Home > Bygga med trä, amerikansk stil

Bygga med trä, amerikansk stil

ÖVERSÄTTNING ANMÄRKNINGAR: Läs några kommentarer i slutet av detta inlägg

Den andra dagen var lika intressant, vi har sett minst fyra modeller av konstruktion:

Den prefabricerade hem, andra av klassisk design men byggdes på platsen, sedan en med en speciell design och slutligen en armerade väggar betong.

I det här fallet vill jag koncentrera mig på träbyggande, vilket verkar vara själen i amerikanska byggmarknaden. Det är lustigt att tänka på att göra ett två-våningshus med minst 3500 kvadratmeter, ska vi tänka på det flera månader: Amerikaner gör det på 25 dagar från den före till leverans av nycklarna, är detta vanligt.

clip image00136 Building with wood, American style

Urbaniseringen

De kallar underavdelning, Och det är ett förfarande som mycket är planerat men det är också en kulturell miljö kopplat till många traditioner både bostadsområden och förorter.

Avlopp går till allmänna samlare som städerna har men dagvatten går till konstgjorda sjöar som kallas “sjöar.” På grund av flack terräng, det finns inga floder där att flytta vatten i en storm, så att varje hus utveckling har utformat en konstgjord sjö där vattnet kommer i stora rör från rännorna.

clip image00314 Building with wood, American style

Stiftelsen

clip image00412 Building with wood, American styleDe använder grundplatta med fabriksbetong och efterspända kablar som utförs av en maskin efter smältning.

I omkretsen är kvar några skruvar där det är ankare till basen på väggarna och är förstärkt med spikar knä med tryck pistol.

Väggarna

clip image0058 Building with wood, American style

clip image0067 Building with wood, American styleAllt är trä, modulära paneler som är beväpnade på fabriken. Varje bit bär en laser märke som anger var den är placerad, spikarna är placerade med en pistol och innehålla ett slags gummi på spetsen, som är fixerad av värmen som kommer ut spiken.

Vid ändarna av väggarna används vener i T på 45 grader för stagning och några speciella klipp på basen för att förhindra att huset lyfts av vinden i en orkan, men när tromben kommer det finns inte mycket att säga.

Mezzanine

Det är en typ av plywood som har svarta märken på botten linjer i golvet för att guida dig. Hela strukturen är trä, använda speciella balkar för långa körningar, som limmas bitar av plywood och trä bränns i en speciell tillsats, sedan fylla i luckorna med träbjälkar beväpnade med plattor.

clip image0074 Building with wood, American styleclip image0082 Building with wood, American styleTaket och andra

Alla taken är av klappersten, hög och inuti finns luftkonditionering trummorna som är en viktig skyldighet (Houston är den stad i världen med högre konsumtion av luftkonditionering). I VVS flexibla produkter används som styrs från en panel som vi skulle göra med el.

Tid … Allt är väl industrialiserade, i fabriken finns det anställda helt enkelt göra ett snitt i 45, under sitt 8 timmars arbete. Ett hus med två våningar, med 1.300 kvadratmeter kan fyllas från grunden för att ha den redo att bebo i 25 dagar. Även om de flesta försenade är slut, eftersom det exempel jag visar, byggdes i två dagar alla träkonstruktion gjordes med sex personer i 7-timmars arbete.

Min första dag var att se sin början, den andra dagen jag missade att se taket för att komma några minuter för sent.

clip image0092 Building with wood, American style

En dag efter

clip image0101 Building with wood, American style

ÖVERSÄTTNINGSKOSTNADER ANMÄRKNINGAR:

TITEL OBSGringoDet är väldigt vanligt i Latinamerika för att använda ordet “gringo” när man hänvisar till något eller någon inföding från USA. Så, är en amerikansk kallas “gringo” och i detta fall den ursprungliga titeln skulle vara: “Bygga med trä: Gringo stil”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.