Home > Bentley va prezenta Microstation V8i

Bentley va prezenta Microstation V8i

clip_image001

Este de așteptat, sper, că e ceea ce mulți oameni așteaptă, că versiunea 8i oficial cunoscut sub numele de Bentley-Atena – va fi introdus în mod oficial, în cazul în care se presupune că Bentley a investit așteptările sale de la încercarea sa a eșuat cu versiunea Mozart a anunțat de la eliberarea V8 în 2004.

Acest lucru va fi în două evenimente în aceeași zi: o întreagă după-amiază într-o zi Philadelphia și o conferință de presă prin Live Meeting cu o acoperire globală, difuzat de până la 90 de minute.

Ce:

Toate un mister ascuns în spatele unui banner negru, similar cu ceea ce mi-a arătat Keith într-o versiune ca “Vezi mine, dar nu mă atinge”, unde a fost Toronto, în vederea 3D, la acel moment a fost “interesant”, dar memoria laptop-ul sa prăbușit ca și cum cineva ar fi dat mai mult de 50 mg de Viagra … hehe

Când:

Joi saselea noiembrie 2008 la 9:30 Eastern Time SUA, în timp evenimentul Philadelphia va fi o jumate – 18:15.

Care:

Bentley-cheie va fi prezentator

clip_image002

În opinia mea, trecerea de la V8 la Atena cu cel puțin va fi vizează aceste domenii:

3D … înseamnă că, deși acesta are o calitate mare de redare și de viteza de … se va integra DirectX GL 9c și deschis, este, de asemenea, probabil se integreaza mai mult cu SketchUp!, Google Earth și standardele de servicii OGC … ura!, conectarea cu WFS servit de la galeria de admisie sau ArcServer.

XML … punerea în aplicare a fumeaza de XFM (formatelor extinse de modelare), care până acum a fost văzut în Bentley Map, ar însemna o mai bună conectivitate la baze de date și integrarea cu proiectul înțelept într-un mod Caveman mai puțin. În domeniul geospațiale, și-a îmbunătățit Geo Web Publisher rezultatele de ieșire că, deși citește acum fișiere forma, DWG … e încă un pic supărat IDPR sale

DWG … Atena trebuie să citească și să scrie pe DWG, care este deja făcută de către V8, dar nu este o formă extraterestră considerare.

Pentru a înregistra on-line conferinta aici este link-ul:

https://www.livemeeting.com/cc/bentley/join?id=PW4H8H&role=attend

Ei s-au oferit, de asemenea, numerele internaționale de apel gratuit pentru conferință, inclusiv Spania: 900987034, Mexic: 0-018664037413, Argentina: 08006661537.

Nu vă voi spune săptămâna viitoare, dar aceasta versiune este pompos, cu siguranță vom vedea rezultate concrete, la conferința anuală anul viitor mai … și dacă cei care sunt clip_image004cu siguranță citit acest post se permite … noi vom fi acolo.

În cele din urmă le-au ocupat de nume V8i, care ne amintește V7j dar am văzut deja unele opinii.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.