Home > Bouwen met hout, Amerikaanse stijl

Bouwen met hout, Amerikaanse stijl

VERTALING OPMERKINGEN: lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht aub

De tweede dag was even interessant, we hebben gezien minstens vier modellen van de bouw:

De prefab huis, andere van klassiek design, maar gebouwd op de plaats, dan een met een speciaal ontwerp en uiteindelijk een gewapend betonnen muren.

In dit geval wil ik te concentreren op de houten constructie, die lijkt te zijn de ziel van de Amerikaanse bouw zijn. Het is grappig om te denken over het maken van een twee-verdieping huis met minstens 3.500 vierkante meter, zullen we denken over het meerdere maanden: Amerikanen doen het in 25 dagen vanaf de vooraf aan de levering van de sleutels, dit is gebruikelijk.

clip image00136 Building with wood, American style

De Urbanisatie

Ze noemen onderverdeling, En het is een procedure die veel wordt gepland, maar het is ook een culturele omgeving gekoppeld aan vele tradities zowel voor woonwijken en voorsteden.

Rioolwater gaat naar algemene verzamelaars die steden hebben, maar regenwater gaat om kunstmatige meren genaamd “meren.” Vanwege de vlakke topografie, zijn er geen rivieren waar het water te brengen in een storm, zodat elk huis ontwikkeling van een kunstmatig meer waar het water komt in grote buizen uit de goten heeft ontworpen.

clip image00314 Building with wood, American style

De Stichting

clip image00412 Building with wood, American styleZe gebruiken de funderingsplaat met pre-beton en nagespannen kabels die wordt uitgevoerd door een machine na het smelten.

In de omtrek gelaten paar bouten waar het anker de onderkant van de wanden en is versterkt met nagels knielen met drukpistool.

De wanden

clip image0058 Building with wood, American style

clip image0067 Building with wood, American styleAlles is van hout, modulaire panelen die gewapend zijn in de fabriek. Elk stuk draagt ​​een laser markering aangeeft waar het zich bevindt, de nagels worden geplaatst met een pistool en bevatten een soort van rubber op de tip, die wordt vastgesteld door de warmte uit de nagel.

Aan de uiteinden van de wanden worden gebruikt aderen in T op 45 graden voor schoren en een aantal speciale clips op de basis om de woning te voorkomen wordt opgetild door de wind in een orkaan, maar toen de tornado komt er niet veel te zeggen.

De Mezzanine

Het is een soort van multiplex die zwarte vlekken op de onderste lijnen van de vloer om u te begeleiden heeft. De hele structuur is van hout, gebruik speciale bundels voor lange runs, die zijn gelijmd stukken triplex en hout verbrand in een speciaal additief, dan in de gaten met houten draagbalk gewapend met borden vullen.

clip image0074 Building with wood, American styleclip image0082 Building with wood, American styleHet plafond en de anderen

Alle plafonds zijn van grind, hoog en binnen zijn er luchtkanalen die een essentieel verplichting (Houston is de stad in de wereld met een hoger verbruik van de airconditioning). In het sanitair flexibele producten worden gebruikt die worden bestuurd vanaf een paneel zoals we zouden doen met elektriciteit.

Tijd … Alles is goed industrielanden, in de fabriek zijn er medewerkers simpelweg het maken van een snede in 45, tijdens de 8 uren arbeid. Een huis met twee verdiepingen, met 1.300 vierkante meter kan worden voltooid vanaf de fundering tot het klaar om te bewonen hebben in 25 dagen. Hoewel de meeste vertraging is afgewerkt, omdat het voorbeeld dat ik heb laten zien, werd gebouwd in twee dagen alle houten constructie werd gemaakt met zes personen in 7 uur arbeid.

Mijn eerste dag was tot het begin, de tweede dag dat ik miste het zien van het plafond voor een paar minuten te laat zien.

clip image0092 Building with wood, American style

Een dag na

clip image0101 Building with wood, American style

VERTALING OPMERKINGEN:

TITEL NOTEGringoHet is heel gebruikelijk in Latijns-Amerika het woord ‘gringo’ te gebruiken om te verwijzen naar iets of iemand inwoner van de VS. Dus, is een Amerikaan genaamd ‘gringo’ en in dit geval de oorspronkelijke titel zou zijn: ‘Bouwen met hout: Gringo stijl’

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.