Home > … Av dina andetag, och mer.

… Av dina andetag, och mer.

clip image001281 ... Of your breath, and more.

Försiktigt Jag kramade handtaget, utan rädsla för att mina digitala skyltar kommer att genomsyra brons skärpa, rökt kolonialstil, kränkt av fettet från mina uppdrag under 5 bilar vars märken jag minns inte, vilket jag knappast såg i horisontell inert. Jag svängde vänster de 83 grader som krävs för gutturala kritan av stiftet, som genast körde en cool gloria av den inre miljön, en kontrast till den dödliga värmen i Rimac floden dalen, där mörkret vandrade det nya hotellet, snabb gamla utseende med halvseklet avsett onödan i en stil av den ursprungliga konstruktionen.

27 grader av öppenhet var nog för svagt ljus för att belysa mina ivriga kinder att få mer än näsan i det rummet som bubblade att svettas, som ett sto utvecklats i unga olja afrikanska palm plantager. Jag öppnade det till 49 grader, 52, 58.5 och nästan spenderat, fick jag av den grå fiskaren stil hat, jag kände den interna isen i min svettiga panna, på min våta hår bokstavligen 16 timmar forza arbetskraft.

I bakgrunden kunde jag se ryckiga glans på dina ringar, gyllene i ögonblick, vid ögonblicks brunt, snudd på rött, till lackmus. Knappast det, resten var bara en riktig sjöjungfru siluett under ett vitt lakan som digital modell vände din skulptur, svänga 18 konditionering grader från tillräcklig 8 BTU. Försiktigt, förseglade jag dörren bakom min rygg och tappade Targus påse skoningslöst till marken, dundrade den externa hårddisken, säkert det var i bakgrunden, lite eller ingenting jag inte bryr. Från och med då jag kände mig som din förkylning planade min värme, ringde mig utan att säga något, knuffade mig säger mig komma på en gång! Jag kunde nästan känna dina ord i varje por i min hud. 5 meter, fyra, tre, faller som min överskjutande kläder.

Då mina ögon blev justerat till halvmörkret av din stroke, kunde jag se att bh i ljust beige, innesluter två skäl nog för själen, i mjuk 4H ritar skissar märkas upp med penna till det onda. Med uppenbar förbättring, var små knölar utstickande medelstora tropikerna spetsar, i linje med de planeter den tiden, från den sista halvtimmen av väntan, från 23 textmeddelanden log, omvänt proportionell mot avståndet. AT5 en fjärdedel av hög, täckt arket resten, lämnar till fantasin att vrida ben som formar midjan och benen i ett lås som slutar i fötterna i ett.

Jag gick, jag kände din andedräkt nära när du tog mina kinder, skrotade min spetsiga skägg, när du tog min tröja och drog för att komma så nära att även jag svär jag såg en böld i ljusstyrka. Smaken av ditt godis mynta fastnat på mina läppar, och jag kände i min själ andedräkten av din doft, blandat med den obevekliga smak av dina elever som gömde sig bakom gardinerna i dina ömma ögonfransar.

Jag föreställde mig inom mina ekon, den gradvisa minskningen av din parfym, i ryggen, i magen, i ditt liv. Jag föreställde stryk av ditt blod, i dina läppar, i dina ögon, i mina tinningar. Jag kände mig som en riktig märg smärta så djupt inne, liksom en känsla att sörja, att skratta, att dö. Jag föreställde dina andetag, ditt ansikte, din figur, från dörren, om det kunde öppnas …

Jag rörde vid dörrhandtaget igen, trycker träet igen, tillbaka till mitt rum, och satte mina fötter på marken för tredje och sista gången.

Jag var medveten om det unika och evig sanning. Du kom du inte.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.