Home > AutoCAD terug naar Mac

AutoCAD terug naar Mac

Er is geen twijfel dat de wereld van de Mac’s is beter, maar onze twijfels voor het verplaatsen waren altijd: en wat doe ik met AutoCAD?

Wie zou hebben geloofd, toen, na 1994 AutoCAD R13c42b is de laatste versie die we zagen helft lopen op PowerMacintosh. 18 jaar later AutoCAD rendement voor Mac. Alleen dit jaar is het ook gescheiden van Linux.

Wat er gebeurt is dat de Mac in plaats van het sterven in een exclusieve niche waar er geen concurrentie voor de keuze (Grafieken) is gegroeid in de hardware op een niveau van indrukwekkende acceptatie. Niemand twijfelt over Mac-technologie, zullen we gerust over een paar domme dingen die van tijd tot tijd worden toegeschreven aan Steve Jobs, Maar Apple’s strategie is om uitstekende producten, zoals het geval van de iPod, iPhone en nu iPad die met alles en kritiek, zij die begrijpen over nut weten te lanceren is een platform waarop om grafische toepassingen een telefoon in maïs te bouwen, niet vlokken box-formaat.

In het geval van de AutoDesk, ondanks het feit dat de grootste in de CAD-omgeving in termen van marktpositie, met slechts kietelt gemaakt door wedstrijden zoals Microstation, IntelliCAD, DataCAD en ArchiCAD, voorbij het Burgerlijk milieu is zeer succesvol geweest in de animatie veld en de industriële vormgeving in afgelopen jaren. Producten zoals Maya zijn een luxe, bijvoorbeeld.

In dit geval, AutoCAD is niet in de positie van dat moment. Daar, bij het verlaten gekleed in het wit de Apple-lijn, werd AutoCAD vechten voor het land wilde door Powerz en ArchiCAD dat voortgezet met Mac. Hij wilde geen afleiding, terwijl die zich bezighouden met het kopen Softdesk en Autoarchitect willen iets meer dan lijnen, gebieden waar Intergraph was al sterk (niet in cijfers, maar in doen astrale rook).

En wat doet AutoCAD overwinning gaat naar Mac.

Elementary, my dear Watson. Werken met Mac beter de bron van te worden worstelen met de pc-geheugen, dat is niet langer meer zou exploiteren. De 10 redenen gegeven door AutoDesk voor het testen AutoCAD for Mac is gebaseerd op dat, vandaar de haast voor ons om alle uitgeven om 64-bits pc en plotseling naar Mac, omdat het beter presteert de Monster’s kan.

clip image001259 AutoCAD returns to Mac

Wij zijn ons bewust dat de scherpere I-mac niet zal komen op de korte termijn tot een hoger percentage dan ze nu hebben met betrekking tot PC hebben. Maar het kan overwinnen-en het al doet-, Met mobiele apparaten. Ook de hoogte, als een technologie gaat sterven, toch moet het een PC, dat is van niemand en geen Mac die is eigendom van Apple te zijn. Hoewel, zullen de gebruikers desktop’s niet sterven.

Dus ga voor Mac AutoDesk, mede door de CAD applicatie gebruikers ‘niche die zoveel dagen geleden riep het en deels voor het zoeken naar ruimte met toepassingen voor het bekijken / animatie. Hoewel er zijn niet bewegen, het zeker is op zoek naar stand met mobiele apparaten en andere gadgets die in de witte oven; we praten over applicaties voor de iPhone en iPad, waarvoor alle CAD-platforms partners bouwen prototypes.

Verschillen en overeenkomsten

AutoCAD 2011 for Mac heeft bijna dezelfde functies als voor de PC. Met fundamentele verschillen, zoals:

  • Interface en de dubieuze Lint niet zo goed zijn, maar zijn aangepast aan Mac-stijl peddels.

clip image002190 AutoCAD returns to Mac

  • In aanvulling om te profiteren van alles gebaarde jongleren van de witte magie muizen.
  • Om een ​​of andere vreemde reden de routines zijn niet ingevoerd wanneer AutoCAD naar buiten kwam, dat kwam met AutoDesk. Ik verwijs naar het management van de lagen ‘, lagen filter en sheet set, onderlaag, die welke in deze eerdere versies heeft ons gered van de wereld bij het afdrukken tijd. Hoewel zeker zal komen ze in de volgende versie.
  • Noch wordt geleverd met ondersteuning voor het importeren dgn, exporteren naar PDF of DWF.
  • Uiteraard zal het niet lopen aanpassingen specifiek voor Windows, zoals Visual Basic for Applications, OLE-objecten of Media Audio. Dit is een groot nadeel als ontwikkelingen zijn hier gewerkt, maar die zijn gebouwd met AutoLISP (minus DCL) doen lopen en ook de meeste run op ObjectARX.
  • Het zal niet draaien op 32 bits, slechts 64. En het vraagt ​​3 GB RAM, maar voor niet tekortschieten beveelt 4 GB.
  • Qua formaat te ondersteunen, zal het verduren van R14, 2000, 2004, 2007 en 2010. En als iemand wil zien hoe een brontosaurus ei is, kunt u doen opslaan als naar dxf R12. Nogmaals,het niet leest dgn.

Er is een proefversie voor 30 dagen.

AutoDesk heeft geregeld voor gratis download een versie van 30 dagen te testen. Naast onderwijsinstellingen er altijd de mogelijkheid van licenties voor dit doel. Dan kan het krijgen van nul, dat geldt voor ongeveer $ 4000 of migreren van een oudere versie door het betalen van slechts een kosten van de overdracht.

Ze zijn ook de deur opening op twee machines zelf te worden geïnstalleerd. Als het hebben van een installatie op de Office-pc en een in de laptop, dit zal net als iedereen, maar het lijkt erop dat zonder het doen van een uitchecken zoals met MicroStation.

Ze hebben niet gezegd dat andere toepassingen zal gaan naar de Mac, voor nu is alleen de tekentafel. Maar ik kan u verzekeren dat de volgende toepassing is Maya en Inventor. In het bijzonder, vind ik een grote AutoDesk stap naar een niche die veel geld beweegt en verwaarloosd waren voor 18 jaar. Er zijn al aangekondigd Mac-compatibele versies:

  • In animatie: Inventor, Maya, 3ds Max, Alias, Mudbox, schetsboek.
  • In de bouw: Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP

Zoals iemand zei in een forum, nieuws is ook goed voor mensen die Linux gebruiken, omdat eventueel in 18 jaar zullen we een verdeling voor Ubuntu hebben.clip image0037 AutoCAD returns to Mac

Hier kun je de trial versie te downloaden.

En er zijn meer informatie en video’s hier.

Zullen er Microstation voor Mac?

Het gaf me plezier om te zien in de Be Inspired een navigatie-prototype met een Ipad. Maar ik denk van niet, maar als ze het zou had geprobeerd, zou op dit punt goed gepositioneerd in deze niche.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.