se desfășoară. Atâta timp cât nu este un fișier foarte mare … 10 MB, cred.

clip image009 How to upload a kml to Google Maps

Pentru a rezolva problema dimensiune, putem simplifica geometria de software GIS, asigurându-vă că topologia este menținută.

De exemplu, aici am pleca harta din Honduras “, 298 municipii în format KML, Exportul normală măsoară 104 MB, aceasta a fost simplificat prin GIS colector să fie într-o dimensiune de 12 MB … una din aceste zile am vorbit despre cum se face în colectorul.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.