Home > Bentley presenterar Microstation V8i

Bentley presenterar Microstation V8i

clip_image001

Det förväntas, hoppas jag, det är vad många förväntar sig, att version 8i formellt kallas Bentley-Aten -? Formellt kommer att införas, där det antas att Bentley har investerat sina förväntningar från sitt misslyckade försök med Mozart version meddelade sedan V8 utgåvan 2004.

Detta kommer att ske i två händelser samma dag: en hel eftermiddag i en Philadelphia dag och en presskonferens via Live Meeting med en global räckvidd sända upp till 90 minuter.

Vad:

Allt en gåta gömd bakom en svart banderoll, liknande vad Keith visade mig i en version som “Se mig men inte röra mig”, där det var Toronto i 3D-vyn, på den tiden var “spännande”, men den bärbara minnet kollapsade som om någon hade gett över 50 mg viagra … hehe

När:

Torsdag, november 6, 2008 klockan 9:30 Eastern Time US Medan Philadelphia händelsen kommer att vara från 1:30 till 6:15.

Vem:

Nyckel Bentley kommer att vara presentatören

clip_image002

Enligt min mening kommer övergången från V8 till Athen åtminstone rikta dessa områden:

3D … innebär att även om det har en hög rendering kvalitet och hastighet … kommer att integrera DirectX 9c och Open GL, är det också troligt att det integrerar mer med Sketchup!, Google Earth och OGC tjänster standarder … hurra!, ansluter med WFS serveras från avgasrör eller ArcServer.

XML … genomföra röker av XFM (Modellering utökade format) som hittills har setts i Bentley Map, skulle innebära bättre anslutning till databaser och integration med Project Wise på ett mindre grottman sätt. I geospatial området, har det förbättrats Geo Sökträffar Publisher utgång som även nu läser formfiler, DWG … det är fortfarande lite upprörd dess IDPR

DWG … Aten bör läsa och skriva över dwg, vilket redan görs av V8 men inte med tanke på det en främmande form.

För att anmäla dig till konferensen på nätet här är länken:

https://www.livemeeting.com/cc/bentley/join?id=PW4H8H&role=attend

De har också lämnat de internationella avgiftsfritt nummer för konferensen, däribland Spanien: 900987034, Mexiko: 0-018664037413, Argentina: 08006661537.

Där ska jag berätta nästa vecka, men den här versionen är högtravande, säkert vi kommer att få se konkreta resultat vid den årliga konferensen nästa år i maj … och om dem som ärclip_image004säkert läst detta inlägg tillåter det … vi kommer att vara där också.

Slutligen har de hanterat V8i namn, vilket påminner oss V7J men vi har redan sett vissa yttranden.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.