Home > AutoCAD revine la Mac

AutoCAD revine la Mac

Nu există nici o îndoială că lumea Mac este mai bine, dar îndoielile noastre de mișcare au fost întotdeauna: si ce fac cu AutoCAD?

Cine ar fi crezut, atunci când, după 1994 AutoCAD R13c42b a fost ultima versiune am văzut jumătate rulează pe PowerMacintosh. 18 ani mai târziu se întoarce AutoCAD pentru Mac. Doar în acest an, este, de asemenea, separat de Linux.

Ce se întâmplă este că Mac în loc de a muri într-o nișă exclusiv în cazul în care nu există o concurență pentru alegere (Grafice) a crescut în hardware-ul la un nivel de acceptare impresionant. Nimeni nu îndoială despre tehnologia Mac, vom ezita despre un cuplu de lucruri stupide, care din când în când sunt atribuite Steve Jobs, Dar strategia Apple a fost de a lansa produse excelente, cum ar fi cazul de iPod, iPhone și acum Ipad, care cu totul și critici, cei care înțeleg cu privire la utilitatea știu că este o platforma pe care sa construiasca aplicatii grafice, nu un telefon de porumb fulgi de box-size.

În cazul în care Autodesk, în ciuda faptului că cea mai mare în mediul CAD în ceea ce privește poziția pe piață, cu doar gâdilă făcute de concursuri, cum ar fi Microstation, IntelliCAD, DataCAD și ArchiCAD, dincolo de mediul civil a fost foarte de succes în domeniul animație și design industrial în ultimii ani. Produse, cum ar fi Maya sunt un lux, de exemplu.

În acest caz, AutoCAD nu este în poziția de acel moment. Acolo, cand a plecat îmbrăcat în alb linia de Apple, AutoCAD a fost lupta pentru terenul dorit de Powerz și ArchiCAD, care a continuat cu Mac. Ea nu a vrut distragere în timp ce angajate în cumpărarea Softdesk și Autoarchitect dorința de a face ceva mai mult decât de linii, zone în care Intergraph a fost deja puternic (nu în număr, dar, în fumul de Astral).

Și ce AutoCAD victorie a merge la Mac.

Elementar, dragul meu Watson. Lucrul cu Mac ar putea exploata mai bine resursa decât se lupta cu memoria PC-uri care nu mai este de mult. 10 motive dat de Autodesk pentru testarea AutoCAD pentru Mac se bazează pe faptul că, prin urmare, graba pentru noi să-și petreacă tot la PC pe 64 de biți și dintr-o dată la Mac, deoarece nu se realizează mai bine poate monstrului.

clip image001259 AutoCAD returns to Mac

Suntem conștienți de faptul că mai clare I-Mac nu va veni pe termen scurt, pentru a avea o proporție mai mare decât au în prezent în ceea ce privește PC-ul. Dar poate depăși le-și deja nu-, Cu dispozitive mobile. De asemenea, să fie conștienți, dacă o tehnologie este de gând să moară, cu siguranță trebuie să fie un PC, care este de la nimeni și nu Mac, care este proprietatea lui Apple. Deși, utilizatorii de desktop nu va muri.

Deci, du-te pentru Mac AutoDesk, în parte din cauza nișă utilizatorilor de aplicații CAD “, că atât de multe zile în urmă numit pentru el și parțial pentru a căuta spațiu cu aplicatii de vizualizare / animatie. Deși nu sunt în mișcare, cu siguranță se solicită să poziționeze cu dispozitive mobile și alte Gadgets care sunt în cuptor alb, vorbim despre aplicații pentru iPhone și iPad, pentru care toate platformele CAD Partenerii sunt construirea de prototipuri.

Diferențele și asemănările

AutoCAD 2011 pentru Mac are aproape aceleași caracteristici ca și pentru PC. Cu diferențele de bază, cum ar fi:

  • Interfață și dubioase Panglică nu vine la fel de bine, dar sunt adaptate la padelele Mac-stil.

clip image002190 AutoCAD returns to Mac

  • În plus, pentru a profita de toate un gest jonglerie de la soareci magiei albe.
  • Pentru unii motiv ciudat rutine nu sunt introduse când AutoCAD a ieșit, care a venit cu Autodesk. Mă refer la managementul grupului de straturi, straturi de filtrare și set de foi, hidroizolatie, cei care în aceste versiuni anterioare ne-a salvat lumea la timp de imprimare. Deși cu siguranță vor veni în următoarea versiune.
  • Nici vine cu suport pentru importul DGN, exportul în PDF sau DWF.
  • Evident, acesta nu va rula ajustări specifice pentru Windows, cum ar fi Visual Basic for Applications, obiecte OLE sau Media Audio. Acesta este un mare dezavantaj în cazul în care evoluțiile au fost lucrat aici, dar cei care sunt construite cu AutoLisp (minus DCL) se execută și, de asemenea, mai rula pe ObjectARX.
  • Acesta nu va rula pe 32 de biți, numai 64. Și se solicită 3 GB de RAM, dar pentru care nu se încadrează scurt recomandă 4 GB.
  • În ceea ce privește sprijinul format, se va îndura de la R14, 2000, 2004, 2007 și 2010. Și dacă cineva vrea să vadă cum e un ou Brontosaurus, puteți face salva ca la dxf R12. Din nou, ea nu citește DGN.

Există o versiune de încercare pentru 30 de zile.

Autodesk a aranjat pentru download gratuit o versiune de 30 de zile pentru a testa. În plus față de instituțiile de învățământ există întotdeauna opțiunea de licențiere pentru acest scop. Apoi, se poate ajunge de la zero, care merge de aproximativ 4.000 dolari sau migra de la o versiune anterioară de plata doar un cost de transfer.

Acestea sunt, de asemenea, deschiderea ușii să fie instalat pe două mașini înșiși. Ca având o instalare pe PC-ul de birou și unul din laptop-ul, va arăta pe toată lumea, dar se pare că, fără a face o verificare ca cu MicroStation.

Ei nu au spus că alte aplicații vor merge la Mac, pentru acum este doar placa de desen. Dar eu pot asigura că cererea este următoarea Maya și Inventor. În special, mi se pare un pas mare Autodesk spre o nișă care se mișcă o mulțime de bani și a fost neglijat timp de 18 ani. Au fost deja anunțate versiuni compatibile pentru Mac:

  • În animație: Inventor, Maya, 3ds Max, Alias, Mudbox, Sketchbook.
  • În construcții: Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP

Așa cum a spus cineva într-un forum, știri este, de asemenea, bun pentru cei care folosesc Linux, pentru că probabil în 18 ani vom avea o distribuție de Ubuntu.clip image0037 AutoCAD returns to Mac

Aici puteți descărca versiunea de încercare.

Și există mai multe informații și clipuri video aici.

Vor exista Microstation pentru Mac?

Ea mi-a dat plăcere să văd în fi inspirat un prototip de navigare cu un iPad. Dar eu nu cred așa, dar dacă ar fi încercat, în acest moment ar fi bine poziționată în această nișă.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.