Home > Criza din Honduras continuă …

Criza din Honduras continuă …

Cei care călătoresc, rămâne unde sunt, Aeroporturi închise, fiul meu este fericit pentru că el nu va trebui să ia examenul. Situația este: Stare de asediu pentru mai mult de 24 ore, nici o afacere, nici o lucrare, și nici o soluție.

 

Restul, doar o continuare a aceluiași roman în care capetele sale, în fiecare zi sunt mai polarizate … după aproape trei luni de scânteie inițială. Este periculos să spui ceva, pentru că vecinul ar putea fi, pe de altă parte și că ar fi teribil de a rupe o relație pe tot parcursul vieții doar pentru a exprima o emoție sinceră. Cel mai simplu lucru este să ne gândim că Zelaya sau Micheletti (unul din doi) are vina pentru tot, oamenii sunt de genul asta, mintea noastră ne ia de a simplifica problemele complexe și creierul nostru facilitează puzzle-uri vina pe o persoană, un grup mic, o dată , o circumstanță sau un partid politic.

clip image001114 The crisis in Honduras continues...Făcând o lectură din ultimii 50 de ani, știm cu toții că revoluțiile sunt necesare pentru a crea precedente și să facă modificări semnificative. Ar fi dureros să treacă printr-o criză fără a crea rădăcini pentru schimbările necesare (care, desigur, exista) in fata unei datorii sociale care nu pot fi ascunse vamale, nocive ale politicienilor obișnuiți să facă ce vor, viziuni limitate de participare de construcție și un decalaj între realitate și ceea ce le vând conserve pentru noi. Pentru a efectua modificări, avem nevoie pentru a scrie, cred, propune, iar visul … nu doar să poarte un șal roșu pe fata noastra sau un tricou alb (la exterior). Riscul este dincolo de ceea ce este menționat pe Wikipedia despre ea, un cuvânt ușor de a fi folosit ca o limbă Twister, dar nu atât de simplu să-l ia în acest mediu, fără polarizare.

Eventualitate… De urgență diferă de posibilitatea, de la un punct de vedere formal, deoarece posibilitatea include declarații sau propuneri care sunt în mod necesar adevarat ca, de asemenea, nu neapărat un fals, în timp ce nu se poate spune că o propoziție este condiționată, dacă este neapărat adevărat.

Unele pot fi în spatele 105 cheie, cu liniștea pe care nu ne-am pierdut 125 kbps și crede că “ei” ar trebui sa rezolve problema lor. Dar suntem, de asemenea uman într-o țară împrumutat, unde avem prieteni de familie si sincer, unii dintre ei rupe piept lor cu rezistenta, alții în rezervorul care lansează fluxuri de apă; amândoi conștienți de responsabilitatea lor și de convingere. Prin urmare, nu poate ajuta sentimentul, pentru că în primul rând suntem frați și situația ne-a determinat să-și apere gânduri care rătăcit calea lor originală (Idiom spaniolă: “soltaron la Tangenta”), La un moment necunoscut pentru noi.

clip image00274 The crisis in Honduras continues...

Oricum, sperăm că această situație nu ne costa încă 12 de ani de război civil în meandrele râului Araute lui, de asemenea, că noi nu trebuie să piardă mai mulți membri ai familiei și, o dată pentru totdeauna … ticăloșii ăștia ajunge la un acord.

După aceasta, am aprecia spațiul această criză ne-a dat pentru a propune, și, dacă este posibil, corelarea, patch-uri neuronale care fac sens pentru a construi o ieșire în concordanță cu nevoile care nu a putut ascunde cu tot acest zgomot. Ne-ar aprecia, de asemenea, faptul că unele persoane deoparte și se lasă de lucru pentru cei care se așteaptă un decalaj pentru a oferi ajutor … și, desigur, sper să se întoarcă bucură de o carne prăjită cu vecinul meu vineri seara.

Asta e viața, utopic ca ultimul paragraf, real, ca prima și interesant ca atunci când am apăsat butonul “publica” … doar 4 minute înainte nu era curent.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.