Home > Beschikbaarheid van nieuwe BIM Publicatie: Duidelijke Taal BIM

Beschikbaarheid van nieuwe BIM Publicatie: Duidelijke Taal BIM

Bentley Institute Press, uitgever van een breed scala van schoolboeken en professionele naslagwerken gewijd aan vooruitgang BIM in de architectonische, engineering, bouw, operations, ruimtelijke en educatieve gemeenschappen, kondigt vandaag de beschikbaarheid van hun nieuwste titel, Duidelijke Taal BIM, Nu beschikbaar als zowel een gedrukte publicatie en als een eBook voor de Kindle en iOS-apparaten.

Vinayak Trivedi, vice-president, Bentley Institute, zei: “We zijn blij met deze langverwachte titel van Bentley Institute Press bieden: Duidelijke Taal BIM door Iain Miskimmin, één van onze BIM Advancement Academy experts. Met deze toevoeging aan onze bibliotheek, Bentley Institute Press blijft de beroepen met wereldklasse uitgaven voor de infrastructuur, in gedrukte en digitale formaten te bevorderen. Deze publicaties communicatie bevorderen tussen de industrie, onderzoekers en studenten, en over Bentley’s collectieve 30-plus jaar expertise te trekken in de infrastructuur sectoren.”

Omdat BIM verbetert het vermogen te beheren, te produceren en te consumeren vermogensbeheer informatie gedurende de gehele levenscyclus (ontwerp, de bouw, exploitatie en onderhoud) van infrastructuur, een toenemend aantal regeringen over de hele wereld zijn verplicht BIM niveau 2 normen en deliverables voor de overheid gefinancierde projecten. Succesvol implementeren van een BIM strategie kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, verbeterde prestaties en een betere resultaten van het project. Duidelijke Taal BIM is gunstig voor beginners en voor mensen met ervaring met BIM strategieën te zorgen dat alle professionals zijn goed voorbereid om een ​​deel van de industrie inspanningen gericht op het bevorderen van BIM zijn.

 Duidelijke Taal BIM condenseert jarenlange ervaring en lessen uit Bentley Institute’s BIM Advancement Academy. Het begeleidt de lezer door de vele complexiteit van BIM methodiek door te voorzien in een duidelijke taal inzicht in de concepten en bouwstenen die nodig is om een ​​effectieve strategie te leveren. Het toont aan waarom het verzamelen van gegevens over het actief is essentieel voor het BIM-proces, en waarom betrouwbare en betrouwbare informatie, geleverd in een begrijpelijke en verbruiksartikelen wijze, is van essentieel belang voor een effectieve besluitvorming-upgrading, verhogen, ter vervanging, ontmanteling, of verlaten activa zoals ze zijn.

Duidelijke Taal BIM verkent ook drie elementen in het creëren van goede BIM praktijken: mensen, processen en technologie. Er wordt uitgelegd hoe de combinatie van deze elementen speelt een cruciale rol in de levenscyclus van een actief en in het leveren van betere resultaten. Het boek onderzoekt ook de “Acht Pijlers van BIM wijsheid” die zorgen voor best practices en van wereldklasse BIM visie.

Auteur Iain Miskimmin opmerkingen, “Current industrie denken in de digitale wereld beweegt in een snel veranderende tempo. Maar de lessen die we hebben geleerd in de BIM Advancement Academy en dat wij met u delen in dit boek, zijn een uitstekend startpunt voor een persoon of organisatie die zowel de high-level redeneren en de details van BIM te begrijpen.”

Net als alle titels in de Bentley Institute Press portfolio, Duidelijke Taal BIM is bedoeld om continu leren te helpen zowel studenten als praktijkmensen in infrastructuur beroepen te vergroten hun expertise en het verbeteren van hun workflow efficiency te bereiken.

Een waardevolle hoeveelheid praktische BIM deskundigheid is verpakt in deze slanke en betaalbare publicatie. Duidelijke Taal BIM is nu beschikbaar als een gedrukt boek www.bentley.com/books, En ook als een eBook van Amazone en van iTunes.

 Over de auteur en de Editor

Auteur iain Miskimmin heeft het betere deel van twee decennia werken ter ondersteuning van de infrastructuur en de bouwnijverheid besteed, waardoor de eerste BIM projecten op te leveren in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2012 is hij de Crossrail / Bentley Informatie Academie en het BIM Advancement Academy in Londen uit te voeren. Deze positie heeft hem in staat stelde om te communiceren met meer dan 4.000 industrie mensen van over de hele wereld om hun gedachten en ervaringen vast te leggen over BIM technologie, waaronder een aantal over de grootste infrastructuurprojecten in de wereld. Hij werd nauw samengewerkt met de Britse BIM Task Group en leidt de Infrastructure Asset Data Dictionary voor het Verenigd Koninkrijk (IADD4UK) initiatief.

Editor Bill Hoskins is een praktiserend architect al 25 jaar. Gedurende deze tijd raakte hij betrokken bij CAD (zowel 2D als 3D). Deze betrokkenheid leidde hem tot verdere expertise in de computer-industrie te ontwikkelen. Hij leerde te programmeren in Visual Basic en SQL en databases te ontwikkelen. Hij assisteerde Londen 2012 in het opzetten van de installatie van de database die alle documenten opgeslagen voor de bouw van het Olympisch dorp en vervolgens een reportage over de processen die door het team dat deze installatie onderhouden. Daarnaast was hij de consultant die de installatie van de database voor London Underground is ontworpen om ervoor te zorgen dat het geheel in overeenstemming met BS 1192-2007.

 Over Bentley Institute Press

Bentley Institute Press is een koploper in kennis over de publicatie van schoolboeken en professionele naslagwerken voor BIM vooruitgang van de architectonische, engineering en constructie (AEC), operations, ruimtelijke en educatieve gemeenschappen. Een steekproef van de groeiende lijst van titels omvat boeken over MicroStation, het opbouwen van analyse en ontwerp, bouw, wegen en terreinen, plant design, structurele analyse en ontwerp, en water en afvalwater analyse – allemaal geschreven door experts in hun respectievelijke disciplines. Voor meer informatie over Bentley Institute Press, bezoek www.bentley.com/books.