Home > Ce este nou in AutoCAD 2010

Ce este nou in AutoCAD 2010

AutoCAD 2010, Wow!

Acesta este numele dat după revizuire Heidi de la această versiune AutoCAD, doar un an după ce vorbesc ei despre AutoCAD 2009. Venind de la un expert femeie (Idiom spaniolă: “Tia”), Care are 17 ani vedea ce este nou în fiecare an, ar putea fi ar fi oportun să aruncăm o privire. Multe dintre ele sunt ceea ce ne-am asteptat in octombrie, am lovit de imaginea de acoperire reprezentând versiunea 2010, care a fost numit “Gator”, și se aseamănă cu “Componente generative” … Sună familiar.

Licențe

• Transfer de licență, O licență pot fi transferate prin intermediul conexiunii internet de la o mașină la alta, astfel încât să puteți utiliza o aveți în dvs. clip image00230 What’s new in AutoCAD 2010birou, computerul dumneavoastră de acasă, și laptop atunci când sunteți în deplasare Cred că o plecare minunat, în momentul în care ar putea rezolva utilizare a licențelor plutitoare într-un birou, astfel încât acestea pot fi folosite pe diverse masini (nu simultan). Acesta funcționează prin serverul de licență de Autodesk, unde trebuie să am de export licență, aceasta este eliberată din mașină și devine disponibil pentru re-import de la aceeași sau de o altă mașină.

De imprimare și servicii online

 • Export în format PDF, Trimiterea PDF se extinde, acesta ar putea fi trimis atribute straturi “, nu e mai mult control pentru ceea ce doriți să le trimiteți.
 • Cerere de trimitere de la un PDF, Aceasta este una dintre cele mai bune eforturi și că a fost la partea de sus a lista de dorinte, implică faptul că un fișier PDF ar putea fi numit de referință, așa cum ar fi fost un DWG, DGN, DWF, acest lucru înseamnă că va păstra georeferențiere și poate fie chiar anticipate pe geometrii conținute în acest PDF.
 • AutoDesk Caută, Puteți accesa și servi fișiere în timp ce noi beneficia de conexiune web.
 • Suport STL, Acum un obiect 3D pot fi imprimate sub sprijinul necesar de unele servicii online, inclusiv prin eTransmit.

clip image00333 What’s new in AutoCAD 2010Datele de constructii

 • Desen parametrizate, este numele dat la un fel de setări care ar putea fi date la geometrii, de exemplu un Trapeze care are jumătate din înălțimea sa, astfel, ar putea aplica pentru a lucra o secțiune a unui zid de sprijin, și doar numai desen înălțime ne va crea geometria.
 • clip image00423 What’s new in AutoCAD 2010Blocuri dinamice, Mai aproape de realitate, de ceea ce reprezintă. Aceasta înseamnă că proprietățile ar putea fi dat la blocuri, cum ar fi zis: de exemplu, aceasta este o ușă în vedere de plante, și-l va avea întotdeauna o grosime de 10 cm, atât foaia ca tapiterie-cadru, dar lățimea sa decalaj poate varia, precum și ca lățimea zidului. În acest fel, am putea folosi un același bloc pentru diferite tipuri de uși bazat pe un tabel atribute.
 • Trapă, Nu a fost dat capabilități îmbunătățite, astfel încât o trapa pot fi editate și extinse la o limită.

clip image00512 What’s new in AutoCAD 2010Munca 3D și afișarea

 • Modelul digital de netezire, Așa cum a spus de Heidi, modelare de suprafață ar putea atenua, astfel vânătoare o imagine de pe acest lucru ar fi mai realist. Pentru aceasta Presupun că au lucrat din greu la îmbunătățirea vitezei de procesare a, dacă nu, se va consuma mult mai multe resurse pe care aceasta nu mai are. Deși pentru proiectarea pieselor cu finit mecanic, ceea ce culoare este plat, arata bine si nu are nevoie de mult memorie.
 • Juggling 3D, Acum ar putea fi manipulate vederea unui obiect în trei dimensiuni, fără a fi nevoie să se definească o axă de rotație. Acest lucru este pentru a da mai multe funcționalități pentru Wii controlează care devin populare, ceea ce înseamnă că, odată cu roata mouse-ului apasat ar putea fi create se ca cu Google Earth.
 • Selectarea sub-obiecte, Acum un obiect 3D grupate, cum ar fi un cub poate fi selectat fețele sale individual, precum și atunci când se ating obiecte din Corel Draw, care, deși sunt grupate, functionalitate vine ca un filtru, dar sper cu pot fi selectate cu CTRL buton si-a schimbat proprietățile lor, fără a le exploata.
 • Rotiți Viewport, Rece!, Acesta poate fi rotit pentru a menține orientarea desenului sau a porni prea.
 • Previzualizare a modelului, Precum și s-ar putea vedea un aspect, acum puteți vedea modelul.
 • Seturi de foi, Un control mai mare a foilor și tabelele care vor fi publicate.

clip image00610 What’s new in AutoCAD 2010Interfață

 • Bar cerere, În colțul din stânga sus va fi adăugat o opțiune pentru a activa sau dezactiva barele de instrumente, pentru conținutul cei care încă nu sunt în Office 2007 stil deși nu este rau pentru utilizarea de verticalitate monitorului.
 • Panglică, Banda (“Mara”), dar a solicitat o mai mare flexibilitate pentru a găsi instrumente, așa că ar trebui să fie acum mai ușor de gestionat conformație sale.
 • Comenzi rapide Bar, Pare mai mult similar cu ceea ce oamenii asociaza cu aplicatiile Windows, care au modele în formă de general acceptate. Vom vedea dacă este la fel de simplu ca “trimite la panoul”.
 • Referințe, Acum, pentru a apela o referință, Panglica / Isert are controalele necesare pentru a defini proprietățile de fișier sunt încărcate, cum ar fi DWG, DGN, DWF, raster sau PDF.

Dimensionarea textului II

 • clip image0078 What’s new in AutoCAD 2010Multileader, Acum este posibil pentru a marca indicații de la una la mai multe, de exemplu, cu un text unic diferite săgețile indicatoare sunt asociate, desigur.
 • Dimensiune text, este acum mult mai controlabil, practic îl mutați unde doriți, fără a mai reveni.
 • Găsi și înlocui, Aveți posibilitatea să evidențiați acum textul rezultă dintr-o căutare, eventual, într-un tabel, și să fie capabil să măriți la întreaga selecție.
 • MTEXT, Acum textul multiple pot fi manipulate prin 8 puncte de control fără (expresie spaniolă: “destromparse”) încurc viața noastră.
 • Ortografie acum include anulează și reface, dacă ați făcut o greșeală, Aliluia!
 • Noi caracteristici Atelier, Pentru a afla ce este nou în această versiune … vom avea de a supraviețui cu această comandă enervant pe tot parcursul anului.
 • CUIx, Txus probabil va ști ce este sensul de acest lucru, se pare că este noul încă pusă în aplicare. Vom vedea dacă există o reacție de la prietenul nostru.

clip image0086 What’s new in AutoCAD 2010Diverse utilități

 • Măsura, Este un grup de măsuri zonei, distanța, raza, unghiul și volumul, înseamnă că ar putea fi făcută într-un mod mai practic. Deși toată lumea aștepta ca aceasta ar putea fi intabulat și nu în linia de comandă, și dacă da, proprietățile de o serie de linii ar fi la fel de ușor ca un tabel Excel pentru a trimite … a trebuit să fie văzut.
 • Epurare, Acum este posibil pentru a curăța obiecte liniare cu lungime zero (non puncte), de asemenea, texte care nu conțin caractere … asta e bine, pentru că de curățare topologic a fost o nebunie din cauza acestui tip de gunoi.
 • Macro-uri de acțiune, Acesta poate fi configurat procese liniare, probabil, similare cu ceea ce se numește “Geoprocessing” în ArcGIS, va trebui să-l dovezi.
 • Obiectul limita de dimensiune este crescută la cel puțin 4 GB (în funcție de configurația sistemului), oferind o flexibilitate mai mare …?????? Nici o idee de ce acest lucru poate fi.
 • Setare inițială, Este parteneriatul preferințele utilizatorului la spațiul de lucruclip image0093 What’s new in AutoCAD 2010automat. Am înțeles că, atunci când utilizatorul introduce, poate alege mediul de la locul de muncă cu anumite preferințe de vizionare, unități, fixează, UCS, etc

Edita

 • Sens invers, aceasta este o mare funcționalitate, un obiect liniar se poate modifica în sens direcție. În prezent, proprietatea este achiziționat ca a fost construit, dar nu se poate modifica, dacă nu trage în sens invers sau rearanja-l. Este foarte util pentru rutele străzi și stațiile poligon lui.
 • Viața la modul spline lui, Puteți converti acum un spline într-un deosebire de confrații. Amintiți-vă că un spline a generat conflictul de calcul a zonei, sau pentru aderarea la aceasta să o spline, Ah, și dacă o contururile nevinovat realizate utilizand aceasta … a fost sortit să moară.
 • Straturi de culoare, Acum este posibil pentru a schimba culoarea de straturi fără a deschide panoul, direct din meniul drop-down.

Se pare că schimbările nu vor fi semnificative în comparație cu AutoCAD 2009, ceea ce a însemnat nimic mai mult imbunatatiri decât este deja, dar trebuie să salveze că multe dintre aceste noi caracteristici sunt valoroase. Trebuie să recunosc, acesta va fi necesar pentru a testa această versiune, pentru a se asigura că ceea ce am înțeles, în acest post este într-adevăr așa. Pentru moment, a început de zgomot în ceea ce vom ști ca AutoCAD Gator 2010 pentru restul anului.

Aici te se poate descărca noutăți ghid în AutoCAD 2010.

Aici te se pot vizualiza filme demonstrații de noi caracteristici.

Există, de asemenea, pe Youtube videoclipuri de AutoCAD LT 2010.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.