Home > Cum de a compara două documente Word

Cum de a compara două documente Word

De multe ori se întâmplă, că atunci când se lucrează un document, cineva se răstoarnă fără a aplica revizuirea modificări și mai devreme decât mai târziu, ne ocupă făcând comparație a celor două documente.

Deși am foarte rar scrie despre subiecte de programe pentru muritorii de rand, eu iau această ocazie pentru că această funcție vine la pachet cu Microsoft Word, și funcționează foarte bine. În primul rând este sugerat că ambele documente deveni în versiunea docx, dacă acestea nu sunt pentru a facilita compararea în structura XML susținută de noul format..

clip image0013 How to compare two Word documents

Pentru a face procesul ar trebui să mergem la Comparație opțiune, pe Revizuirea tab. Un panou în care puteți alege ce originalul, iar documentul final este și în numele căreia sperăm că constatat schimbari vor fi etichetate.

Există, de asemenea, o opțiune de a extinde panoul pentru stabilirea comparație așa cum ne place, astfel încât să puteți alege dacă modificările de revizuire format, mișcare, schimbarea de capitalizare, mese de schimbare, oricum …

clip image0033 How to compare two Word documents

Puteți alege, de asemenea, dacă a marca schimbări la nivel de caracter sau marca întregul cuvânt și apoi, dacă ne așteptăm la schimbări marcate vor fi aplicate într-unul din documentele sau într-unul nou.

clip image0043 How to compare two Word documents

Rezultatele sunt prezentate simultan în conformitate cu opțiunea marcată încercuite pe partea de sus. În partea stângă apare rezultatul revizuirii și pe dreapta sunt prezentate cele două documente comparate. Rețineți că ceea ce a fost modificat, șterse sau adăugate sunt marcate prin culori diferite. Rezultatul final poate fi salvat ca un nou document cu revizuiri, care sunt prezentate ca treci cursorul de pe el sau ca note în panoul din dreapta documentului.

Se pare că pentru mine aceasta este una dintre calitățile Word marile am rareori iau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.