Home > Byggprojekt med AutoCAD Civil 3D

Byggprojekt med AutoCAD Civil 3D

Det är en av de mest kompletta spanska resurser jag har sett på Civil 3D, jag har insett detta genom Cartesia Forum och jag tror att, med AUGI resurser som komplement, är nästan tillräckligt för att lära Civil 3D.

Det har främjat ApliCAD, som byggde hela dokumentet med bidrag Neus Ros (Geodesi Engineer på Valencias Polytechnic University). För att få denna guide måste du registrera dig på ApliCADS hemsida och omedelbart få ett användarnamn och lösenord som du kan ladda ner inte bara detta utan andra handlingar som detta företag.

Indexet innehåll är här:

Ett. – Introduktion till AutoCAD Civil 3D

Ursprungligen materialet fokuserar på att förklara generaliseringar i en kort-läge, det saknar en induktion vad vi hittar i hela dokumentet, eftersom det inte verkar ha gott övningar och exempel förklaras i ett bra spanska

clip image00154 Engineering projects with AutoCAD Civil 3D

clip image00322 Engineering projects with AutoCAD Civil 3D

2. – Import och pekar management fil

Kapitlet innehåller punktens insättning, grupper av poäng definitioner och styrelser redigering och hantering av punkter.

Tre. – Paketeringen Module.

I detta avsnitt kommer det att hitta paket ledning med AutoCAD objekt, även byggandet av olika typer av clip image00414 Engineering projects with AutoCAD Civil 3Drapporter såsom lager ‘tabeller och områden.

4. – MDT s Generation:analys av höjder, sluttningar och bassänger.

Digitala terrängmodeller ‘skapelse: DTM, GRID, TIN, konturer, breaklines, yta hantering, sluttningar’ kartor och drapera s raster fångas på en digital modell.

Fem. – Plattformens utformning

I det här kapitlet kommer du att hantera profiler och esplanader “justering.

clip image00510 Engineering projects with AutoCAD Civil 3D6. – Poly ‘utformning

Geometrisk utformning av vägar, väglinjer, horisontella kurvor

7. – Längsprofil generation

Plantera profiler, vertikala kurvor på vägar, typiska sektioner

8. – Generering av tvärgående profiler

Tvärsnitt, linjära arbete samplingslinjer

9. – Linjära verk. Typ sektioner och skarvar.

clip image0067 Engineering projects with AutoCAD Civil 3DTypiska delar av vägar, delar av linjär arbete, backar, display och vägar skarvar

10. – Markarbeten.

clip image0074 Engineering projects with AutoCAD Civil 3DBeräkning av volymer, tvärgående sektioner gruvdrift, skärsår och fyllningar och sammansatta volymer.

11 -. Att få rapporter om volymer

Detta material bygger på Civil 3D engelsk manual, Har vissa övningar liknande med ens kom från den engelska versionen av Civil 3D manual, men det har helt byggt av ApliCAD med en mycket vänlig didaktiskt, är arbetet flyter visas i vissa kapitel som förklarar hela processen tas av långa procedurer mycket väl skapat . Dessutom syftar det kommer med praxis filer som tjänar till att göra övningar. Bara bra.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.