Home > Blog-uri și mai multe bloguri

Blog-uri și mai multe bloguri

Conținutul acestei lunii PC Magazine vine corespunzător “reloaded”, la fel ca și căile mele. În afară de a fi Nadia Molina aparent ultima adio, se concentrează mai mult pe oferirea tematic Bloguri “, ne sfaturi și convingeri a ceea ce a devenit un fenomen web interesant.

Ea rezultate prea mult convinge pe analiza dintre diferențele pe ceea ce este în mod tradițional cunoscut sub numele de blogging și jurnalism.

Eduardo ARCOS, de la Alt1040 ne arată 7 sfaturi pentru bloggeri care doresc să reușească, Un articol cu ​​nimic din ceea ce nu a fost spus înainte, dar cu măiestrie rezumate de cineva care a început blog-ul său în 2002, care este de 5 ani înainte Geofumadas, și, de asemenea, a lansat Hipertextualdin 2005, a doua cea mai importantă rețea de blog de afaceri în vorbitoare de limba spaniolă, într-adevăr o opinie împărtășită de majoritatea oamenilor. Câteva zile în urmă a fost lansat, de asemenea, așa-numita retea de publicitate Q.

Aici sunt 7 sfaturi pentru bloggeri:

  • Găsește-ți locul, unul care vă interesează și scrie despre el într-adevăr.
  • Nu încercați să faceți într-un blog ceea ce ai citit în revista ta preferata
  • Blogurile sunt un canal de expresie diferită și, de asemenea, funcționează diferit. Vezi, cota, spune si comenta opiniile dumneavoastră. Încercați să creeze discuții.
  • Scrierea bine într-un blog nu înseamnă același lucru ca și încercarea de a scrie pentru un ziar sau o revistă
  • Link-ul, link-ul, și mai multe link-uri. Un blog care nu are legătură este ca o insula a pierdut departe de blogosfera.
  • Să fie constantă. Ea nu are nici o valoare pentru a publica un lot pentru o săptămână și apoi uita blog-ul timp de o lună. Din nou, să fie constantă.
  • Dacă nu au un conținut bun, cel mai bun design din lume nu te va ajuta. Blogurile sunt în principal ceea ce se citește pe ei, mă refer la conținut, nu apariție ei.

clip image0023 Blogs and more blogs

Apropo, puteți vedea această imagine publicat în Bitperbit care este mai explicit

Materialul de asemenea, face o comparație între conținutul principal manipulare, ultima dintre ele vizează microblogging:

Nu se includ sfaturi foarte practice pentru Blogger și WordPress, iar apoi sunt prezentate cazuri de 6 bloguri “, care au atins popularitate interesant și importanță internațională, astfel că nu trebuie să eșueze în cititorul nostru dacă vrem să păstrăm comunicarea cu cei care scriu pe un în mod regulat. Printre acestea sunt menționate:

În cele din urmă prezintă o reflecție interesantă și cum să procedeze cu ideea de a crea un site web pentru compania folosind platforma de blog-uri de operare.

Oh, am uitat să-i spun că Stark morală (o expresie spaniolă: cruda moral) În mine, a trecut deja.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.