Home > BitCAD – AutoCAD Compararea (Runda 1)

BitCAD – AutoCAD Compararea (Runda 1)

Am vorbit anterior despre BitCAD, care este o alternativă economică la AutoCAD, cu o publicitate foarte agresiv și că doar acum a lansat versiunea 6.5 cu capabilități 3D.

În fiecare zi, tot mai multe companii sunt nevoite să renunțe la practica pirateria deoarece acorduri internaționale se face că mai multe guverne să se implice în protecția drepturilor de autor, precum și instituții private supraveghează respectarea.

Sunt conștient de faptul că aceste aplicații nu va ajunge la potențialul maxim de AutoCAD sau Microstation, dar cred de asemenea că aceste alternative ar trebui să fie promovate, deoarece ele sunt pe deplin funcționale, eu sunt atât de convins de acest lucru pe care am decis să deschidă o nouă categorie de sub IntelliCAD linie. În această revizuire, eu fac o comparație între AutoCAD 2008 și BitCAD, în ceea ce privește construcția de date, cu un accent pe disponibilitatea comenzi.

Barul de date construcție

clip image00132 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)

Imaginea de sus reprezintă o comparație a barei de desen între AutoCAD 2008 și BitCAD 6.5. Comenzile sunt aproape la fel, cu unele diferențe, în bara între cele două meniuri am pus echivalente. BitCAD linie grupuri și xline într-o singură icoană, de asemenea, limita sarcina cu comanda deosebire de confrații

Mai multe opțiuni de AutoCAD decât BitCAD: Ne referim la comanda Block, care în BitCAD are doar posibilitatea de a introduce, dar să-l creeze, trebuie să mergeți la Instrumente meniu, de asemenea, comanda regiune care este în Modifica meniu.

Se pare că AutoCAD are mai multe comenzi care nu par să existe în BitCAD, cum ar fi: Cloud și masă.

Mai multe opțiuni de BitCAD decat AutoCAD: Ne referim la Donut, wipeout și MTEXT comenzi, pentru a le activa în AutoCAD trebuie să mergem la Tragemeniu.

Se pare că nu sunt în mâna liberă AutoCAD și comenzi de avion, acesta din urmă este destul de similar cu solide, dar BitCAD are propria solide în meniul obiecte 3D.

Comenzi grupate

Una dintre cele mai bune caracteristici care BitCAD are este ca aceste comenzi din bara de instrumente aduce deja alte opțiuni, astfel încât de la o comandă se poate implementa alternativele posibile. Acest lucru este destul de similar cu funcționalitatea MicroStation lui. Cu AutoCAD aceste meniuri drop-jos poate fi construit, de asemenea, dar BitCAD le aduce deja în mod implicit.

clip image00220 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)

Astfel, 18 bar buton are 32 cele suplimentare, devenind în 50 de comenzi directe. Nu că nu există comenzi în AutoCAD, dar nu este nevoie de un pas necesar pentru a permite astfel de alternative, de obicei, prin selectarea comenzii și apoi aplicarea butonul din dreapta al mouse-ului.

Foarte de succes, într-adevăr, acest mod de-a doua opțiune de comandă fiind disponibile de la primul click.

Meniuri contextuale

De asemenea, atunci când o comandă este activat, a treia opțiune comanda lui, cunoscut sub numele de meniu contextual este disponibil cu un singur clic. În egală măsură, această caracteristică este luat de la Microstation, care intenționează să fie disponibil cu un singur click, iar odată ce comanda se termină, panoul dispare.

clip image00325 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)

În cazul AutoCAD, este nevoie de un pas mai departe, cu clic pe butonul dreapta al mouse-ului pentru a vedea opțiunile de context. Ambele Arată mai jos opțiunile de linie de comandă, în scopul de a utiliza tastatura.

Este important de a salva AutoCAD în aceste versiuni a integrat în linia de plutire contextuală lângă indicatorul, totuși, că soluția BitCAD pare pentru noi, foarte potrivit pentru a evita folosind butonul din dreapta al mouse-ul sau tastatura.

clip image00417 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)Această caracteristică simplifică, de asemenea, funcționarea și combinație de comenzi, astfel încât a pune un exemplu de bază:

Linia de comandă, în AutoCAD servește doar pentru a crea linii, de așteptare pentru faceți clic pe origine / puncte de destinație sau ordine de pe tastatură, în timp ce meniul contextual BitCAD activează următoarele opțiuni:

 • Unghiul cu care vom salva avea să scrie @ enervant
 • Urmați care integrat cu comanda lungi, permite să continue în direcția liniei anterioare
 • Lungime, cu care puteți introduce distanța numit de comanda prelungi
 • Undo / Redo comanda, acestea necesită folosirea tastaturii sau faceți clic dreapta mouse-ului.
 • Și de la al treilea punct, acesta este activat Close funcționalitate, astfel încât să se închidă primul punct indicat, fără a fi un PLINE.

Text executarea comenzilor

Aici comenzi funcționează la fel în ambele programe, inclusiv recunoașterea aceleași comenzi și comenzi rapide

Concluzie

Categoric, BitCAD construcție datelor este mult mai eficient, deoarece necesită mai puțini pași. Este clar că utilizatorii de AutoCAD practica câștig din combinarea tastatura, mouse-ul, și tasta Esc, dar dacă încercați un expert pentru ambele programe, face același loc de muncă, ar fi interesant de stiut cati mai puține comenzi rula cel care folosește BitCAD . În timp, ar putea fi egal, dar în performanță este clar că efortul creierul de unul dintre ele este mai obositor, mai ales dacă acestea au fost de cinci sertare tehnice de lucru 8 ore după 4 săptămâni de lucru am putut cred că a fost o performanță mai bună în cei care au avut în creier mai puțin saturate.

La sfârșitul acestui prim tur, BitCAD câștigă bătălia cu doar 10% din buget, într-un alt post, vom vedea alte similitudini, deoarece cred că pare o alternativă viabilă pentru o companie care crede că AutoCAD nu este disponibil pentru toți operatorii și a luat calea dreapta spre nu hacking.

BitCAD 6.5 versiune include 3D, la un preț mai mic de 400 de euro, în cazul în care o companie a cumparat un calculator de 700 de dolari sau mai mult, cred că este capabil de a cumpăra unul dintre aceste licențe. Categoric, mulți oameni nu folosesc BitCAD pentru că ei nu știu despre asta, dar versiunea de 30 de zile este pe deplin funcțională pentru testare.

clip image0059 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)

Acest nu este un post sponsorizatclip image0066 BitCAD  AutoCAD Comparison (Round 1)

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.