Home > Concediu plătit de Google Earth

Concediu plătit de Google Earth

În această săptămână, cunoscut sub numele de “Paște” este o sărbătoare cel puțin joi și Vinerea Mare, am luat trei zile de călătoria mea programat la Charlotte, așa că voi fi odihnesc toată săptămâna datorită Google Earth.

Am explicat, literalmente Google Earth este plata mea 8 zile de concediu. Se întâmplă că șapte luni în urmă un american care a sponsorizat un copil sărac a fost interesat în a cunoaște aceste latitudini, obosit de a găsi locul de origine al finul său, într-o coincidență interesantă a intrat în stratul de Google Earth numita “comunitate”, și sa încheiat într-un turistic pagina de contact a căror formă trebuie să aibă grijă în rezervă meu. În cele din urmă, după o prietenie on-line bun, el a decis să vin aici să-și petreacă opt zile, cu condiția ca mi-ar fi pilotul său, duce familia mea și dacă nu a fost timp va ajuta să găsească familia de finul său.

clip image00242 Holiday paid by Google Earth

Deci, aici eu fac turism intern, promovarea externă și de modul în care găsirea de sponsorizare pentru o lungă perioadă de timp cu un tip care are aspirații mari, dar puține resurse economice. Sarcina nu se termina aici, ar trebui să găsim în continuare familia băiatului și sper să acționeze mâine ca un detectiv, de ce nu mă servesc modelul meu digital de teren.

Copiii mei fericit cu darurile lor: noile binocluri, foto Benq, tije de pescuit și dorința de a dovedi dacă Americani (Idiom spaniolă: “gringo”) Atrage de lucru cu “tilapia“(Sensul spaniolă: tilapia este un fel de pește) De la Lacul Yojoa. Pentru moment, 5 ore de călătorie au fost foarte fructuoasă, am vizitat niște peșteri foarte interesante pe drum.

Tantarii sunt de căldură penal, dar de apă de nucă de cocos este … degete suge.

Tantarii sunt criminali de căldură, dar de apă de nucă de cocos este … supt thumbed (Spaniolă idiom: “chuparse los dedos”, delicios).

Ah, răbdare, fără fir de acest hotel este o nenorocire, dar;

Ca un mare austriac filozof a spus: “Mă voi întoarce”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.