Home > Beelden eerste satelliet is gevangen met de grootte 0,41 meter ‘.

Beelden eerste satelliet is gevangen met de grootte 0,41 meter ‘.

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Na de recente lancering, op 6 september het is al aangetoond de eerste hoge-resolutie beelden genomen door de GeoEye-1 satelliet.

clip_image001

clip_image0030.41 meter resolutie, dat is genoeg, gezien het feit dat de beste aanpak door de meter had gelopen.

Het moet worden gezien wat er gedaan kan worden met een product als dit voor kadastrale doeleinden waar absolute precisie is relevant, aangezien dit beeld heeft reeds de resolutie gebruikt in een orthofoto genomen op de vlucht omdat moeilijkheid ligt in het kunnen zijn absolute precisie verbeteren, aangezien deze is geweest rechtgezet met een nogal vereenvoudigd terrein digitaal model.

We moeten begrijpen dat deze resolutie niet betekent precisie maar eerder het gebied dat de pixelgrootte, zien hoe het gezien de obelisk, die de neiging toont in vergelijking met een lagere hoogte werken. Het is duidelijk dat dit werk een goede relatieve nauwkeurigheid, zodat de rivier gaat “daar”, maar het is niet dezelfde as de rivier of water-deler van een berg die een bassin om milieuredenen definiëren van “de rand “geïdentificeerd in een hek, met een absolute precisie kunnen worden bij 25 meter, maar de eigenaar zou bereid zijn om een ​​dolk te vechten voor 25 cm te rijden zijn.

clip_image004Ze hebben niet veel gezegd met deze aankondiging, maar we willen niet verhuizen van critici in de stijl van Ken Alder’s boek genaamd “de maat van alle dingen“, Dus even vertalen we Matthew O’Connell’s gedicht, de zuiver (*) Sintels van GeoEye:

“We zijn blij om de eerste beelden van GeoEye-1, die ons dichter bij het begin van de commerciële satelliet-activiteiten en de verkoop aan onze klanten brengt lanceren. Dit is een belangrijk moment, en wij danken onze medewerkers, klanten, met name de Geospatial Intelligence Nationale agency, strategische partners, leveranciers en investeerders voor hun steun. ”

We kunnen kritisch zijn in veeleisende wat dit product niet kan geven, maar we moeten niet vergeten dat het verrassend is dat dit beeld werd genomen op een grote hoeveelheid meters(*) Hoogte en een snelheid van 4,5 mijl per seconde … niets te maken met de romantiek van een vliegtuig op 5000 meter of de wonderen van de jongens de Pict’Earth’s.

Tot slot moeten we veel van dit product verwachten na de wekte verwachtingen, maar nog steeds is het niet duidelijk hoe deze beelden en de prijzen van hen te verkrijgen. Het is mogelijk om andere zien voorbeelden op deze link en als je wilt op de hoogte van Geo-eye nieuwigheden of mededelingen, Deze dienst kan worden ingeschreven.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) meroIn zijn zuivere betekenis, het betekent pure, eenvoudige.

(**) chorromilDit jargon betekent een zeer grote hoeveelheid.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.