Home > Bentley i-modeller “med integritet” i PDF-arbetsflöden

Bentley i-modeller “med integritet” i PDF-arbetsflöden

Innovationer bygger på i-model-Enabled PDF och Adobe Digital Rights Management

Bentley Systems, Incorporated, idag meddelade att dess i-modellerna (behållare för öppen infrastruktur för informationsutbyte) kan nu leverera AECO informationen rörlighet “med integritet“I PDF-arbetsflöden genom att utnyttja nya avtal med Adobe Systems Incorporated och Bluebeam Software (leverantör av PDF-skapande, uppmärkning och redigeringsverktyg för AEC arbetsflöden). Som ett resultat, kan PDF-format resultat tjänar lämpligen vid varje steg, även när informationen omvandlas från design till konstruktion till verksamheten, och tillbaka igen. Avtalen:

  • införa i-model-aktiverade PDF-filer ger nya möjligheter för AECO arbetsflöden som låter användarna, till exempel, enkelt och interaktivt navigera och hämta information-rika 3D-modeller och ritningar i PDF-dokument;
  • öka kompatibiliteten av Bluebeam PDF Revu och relaterade produkter med Bentleys ProjectWise samarbete och arbetsdelning plattform, vilket leder till nya möjligheter för dynamisk översyn och för säkra Information rörlighet;
  • möjligt Bentley infoga Adobe digital rights management kapacitet i valfria tjänster ProjectWise och AssetWise att ytterligare öka säkerheten för AECO immateriella rättigheter såsom transmittals, register projektledare och operativa dokument delas mellan aktörerna.

Harry Vitelli, Bentley vicepresident, samarbete produkter, sade, “Vi är glada att få arbeta med både Adobe och Bluebeam Software mot det gemensamma målet att möjliggöra fit-for-purpose information delas på ett konsekvent, kontrollerad, och säkrasätt över alla projekt discipliner och faser med hjälp av våra i-modeller och ProjectWise samarbetsplattform. De avtal och innovativa utveckling som vi presenterar idag möjligt för användare att distribuera och interagera med projekt-skalmodeller i PDF, för att säkerställa kvaliteten på projekten genom att synkronisera PDF-baserade markeringar dynamiskt och i rätt sammanhang, och för att skydda deras kritiska immateriella rättigheter. ”

blue beam logo3 Bentley i models ‘With Integrity’ in PDF Workflows

Vitelli fortsatte, “I en tid när Adobe har fastställt att arbetet bäst koncentreras på viktiga övergripande kapacitet, vi berömmer det nyttigt arbete Bluebeam i att hjälpa oss att uppnå den potential som PDF i AECO. En av våra särskilda insatser på Bentley har varit att avancera rika PDF användningsfall, och dagens tillkännagivanden stödja det viktiga framtiden för 3D PDF i AECO.

“Våra användare har mycket entusiastiskt tagit fördel av vårt pågående arbete med att PDF. Faktum är att av de tiotals miljoner vitala AECO handlingar våra användare dela på ProjectWise är PDF-format som används för nästan hälften. “

John Landwehr, senior chef för Enterprise Security Solutions, Adobe, sade, “Vi är glada att stötta Bentley med våra digitala rättighetsförvaltningsmöjligheter i sin Bentley ProjectWise och AssetWise shared service. Nu kommer AECO användare har samma nivå av skydd för immateriella rättigheter och rättigheter hanteringsfunktioner som finns i hälso-och sjukvård, finansiella tjänster, och andra starkt reglerade branscher. Bentleys kunder kommer att njuta av funktioner såsom återkallande av föråldrade innehåll, vattenstämpel förändringar utifrån arbetsflöden stater eller distribution av nya versioner av PDF-och Microsoft Office-filer, i-modeller, och mobila paket. ”

blue beam logo2 Bentley i models ‘With Integrity’ in PDF WorkflowsLandwehr fortsatte, “Vi är också glada att Bentley kommer att förlänga PDF att inkludera AECO funktionalitet genom sitt i-model plug-ins för Adobe Acrobat och AdobeReader. Användarna kommer att njuta av avancerade funktioner som att visa stora poäng uppsättningar cloud data, datakomponent frågan och hypermodel interaktion. ”

“Bluebeam och Bentley har som gemensamt mål att skapa bättre sätt att informera rörlighet inom AECO genom användning av PDF,” säger Richard Lee, president och VD av Bluebeam Software. “I åratal har Bluebeam PDF Revu, vår uppmärkning och samarbete ansökan, aktiverade digitala arbetsflöden för Bentley användare. Och tack vare vårt samarbete med Bentley, kommer REVU användare snart att kunna synkronisera sina redlines genom ProjectWise direkt tillbaka till informationskällan, t.ex. MicroStation, OpenPlant eller AECOsim applikationer. Plus, Bentleys i-model-aktiverade PDF-filer är verkligen spännande, eftersom de gör det möjligt att interagera med projekt-skalmodeller i PDF-filer. Dagens Meddelanden fastslår att PDF kommer att bli ännu viktigare för AECO. ”

i-model-aktiverade PDF-filer och i-model plug-ins för Adobe Acrobat och Adobe Reader

Betecknande genom Adobe Reader Integration Key License (RIKLA) Program Bentley har utvecklat nya i-model-aktiverade PDF-filer och tillhörande i-model plug-ins för Adobe Acrobat och Adobe Reader. Dessa plug-ins är lätt nedladdningsbara från Bentleys iWare webbplats utan kostnad. Dessutom kommer Bentley och Bluebeam samarbeta för att stödja i-model-aktiverade PDF-filerinom Bluebeams PDF Revu och relaterade produkter.

Tillgänglighet

Den i-model plug-ins för Adobe Acrobat och Adobe Reader kommer att finnas tillgänglig via Bentleys tidigt inför programmet under Q4 2011.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.