Home > Bentley anunta AECOsim de familie

Bentley anunta AECOsim de familie

Ajută la livrarea de înaltă performanță, clădiri inteligente; AECOsim Compliance Manager este disponibilă imediat, și AECOsim Designer de constructii si AECOsim energie Simulator continuă Programe timpurii adoptator

Bentley Systems, Incorporated, lider dedicat pentru a furniza soluții software complete pentru sustinerea infrastructurii, a prezentat astăzi, la această reuniune anuală a profesioniștilor de infrastructuri noi sa AECOsim familia de aplicații de modelare de informare. Instrumente software de la alți furnizori, în ciuda meritelor individuale, împiedică cele mai bune practici pentru proiecte integrate și să impună utilizatorilor să gestioneze, să învețe, și transfer de date în întreaga o combinație disparate de instrumente propusese independent. Premisa de AECOsim este că beneficiază de proiecte integrate de integrare interdisciplinară – și care rigoare în analiză și simulare, spre deosebire de analiza doar fictivă, nu trebuie să fie sacrificat într-un flux de lucru de modelare informații bazate pe reutilizarea informațiilor complet.

Familia Bentley AECOsim oferă unic de design interdisciplinare clădire, analiza, și software-ul de simulare axat pe sprijinirea arhitectură, de inginerie și profesioniștilor din construcții, oferă performanță înaltă, clădiri inteligente. AECOsim permite cele mai bune practici în sistemele integrate de proiectare de construcție și simulare de performanță, și rezultate din simulări care reprezintă în mod corespunzător intenția de proiectare și prezice cu exactitate performanța a clădirii livrate. Aceste aplicații permit arhitecților și inginerilor de autor și de a folosi modele de informații bogate la:

  • predictively proiectare și optimiza interactiv performanța sistemelor de constructii, beneficiind în același timp de la fluxuri de lucru integrate între mai multe discipline – toate facilitată de capabilități de suport decizional software-ului,
  • produc clădire înaltă calitate și documentației de proiect, inclusiv prin noua inovatie hypermodel Bentley, pentru a fi utilizate pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului de proiectare, construcție, și a operațiunilor.

Acestea se extind și capacitățile de instrumente de proiectare de obicei disponibile de la Bentley, Autodesk (inclusiv AutoCAD și Revit), Graphisoft Archicad, și alții prin sprijinul lor a standardelor deschise.

AECOsim conformitatea software-ului Bentley Manager ca un serviciu (SaaS), lansează astăzi și disponibile imediat. AECOsim clădire cu design și AECOsim energie Simulator sunt în prezent în curs de programe primii care au adoptat Bentley, prin care software-ul devine pe teren dovedit și rafinat, cu ajutorul de utilizatori Bentley. În restul acestui an vor fi disponibile la Bentley abonaților selectati pentru folosire și revizuirea lor ca avanpremiera de produse, urmate de disponibilitatea generală.

AECOsim Designer de constructii

BDflow 400x261 Bentley Announces AECOsim FamilyAECOsim Designer Building oferă bogate în informații modele multidisciplinare pentru a fi utilizate ca elementul central al unui flux de lucru de design clădire, precum și pentru integrarea de simulare proiectare, analiză, și documentare. Acest lucru inovatoare Building Information Modeling (BIM) aplicarea împuternicește arhitecți și ingineri structurale, mecanice și electrice la:

  • a crea cel mai complex de clădiri și construcții cu o libertate de proiectare fără precedent utilizând instrumente de inginerie cuprinzătoare într-un mediu de proiectare captivantă,
  • simula modele cu link-uri directe către aplicațiile de analiză pentru optimizarea interdisciplinară,
  • produce imagini fotorealiste și animații,
  • genera coordonat complet documentației de construcție pentru ieșire hârtie sau livrabile PDF dinamice,
  • interacționa cu desene în contextul lor 3D este cazul – hypermodels – navigarea explicație link-uri pentru a spori și clarifica modelul 3D, care servește ca un index spațială,
  • livra hypermodels, pentru captivantă revizuire, a constructorilor și proprietarilor de transport de lucru complet și cele mai bune echipa de design a lui, și oferind beneficii-proiect integrat, indiferent de metoda de livrare a proiectului.

Această aplicație unic, integrat include instrumente pentru sisteme arhitecturale, structurale, mecanice și electrice de proiectare, precum și documentația de construcție. În același timp, utilizatorii pot profita din plin de cele mai multe beneficii asociate cu BIM. Printre acestea se numără un mediu de lucru în cunoștință de cauză care duce la decizii mai bune și pentru infrastructură mai bună performanță, împreună cu proiectul de executie mai mici costuri și mai repede. În plus, formatele sale, interfata orientate pe activități utilizator coerente și compatibile date îmbunătăți coordonarea interdisciplinare, integrarea în muncă, precum și schimbul de instrument – îmbunătățirea calității proiectelor și reducerea riscurilor de proiect.

Santanu Das, vice-presedinte Bentley, Grupul de inginerie integrată, a declarat, “AECOsim Designer Building oferă utilizatorilor posibilitatea de a lucra intr-un model de design multidisciplinar integrare, simulare, analiza, și documentare. Echipele de proiect distribuite va fi capabil de a lucra pe modele de informații de mari, complexe, și cuprinzătoare, care rezultă în capacitatea de a livra proiecte detaliate mai mari și mai fin. Cu noul capacitatea de detectare conflict built-in, utilizatorii pot identifica rapid si rezolva problemele de interferență direct în mediul de proiectare și mai devreme în cronologie proiect. Capabilități unice AECOsim clădire cu design ar trebui să ajute utilizatorii la reducerea costurilor de proiect, timp, și de risc, și de a spori calitatea de ansamblu a proiectului. În același timp, operatorii-proprietari beneficiază de venituri mai mari cu privire la investițiile lor. ”

AECOsim energie Simulator

ESflow 400x260 Bentley Announces AECOsim FamilyAECOsim energie Simulator este o aplicație riguroasă încă intuitiv de proiectare, simulare și analiză a construi sisteme mecanice, condițiile de mediu și de performanță energetică. Folosit în atât de proiectare și reabilitare de lucru, software-ul contribuie la clădirile mai performante, mai-durabile, care consumă mai puțină energie; asigura o mai mare productivitate ocupant, confort, si siguranta, precum si de control al ciclului de viață costurilor operaționale de energie pentru proprietarii lor.

AECOsim energie Simulator include motor de simulare EnergyPlus, standardul în curs de dezvoltare pentru industria dezvoltat de Departamentul de Energie al SUA. AECOsim energie Simulator permite designerilor să evalueze rapid design de compromisuri atât în ​​construcții noi și retrograde. Acesta este ideal pentru nevoile de ingineri, construirea de consultanții în domeniul energetic, și designeri care determină construirea mulțime de energie și de a explora construirea sistemelor HVAC și opțiuni de configurare de proiectare prin simularea și analiza performanței energetice a clădirilor în fluxuri de lucru folosind instrumente de proiectare, disponibile în mod obișnuit de la Bentley, Autodesk (inclusiv AutoCAD și Revit), Graphisoft Archicad, și altele.

Software-ul dispune de capacități complete de proiectare performanță mecanică și energie, care să faciliteze conformitatea cu standardele industriei folosind automate ASHRAE 90.1 comparații. Acest fapt reduce riscul de proiect și duce la economii de timp prin accelerarea procesului de certificare.

Dru Crawley, Bentley director, constructii Produse de performanță energetică, a spus, “AECOsim Energy Simulator este o aplicație unică pentru captivantă proiectare, simulare și analiză a construi sisteme mecanice, condițiile de mediu și de performanță energetică. Acesta include industria standard de motor în curs de dezvoltare simulare EnergyPlus de la Departamentul de Energie al SUA, permite accesul la toate intrările și ieșirile HVAC, și corespunde condițiilor actuale de construcție a clădirii simulare. Aceasta capacitate va îmbunătăți foarte mult calitatea proiect cu simulari exacte care se potrivesc îndeaproape performanța reală clădirii. În plus, utilizatorii vor putea să reducă riscul și costul cu crearea automată a tuturor celor patru ASHRAE modelele cerute 90.1 inițiale. ”

AECOsim Compliance Manager

CMflow 400x260 Bentley Announces AECOsim FamilyAECOsim Compliance Manager este un nou management și de colaborare de proiect SaaS care automatizează procesul de certificare LEED Statele Unite Green Building Council (USGBC). Se împuternicește echipele de proiect pentru a obține certificarea LEED, mai precis, mai rapid, și la un cost mai mic.

Centralizate on-line LEED depozit de date si sistem complet de înregistrare pentru toate activitățile de proiect echipă, de stocare a documentelor, precum și propunerile de electronice a oferi capacități sofisticate de raportare, analiză istorică, și acces la proiecte anterioare pentru cele mai bune practici. În plus, pas-cu-pas sarcină AECOsim Compliance Manager și de gestionare a creditelor LEED, liste de verificare, vrăjitori și calculatoare, credite automate LEED, instrumente de lucru în echipă, și mai toate proiectele contribuie la realizarea maxim LEED trafic.

“Certificarea LEED este un proces extrem de complex și riguros punct de vedere tehnic”, a declarat Huw Roberts, Bentley director de marketing la nivel mondial, “și abordarea acestei probleme cu software-ul generic modificat pentru certificare LEED face provocarea tot mai dificilă. Echipele de proiect se găsesc luptă pentru a gestiona o cantitate copleșitoare de date, și de multe ori trebuie să se ocupe cu neconcordanțe de date care progresul lent și deșeuri de dolari. ”

El a continuat, “În comparație, noul nostru AECOsim Compliance Manager a fost dezvoltat cu scopul specific de raționalizare certificare LEED. Se extinde aceste capabilități pentru utilizatorii de instrumente de proiectare de la Bentley, precum și altele, cum ar fi AutoCAD, Revit, și Archicad. Aceasta permite echipelor de experiență și noi de certificare LEED, cât pentru a gestiona cu ușurință munte de certificare LEED date necesită, prin utilizarea de fluxuri de lucru automate care să conducă la maximizarea clasamentul LEED. ”

Proiectat de experți consultanți LEED special pentru echipele de proiect LEED, AECOsim Compliance Manager este primul serviciu de acest gen să fie pe deplin integrat cu USGBC LEED Online. Acesta oferă comunicare, colaborare, și responsabilitatea sarcină în întreaga echipa de proiect de certificare, și rezultate din creșterea productivității și de muncă de calitate superioară.

Utilizatorii pot accesa AECOsim Compliance Manager de birou, site-ul de construcție, sau doar despre orice locație cu ajutorul unui dispozitiv mobil, cum ar fi un iPhone sau iPad, și o conexiune la Internet. Deoarece este SaaS, actualizările de software în mod automat, eliminând programare costisitoare și instalații IT, și asigurarea calității proiectului. Mai mult decât atât, mediul cloud hosting ofera echipele de proiect cu rezervă și redundanță pentru a reduce riscul.

La centrul de AECOsim Compliance Manager este o bază de date relațională care menține coerența datelor și creează oportunități pentru analiză. Acest lucru permite utilizatorilor de calitate mai bună de control și reduce timpul petrecut revizuirea documentelor manual LEED create de către alți membri ai echipei.

Integrarea software-ului cu Google Maps să ia în considerare localizarea proiectului permite calcule automat al distanței care pot fi utilizate pentru a satisface mai eficient cerințele mai multor credite LEED. Acesta prevede, de asemenea calcule distanță pentru materiale locale de aprovizionare pentru a economisi timp și pentru a minimiza erorile.

Pentru informații suplimentare despre AECOsim Designer de constructii, AECOsim energie Simulator, și AECOsim Compliance Manager, vizitați www.bentley.com / AECOsim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.