Home > Castelul ecran, Screensaver on-line

Castelul ecran, Screensaver on-line

Nu există mai multe opțiuni, cum ar fi acestea, care permit magazin în film ceea ce faci cu monitorul, dar, cu aplicația de lucru on-line. Până acum Camtasia a fost o opțiune de neînlocuit, deși există altedar cu constrângere de a salva video de la nivel local.

Se pare foarte util pentru tutoriale video și pentru furnizarea de asistență on-line, salvați video, comunica pe link-ul, sau pur și simplu pune codul HTML în loc de a explica:

Faceți clic pe butonul … atunci te duci și te joci în jos …

Site-ul se numeste Castelul ecran, Este o dezvoltare pe Java, așa că ar trebui să ruleze pe orice sistem de operare. Și, deși există o VM Java instalat, executarea este în conformitate cu un simplu click pe butonul portocaliu.

Pornire

Vă permite să setați dimensiunea ecranului doriți să capturați, în cazul în care doriți să se limiteze la o lățime maximă permisă într-un blog, de exemplu 450 × 300 pixeli.

clip image00240 Screen Castle, Screensaver online

Acesta permite, de asemenea, de a avea o previzualizare sau pentru a trage manual pe ecran și ca un plus, puteți salva, de asemenea, audio. Odată ce sunteți gata apăsați butonul pentru a deschide recorder.

Economisire

După captare a început, există un buton pentru a întrerupe înregistrarea, și puteți trage, de asemenea, fereastra de la o altă zonă a ecranului.

În creștere

În cazul în care înregistrarea este în stare pauză sau completat, acesta este disponibil o pictogramă pentru a încărca video, care este stocat în web ScreenCastle lui. Când încărcarea sa terminat, există opțiuni de ajuns pentru că a îndrăznit să recomanda acest site:

  • Uita-te direct videoclip
  • Vezi codul HTML pentru a încorpora într-un web
  • Du-te la dosar directă pentru a descărca
  • Codul BB să-l puneți într-un forum
  • etc …

clip image00324 Screen Castle, Screensaver online

Aveți să aruncăm o privire, Cred că serviciul este în valoare de ea și pentru cei care doresc mai mult, există, de asemenea, un API și poate fi montat pe un wiki … nu ar face rău nimănui să-l urmeze pe Twitter.

Pentru moment nu există nici o limită la dosar, și se pare că videoclipurile nu sunt eliminate chiar și în FAQ se explică faptul că, eventual, atunci când timpul este de peste ar putea fi clare și ar putea stabili o limită a dimensiunii de video.

Via: Microsiervos

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.