Home > Conversia KML de fișiere DXF

Conversia KML de fișiere DXF

Un timp în urmă a existat o aplicație practică la Prietenul Zonums lui că a făcut acest rol, fără prea mult obstacole. Din păcate, prietenul a fost foarte strategic pentru a crea o dată de expirare pentru soluția sa, astfel încât, dacă deschizi acum spune că a expirat, este foarte probabil ca el vinde licența … bla, bla, bla.

Ei bine, ceea ce ne dorim este de a transforma fișiere KML / KMZ a format DXF pentru a fi utilizate de către un editor CAD tip AutoCAD sau Microstation.

Primul sfat: nu fi necredincios inutil.

Asigurați-vă că programul pe care îl utilizați nu face această sarcină, astfel încât să nu trebuie să recurgă la o cerere suplimentară.

· În ColectorCazul lui, ai nevoie doar pentru a apela KML, atribuie o proiecție în care vrem să exporte și trimite-l la dxf. Este atât de simplu pentru doar 245 $.

· Doar o altă opțiune economică este Global Mapper, Care este în valoare de $ 299.

În cazul în care aceste programe care sunt în valoare de mai putin de 300 $ face atât de ușor, este posibil ca programul GIS comerciale a utiliza o face, de asemenea, așa că încercați mai întâi cu ceea ce ai deja.

Al doilea vârfDo-it-ușor și fără hacking.

În acest caz, vom face cu gvSIG, profitând de licență sale libere și și oricine utilizat ArcView 3x ar trebui să învețe să utilizeze elementele de bază în câteva ore de pasionat de auto-didact.

 

Sfat În al treilea rând: Nu-mi citesc, doar o fac.

1. Deschide gvSIG

Acesta trebuie să fie gvSIG 1.9 sau mai mare, acum aveți posibilitatea să utilizați 1.11, din moment ce versiunea stabila anterior 1.3 are fișiere KML nu deschise. gvSIG este descarcabile de la pagina sa, și aici am comparat unele dintre avantajele de aceasta versiune, care sperăm că în curând pentru a absolvi ca gvSIG 2.0

2. Crearea unei vizualizări

Odată ce ați introdus gvSIG, optiunea “vedere” este selectat în managerul de proiect și a apăsat pe buton pentru a crea un nou punct de vedere.

clip_image003

Puteți da un nume, atingându-l și folosind butonul “Redenumire”, în cazul meu, am numit “Cadastru”. În proprietățile de proiecție dorit este configurat pentru vizualizare (nu pentru formele individuale)

3. Deschide o vedere

Pentru a deschide pentru a vedea, juca dublu-clic pe el sau să se joace și apăsați butonul “deschis” în panoul din dreapta. Acest lucru ar trebui să deschidă stratul KML, în funcție de caracteristicile pe care le-a avut, puteți deschide cât mai multe opinii și straturi ai dorite, precum și straturile ArcView.

clip_image0044. Deschideți KML

După deschiderea vedere, se încarcă KML cu butonul adăuga straturi. Tipul de driver este ales ca KML, și caută următoarea pentru fișierul (poate fi KML sau KMZ).clip_image006

Dacă te uiți atent, este posibil pentru a apela DGN, DWG, DXF, SHP, printre altele. Proiecția este stabilit în partea de jos.

clip_image007

5. Exportarlo un dxf

Pentru a exporta se atinge stratul, apoi alegeți “strat / export de” opțiune și apoi alegeți DXF.

clip_image008

clip_image002[3]Sfat În al patrulea rând: nu urăsc software-ul preferat.

Taci, este probabil ca aceste rutine de zi cu zi obliga programele noastre GIS majore de a implementa funcționalitatea lor rapid.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.