Home > Ce noutati ar putea aduce AutoCAD 2010

Ce noutati ar putea aduce AutoCAD 2010

Aici este o listă de dorințe vis pentru utilizatorii de AutoCAD care au fost selectate pentru a primi cele mai multe voturi din lista de vot promovat recent:

1. Protecție pentru proiectarea desenului, Pe scurt, care ar putea proteja modificări la un desen în condiții de “finale”.

autocad 2011 2. A bloc de manipulare, Acesta nu este destinat caracteristici noi, mai degrabă se concentreze funcțiile de bloc de pe un handler și de a face mai practice de editare, cum ar fi opțiunea de a curăța blocuri care nu sunt în uz, schimba punctul de origine, într-un mod mult mai simplu, fără reconstrui și înlocuiți bloc, cu o opțiune de a răcit și se transferă proprietățile rămase între blocuri existente.

3. Opțiunea de a afișa în culori diferite de dimensiunile cerute (Anulat), acest lucru ar ajuta mult să știu dacă dimensiunile sunt bine scalate sau au fost forțate într-un mod practic.

4. Controlul de selecție în timp ce zoom și pan sunt aplicate, Că este, atunci când obiectele sunt selectate și zoom / pan este folosit, nu ratați selecție distinctiv timp ce rulează comanda.

5. Instrumente de top pentru managementul izometrice

6. Conversia de text multi-linie de multileader

7. Niveluri specifice de ordin desen, Aceasta în scopul de a controla ordinea obiectelor de afișare, mai ales atunci când ele sunt pline … Poate că ar putea fi controlate de strat în loc de a avea doar opțiunea de a devansa sau trimite înapoi.

8. Opțiunea de vizualizare corectare ortografică în butonul din dreapta al mouse-ului, pentru a nu fi Microsoft Word, dar e groaznic să fie difuzate corector ortografic de la sfârșitul.

9. Asocierea unei layerstate la o Fereastra

10. A vizualizare rapidă a ceea ce este într-un strat, Acest lucru cu intenția ca managerul stratul poate afișa o miniatură. Ar fi foarte util atunci când aveți straturi cu nume ambigue, fără a avea de a face “strat izola”

Deci, dacă AutoCAD pune în aplicare acest lucru pentru versiunea 2010, pentru utilizatorii de concurență vor părea obiecte familiare, cum ar fi “opinii si modele din 9-lea dorință “, separarea dintre comenzile operaționale și de interfață de 4-lea dorința și semnătura digitală a dorinței 1.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.