Home > Bentley Χάρτης, προσδοκία μου για το Be Together

Bentley Χάρτης, προσδοκία μου για το Be Together

Έχω φτάσει ακριβώς την πρόσκληση της να είναι μαζί, ένα γεγονός που ξυπνά για μένα ενδιαφέρουσες προσδοκίες, αφού φαίνεται ότι η οικονομική κρίση κάθεται και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά τις ευκαιρίες.

clip image001198 Bentley Map, my expectation for the Be Together

Το καλύτερο

Με την παγκόσμια κρίση, το περασμένο έτος, Bentley ξεκίνησε σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια του και έφυγε για την τελευταία να εμπνέονται. Δεν ήταν μια κακή ιδέα, αλλά στην πράξη η επαφή χάνεται με τον εκθέτη, όταν κοιτάμε για αυτόν στο τέλος και να ζητήσει συγκεκριμένα θέματα, είπε στην αφήγησή του. Να θυμάστε ότι οι ετήσιες εκδηλώσεις δεν είναι μόνο για να δείξει είδηση, αλλά να προωθήσει την ανάπτυξη μιας μάρκας. Για GIS, δεν λειτουργεί το αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα, η εφαρμογή, η κατάρτιση και η υποστήριξη είναι ζητήματα που οι εταιρείες εντοπίζουν κάτω από ορισμένα επίπεδα της εμπιστοσύνης και την πρακτικότητα. Σε αυτές τις ημέρες της συνδεσιμότητας, οι σχέσεις που βασίζονται σε εκδηλώσεις, επικοινωνήστε επιτευχθεί μετά από σχόλια στα blogs και την εξοικείωση επιτυγχάνεται με online κοινότητες ή τα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται να λειτουργεί.

Υπάρχουν όλα τα online σεμινάρια, είναι υπέροχο που μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή, αλλά στην πράξη έχει διαπιστωθεί ότι εκείνοι που πηγαίνουν σε μια εκδήλωση να λάβει τις προσδοκίες, αμφιβολίες και σύγχυση που είμαστε σίγουροι ότι θα φύγει μακριά στη τις τέσσερις ημέρες που διαρκεί το συμβάν. Και σε απάντηση, ίσως αυτά που έχουν βρεθεί από την εμπειρία που θα ξεκινήσει η Είναι μαζί, Με ό, τι οι χρήστες των κοινοτήτων ζήτησαν:

  • Προϊόντα οδηγοί διαδραστικό
  • Συνέδρια και ζωντανές επιδείξεις
  • Περιοχές Test
  • Στρογγυλά τραπέζια και θεματικά φόρουμ

Τα πάντα, με όλα αυτά που δεν μπορούσε να γίνει το περασμένο έτος, βλέποντας τα πρόσωπά μας

Προσδοκία μου

Με το να συμμετέχουν σε ορισμένα έργα που αφορούν ESRI, πολύπλευρη και Bentley Χάρτης, έχω ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο των ερωτήσεων που ελπίζω να λύσει. Βασικά για τη διαλειτουργικότητα, WFS και τους λόγους για τους οποίους δεν είναι να δουλεύω, αλλά στόχος μου είναι για το θέμα αυτό:

Αν είμαι ένας χρήστης Microstation, πολύ χαρούμενος από την έκδοση SE, και θα μπορούσα να καταλάβω τα σπλάχνα του Γεωγραφικά και Geoweb Publisher, πώς είναι δυνατόν ότι το κόστος για μένα τόσο πολύ να κατανοήσουν την Bentley ροή της διαδικασίας χάρτη;

Μερικές φορές ο διάλογος μου ήταν με χώρο Marketing Geospatial, σε αυτή την περίπτωση με ενδιαφέρει μόνο η απλή τεχνική με ένα απλό διάλογο:

– Κοίτα, αυτό είναι το έργο μου? Δεν είμαι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει Geoweb εκδότη ή έργου Wise, μόνο PowerMap:

– Θέλω από την αρχή, να δημιουργήσει ένα xfm σχήμα, με τρεις κατηγορίες: Κτηματολόγιο, χρήση γης, και Χαρτογράφηση

-Στο κτηματολογικό στρώμα Θέλω να δημιουργήσω ένα στρώμα που ονομάζεται οικόπεδα

-Θα ήθελα να προσθέσω τέσσερις ιδιότητες: κτηματολογίου κλειδί, το φορολογικό καθεστώς, περιοχή και φωτογραφίας

-Τώρα θέλω να αποτελέσουν το κλειδί που βασίζεται σε μια μάσκα, το φορολογικό καθεστώς που βασίζεται σε μια Boolean τομέα, το χώρο που θα βασίζεται σε μια δυναμική υπολογισμό και την εικόνα που βασίζεται σε μια υπερ-σύνδεση.

-Για την κτηματολογική στρώμα θα ήθελα να δημιουργήσετε μια λειτουργία που ανυψώνουν σε μένα έναν πίνακα για την αποθήκευση δεδομένων, καθώς επίσης και επιτρέψτε μου να το επεξεργαστείτε. Επίσης, κάνει μια σύνδεση σε έναν πίνακα στην Access, όπου του κτηματολογίου κύριους αγώνες.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να σχηματίσουν έναν χρήστη που ονομάζεται κτηματολογίου, η οποία λαμβάνει αυτά τα χαρακτηριστικά και φαίνεται στο δέντρο Διαχείριση εντολών.

Έχω ήδη προσπαθούν, αλλά θέλω να το δω από την αρχή, επειδή δεν υπάρχει clip image002134 Bentley Map, my expectation for the Be Togetherκάτι σε αυτή τη ροή που δεν λειτουργεί σε μία φορά, από τη δεύτερη φορά που κάνει? και σε ορισμένες περιπτώσεις από μια τρίτη φορά. Ίσως μια ανοησία, αλλά αν το αντιλαμβάνομαι, θα είμαι χαρούμενος και μπορώ να τελειώσω το υπόλοιπο με βάση το παράδειγμα.

Στη συνέχεια, θα πάω με την επόμενη ερώτησή μου:

Γιατί να μην υπάρχει ένα φροντιστήριο που εξηγεί αυτό, έτσι ώστε οι κοινοί άνθρωποι μπορούσαν να δουν ότι η Bentley Χάρτης δεν είναι απέναντι από τον ήλιο;

Ό, τι συμβαίνει, ελπίζω να φέρει τις απαντήσεις στο blog, για όσους υποφέρουν από τις ίδιες ποινές ή έχουν προσδοκίες με αυτό το είδος του λογισμικού.

Όταν

17 – 20 Μάης 2010
Στην Philalelphia, Pensilvania
Εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε στο Facebook

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.