Home > Construirea cu lemn, în stil american

Construirea cu lemn, în stil american

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post

A doua zi a fost la fel de interesante, am văzut cel puțin patru modele de construcție:

Casa prefabricate, altele de design clasic, dar construit pe site-ul, apoi una cu un design deosebit și în final o pereti din beton armat.

În acest caz, vreau să se concentreze pe construcția de lemn, care pare a fi sufletul de construcție din SUA. E ciudat să te gândești la a face o casă cu două etaje, cu cel puțin 3.500 de metri patrati, ne vom gândi la ea câteva luni: americanii o fac în 25 de zile de la pre de livrare de chei, acest lucru este comun.

clip image00136 Building with wood, American style

Urbanizarea

Ei numesc subdiviziune, Și este o procedură care este mult planificate, dar ea este, de asemenea, un mediu cultural legat de multe tradiții atât pentru zone rezidențiale și suburbii.

Canalizare merge la colecționari generale care orașe au, dar apa furtuna se duce la lacuri artificiale numite “lacuri”. Din cauza topografiei plat, nu există râuri în cazul în care pentru a muta de apă într-o furtună, astfel încât fiecare dezvoltare casa a proiectat un lac artificial în cazul în care apa vine în tuburi mari din jgheaburi.

clip image00314 Building with wood, American style

Fundația

clip image00412 Building with wood, American styleEi folosesc placa fundatiei, cu beton pre-mix și cablurile post-tensionate, care se face de către o mașină după topire.

În perimetrul sunt lăsate câteva șuruburi care este ancora la baza pereților și este consolidat cu cuie genunchi cu pistolul de presiune.

Pereții

clip image0058 Building with wood, American style

clip image0067 Building with wood, American styleTotul este panouri din lemn, modulare, care sunt înarmați la fabrică. Fiecare bucată să aibă o marcă cu laser care indică unde se află, unghiile sunt plasate cu o armă și conține un fel de cauciuc pe vârful, care este stabilit de căldură iese de unghii.

La capetele pereților sunt folosite venele de la T la 45 de grade pentru tonic și unele clipuri speciale pe baza de a preveni casa este ridicat de vânt într-un uragan, dar atunci când vine tornada nu este mult de spus.

Mezzanine

Este un fel de placaj care are pete negre pe liniile de jos ale podelei pentru a vă ghida. Intreaga structura este din lemn, utilizați grinzi speciale pentru parcursuri lungi, care sunt lipite bucăți de placaj și lemn ars într-un aditiv special, apoi umple golurile cu grinzi de lemn înarmați cu plăci.

clip image0074 Building with wood, American styleclip image0082 Building with wood, American stylePlafon și alții

Toate tavanele sunt din șindrilă, mare si in interiorul există conducte de aer condiționat, care sunt o obligație esențială (Houston este oraș din lume, cu un consum mai mare de aer condiționat). În sanitare produse flexibile sunt utilizate, care sunt controlate de un panou ca ne-ar face cu electricitate.

Timpul … Totul este bine industrializată, în fabrică sunt angajați face pur și simplu o reducere de 45, în cei 8 ore de muncă. O casă cu două etaje, cu 1.300 de metri patrati poate fi completat de la bazele de a avea gata să locuiască în 25 de zile. Deși cele mai multe întârziată este de finisaj, pentru că exemplul arăt, a fost construit în două zile toată structura de lemn a fost făcută cu șase oameni în 7-oră de muncă.

Prima mea zi a fost de a vedea începuturile sale, a doua zi am ratat văzând plafonul de venit de câteva minute întârziere.

clip image0092 Building with wood, American style

Într-o zi după ce

clip image0101 Building with wood, American style

NOTE Traducere:

TITLUL NOTĂGringoEste foarte comun în America Latină de a folosi cuvântul “Gringo” când se referă la ceva sau cineva nativ din Statele Unite ale Americii. Deci, un american este numit “gringo”, și în acest caz, titlul original ar fi: “Building cu lemn: stil Gringo”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.