Home > Cât de exacte sunt imaginile din Google Earth?

Cât de exacte sunt imaginile din Google Earth?

Tema de imagini orthorectified și satelit “precizia Google Earth este o întrebare înregistrare în motoarele de căutare, în aceste zile în care confunda precizia cu toleranță este la fel de ușor ca a pierde GPS în taxi, ar fi bine să facă o serie de analize cu privire la dacă este sau nu de a utiliza aceste date pentru o muncă serioasă.

Acum nu mai e la Google diferite imagini furnizor, unii dintre ei a anunțat că va avea în curând mai mult material, după lansarea unui nou satelit cu rezoluție mai mare și o mai mare acoperire pe zi.

Din satelit se numește Worldview I, Care funcționează împreună cu un satelit Quickbird, imaginile au devenit o rezolutie de 50 de centimetri (în prezent 1 metru) și cu capturi de 600.000 de kilometri pătrați pe zi, care mai înainte a fost obținut într-o săptămână în prezent.

google earth precission

Acest lucru tinde să confunde cei care se concentrează doar asupra produsului final (harti), și nu în produsele sondaj intermediare și originea sa fotogrammetrice, care este ceea ce să ne având nu doar produse, ci acuratețea și relevanța lor. Când utilizați materialul Hărți Google în scopuri locale poate fi confirmat inexactitate, uneori până la 30 de metri, ca o imagine prin satelit necesită o rețea densă de prim ordin de controale locale pentru rectificare. Nu e că este o chestiune de rău, este faptul că acesta servește pentru Geografică Web scopuri care este modul în care Google Earth numesc acest strat.

Am înțeles decât Google a devenit foarte conținut precizie în unele țări, dar pentru cei care încă mai doresc să facă cadastru cu ORTOS de pe Google Earth, aici este un exemplu de ceea ce veți găsi:

Acest lucru este La Jaguita, Comayagua, În Honduras, rețineți modul în care este văzut la imaginile “intersecția repetarea aceleasi cladiri complexe, 36.51 metri spre nord-est.

Am folosit două GPS Magellan Mobile Mapper, unul ca o bază, altele pentru ridicarea puncte și apoi a face corecția diferențială, apoi în comparație cu un ortofoto creat cu fotografii aeriene cu 5.000 de zbor de trei ani în urmă, datele GPS sunt de acord bine cu orto, dar nu cu orice de imagini pe Google Earth, una dintre ele este de 23 de metri nord-est, celălalt de la 19 metri, dar vectorul deplasare are un unghi diferit. În acest sens, nu se poate pune în discuție un sistem care este cel mai bun care poate avea multe din satele noastre care datele harta nu va ajunge în următorii 10 ani o să facă lucrurile mai rău este liber, cel mai important lucru este că suntem conștienți de relevanța și limitările lor. Pentru a fi meditat, am lăsa acest punct, în termeni de Google Earth, alineatul nimeni nu citește și apăsați butonul “OK”:

e) Nici un sfat sau INFORMAȚII, în scris sau oral, provenind de la Google sau orice terță parte sau utilizând software-ul VA CREA NICIO GARANȚIE NU Declarati in mod expres in acesti termeni si conditii.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.