Home > Bentley Press Institute anunta lansare a nou ghid pentru reducerea pierderilor de apă

Bentley Press Institute anunta lansare a nou ghid pentru reducerea pierderilor de apă

Sisteme de distribuție a apei din întreaga lume își pierd o medie de 26 la suta a apei tratate

water Bentley Institute Press Announces Release of New Guide to Water Loss ReductionExton, Pa – 19 mai 2011 – Bentley Press Institute, editor de manuale universitare de ultimă oră și trimitere Professional funcționează pentru arhitectură, de inginerie, de construcții (AEC), geospatiale, proprietar-operator, și comunitățile educaționale, a anunțat lansarea a cel mai nou titlu, Reducerea pierderilor de apă. Scris de un prestigios grup de experți pierderea de apa din intreaga lume, cartea se adresează nevoilor de manageri de apă, o gamă largă de ingineri (inclusiv resursele de apă, hidraulice și de mediu), precum și profesori și studenți de la inginerie apa discipline. Ea se alătură multe alte cărți de apa apreciate pe scară largă în cadrul Institutului Bentley catalog de presă, inclusiv Modelarea resurselor de apă de colectare. Ce face Reducerea pierderilor de apă sta mult peste alte cărți pe această temă este domeniul său de aplicare cuprinzător, care să acopere în detaliu totul, de la elementele de bază ale pierderii de apa la aproape fiecare metodă de reducere a acestuia, inclusiv abordările convenționale dispozitiv pe baza de gestionare a datelor, simulare si analiza de optimizare, monitorizare online, de presiune management, precum și conducta de evaluare a stării și planificare reînnoire. Pentru a comanda Reducerea pierderilor de apăclick aici.

Autorii acest lucru extinse se numără: Zheng Yi Wu, Ph.D., Bentley Fellow, director de cercetare, Bentley, SUA; Malcolm Farley, CEng, CEnv, C.WEM și FCIWEM, consultant principal la Malcolm Farley Associates, Marea Britanie, iar liderul Publicații, comunicare și Conferințe echipa de IWA apa pierderea Task Force;David Turtle, BA (Oxon), CEng, MICE, director de planificare de aprovizionare, United Utilities, Marea Britanie;Sanjay Dahasahasra, Ph.D., membru secretar, Maharashtra Jeevan Pradhikaran, India;Madhuri Mulay, Ph.D., seful IT Cell, Maharashtra Jeevan Pradhikaran, India; Joby Boxall, Ph.D., profesor de inginerie de infrastructură de apă, Universitatea din Sheffield, Marea Britanie; Stephen Robert Mounce, Ph.D., de cercetare asociat, Universitatea din Sheffield, Marea Britanie;Yehuda Kleiner, Ph.D., director de cercetare senior si lider de grup la Consiliul National de Cercetare, Canada; și Zoran Kapelan, Ph.D., profesor în sistemul de apă de Inginerie, Centrul pentru sisteme de apa de la Universitatea din Exeter, Marea Britanie

În revizuirea carte, Kobus van Zyl, profesor, Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, a declarat, “Reducerea pierderilor de apă oferă o expunere excelentă de modelare pierderilor de apă și de gestionare dintr-o perspectivă de inginerie. Se umple perfect golul care a existat în literatura de specialitate între domeniile pierderilor de apă și de modelare rețea. Toate subiectele importante, inclusiv pierderile de apă, gestionarea datelor, modelare hidraulică, detecție a scurgerilor, și de presiune și de gestionare a activelor, sunt acoperite într-un mod integrat și practic. Salut această carte și-l recomanda ca o resursă esențială pentru ingineri și manageri care lucrează în sistemele de distribuție a apei. “

Pierderea de apă afectează pe toată lumea de pe planetă. Chiar acum, sistemele de distribuție din întreaga lume pierd o medie de 26 la suta din apa tratată, care se ridică la aproape 14 de miliarde de dolari în venituri pierdute. Dar reducerea pierderilor de apă nu este vorba doar de creșterea veniturilor. Este, de asemenea, cu privire la conservarea apei și a energiei, reducerea amprentei de carbon, și furnizarea de apă curată a populației la nivel mondial.

BI Banner 631x166 Bentley Institute Press Announces Release of New Guide to Water Loss Reduction

Pentru a aborda cu succes problemele de pierderea de apa, utilitățile de apă sunt provocați să fie rentabile și eficiente în punerea în aplicare a programelor pe termen lung, care reduc în mod constant atât pierderile comerciale (de la, de exemplu, furt) și pierderile fizice de la scurgeri. De gestionare a bine-dezvoltat informații, simularea sistemului de apă și de tehnologie de modelare de optimizare, precum și monitorizarea ce în ce mai îmbunătățit de sisteme sunt instrumente valoroase care pot ajuta inginerii executa în mod eficient programele de reducere a pierderilor de apă. De exemplu, tehnologia Bentley modelare premiat foloseste utilizarea de informații activ și permite inginerilor să construiască rapid modele hidraulice, simula scurgeri de presiune dependente de analiză a cererii, și să identifice cele mai afectate de scurgere probabil în cursul procesului de calibrare model.

Comentand cu privire la problema, Ian Costigan, director de administrare a activelor de apă pentru United Utilities în Marea Britanie, a declarat, “Scurgeri în Anglia și Țara Galilor a fost redus în primul rând printr-o combinație de gestionare a presiunilor de apă în rețelele de distribuție și rețeaua de apă programele de reabilitare. Cu toate acestea, este din ce în ce mai dificil de a detecta scurgerile care rămân în sistemele de distribuție, și așa trebuie să ne îndreptăm atenția la modelarea scurgerilor și tehnologie de detectare. Această carte, scrisă de un grup de ingineri restante și cercetători din întreaga lume, descrie progrese importante, care au fost făcute în aceste domenii. Eu cred că aceste tehnologii vor forma o parte esențială a managementului scurgere și strategiile de reducere a pierderilor de apă, ajutând toți ne muta spre o industrie mai durabile și eficiente care să răspundă așteptărilor consumatorilor. ”

A adaugat dr. Zheng Yi Wu, Bentley Fellow, redactor tehnic si co-autor al Reducerea pierderilor de apă, “De detectare a scurgerilor pe baza modelului este o activitate în creștere în utilități, deoarece le permite să trimită inginerii lor în locații de-a lungul conductelor cazul în care există o mare probabilitate că vor găsi o scurgere. Această carte explică procesul și tehnicile de efectuarea unor astfel de programe. ”

Wu a continuat, “alte pierderi de reducere cele mai bune practici de apă, cum ar fi gestionarea de presiune, echilibrul de apa sau apa de audit (care este recomandat de către Asociația Internațională de apă), monitorizarea minim fluxul de noapte, și diverse metode de detectare a scurgerilor dispozitiv pe bază, sunt, de asemenea, discutate în această referință tehnică completă. Fără îndoială,Reducerea pierderilor de apă este un ghid esențial pentru utilitati comise la detectarea, gestionarea, și limitarea pierderilor de apă. ”

Pentru a comanda Reducerea pierderilor de apă, Vizitați www.bentley.com / bentleystoreWL.

Pentru informații suplimentare despre Reducerea pierderilor de apă, Vizitați www.bentley.com / WaterLossBook.

Pentru informații suplimentare despre solutia Bentley pierderi de apă, vizitați www.bentley.com / WaterLoss.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.