Home > Bentley Hartă vrea să migreze la V8i

Bentley Hartă vrea să migreze la V8i

Bentley a lansat o campanie puternică pentru a obține Microstation utilizatorilor Geographics pentru a comuta la V8i, pentru a se oferi preturi speciale si o comunicare intensă cu privire la beneficiile pe care un s-ar putea găsi în Bentley Harta comparație cu concurenții săi.

clip image00136 Bentley Map wants you to migrate to V8i

1. CAD și GIS de integrare.
2. Profitați de putere geospațiale Oracle.
3. De lucru, fie cu Spatial Oracle sau server GIS.
4. Creșterea interoperabilității GIS.
5. De mare capacitate pentru configurare și personalizare.
6. Harta este urmărirea fără probleme.
7. Excelent funcționalitate GIS.
8. Crearea și hărți de imprimare cu ușurință.
9. Un produs recunoscut în piață, acceptate pe scară largă.
10. Promotiile disponibile cu oferte importante.

clip image00226 Bentley Map wants you to migrate to V8iUtilizatorii

Bentley este eliberat pentru toți cei care sunt fericiti cu versiunile anterioare la XM (v8.9) și nu simt nevoia de a investi sau cel puțin banii le limitează.

  • Geographics MicroStation
  • Geographics MicroStation J
  • Geographics MicroStation 5.7 … Hopa!! Aceasta trebuie să fie SE
  • Geographics MicroStation V8
  • Geographics MicroStation v8.1, cred că ei de asemenea 8.5

Prețurile

clip image003 Bentley Map wants you to migrate to V8iDe acum au fost oferite 40% reducere la achiziționarea de licențe până la 30 iulie 2009. Nu este așa de rău, dar ei vor trebui să muncească din greu în comunicarea și acordarea de asistență pentru a face saltul, dar de acum a anunțat un e-seminar (1 oră) între aprilie și mai ajutat la hispanici utilizatorilor Geographics “americani pentru a vedea avantajele Bentley hartă. Am văzut, de asemenea, o creștere în publicitate prin AdSense, și chiar și în ateliere de lucru în limba engleză (care sunt mai avansate decat Hispanics) au fost, oferind pentru a trimite un mouse-pad pentru utilizatorii care se înregistrează la seminar.

În afară de prețul licenței, costul consultanta de a migra de date, dezvoltare de adaptare, aplicatii recompilarea … este complicat.

Incert

Nu tot ceea ce este în achiziționarea unei licențe, se pare că este necesar de a achiziționa un serviciu SELECT sau cel puțin așa spune anunț. Acest lucru este ca acest lucru, deoarececlip image0042 Bentley Map wants you to migrate to V8iimplicațiile de a trece de la un proiect sunt simple, în funcție de avantaje noua platforma are cu WMS integrare, topologie, și interfața sigur.

Dar, așa cum am spus mai înainte, dificultatea constă în a datelor, pentru că, mai degrabă decât să fie simplă prin OLEDB mslinks acum trebuie să fie integrate aplicații XML și dezvoltate, care ar fi recompilat … adăugat cu integrare care nu poate fi cu ProjectWise, GeoWeb Publisher, Oracle Spatial , Spatial Cartridge sau ArcGIS Server.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.