Home > AutoCAD Onderwijs Licensing

AutoCAD Onderwijs Licensing

Wij zijn ons bewust dat een student die is het nastreven van een universitair diploma niet veel faciliteiten voor het $ 2.000 die een kan kosten hebben AutoCAD commerciële licentie. We weten ook dat de algemene tendens is de illegaliteit.

De Professionalismeclip image00181 AutoCAD Education Licensing

In sommige omgevingen piraterij wordt nog steeds beschouwd als een list waardig evaluatie. Maar beetje bij beetje ze zijn vallen in de rede dat de studenten bij te krijgen afgestudeerde zou niet willen dat iemand stelen hun auteursrechten voor een werk dat kost hen tijd, moeite en geld heeft. Op het einde, piraterij is een slechte gewoonte om professionaliteit die wij belijden.

We goed investeren $ 600 op een computer zonder na te denken over de mogelijkheid om het te stelen uit het laboratorium of van een klasgenoot. Ook krijg gebruikt om te investeren in de software moet een deel van het worden verantwoordelijke mensen die streven om te slagen als professionals.

De educatieve licenties

Om deze reden, er komen educatieve licenties, die zijn volledige versies, maar tegen veel lagere prijzen en voor een beperkte tijd. Meestal geldt voor 61 maanden, dat is een geschatte tijd die de race kan duren zonder onderhoudend bij kinderen of werken buiten de tijd.

Winkels die verkopen deze licenties worden geautoriseerd door AutoDesk; vereist ten registreren behoeften certificeerder aan een student van een universiteit of hogeschool zijn en het bijwonen van tenminste een kwestie van drie eenheden van waardering. Je hoeft alleen maar een kaart en een administratief inschrijfformulier op het moment van aankoop te scannen.

De aankoop kan worden gedaan via PayPal of credit card en de scheepvaart is niet erg duur vanwege zijn software.

De prijzen

Ze variëren van het type programma, over het algemeen een vergunning van AutoCAD of Revit voor vijf jaar gaat voor $ 148. Er zijn ook eeuwige student, kan het zijn schaalbaar van een bedrijfsvergunning, zoals zou gebeuren zodra de student afgestudeerden, plaatst zijn bedrijf en geeft de voorkeur aan een boete te voorkomen voordat software audits die nu zijn gemeenschappelijk.

In de praktijk is de educatieve licenties zijn een aanvaardbaar alternatief, die geëist kunnen worden door studenten, docenten en opleidingscentra. Er zijn ook licenties als deze voor non-profit instellingen.

Waar ze te kopen

Een van deze distributeurs is Studica, dat bestaat sinds 1985 en dat, afgezien van AutoDesk ook distribueert educatieve licenties van SolidWorks, CadSoft en SketchUp Pro.

clip image00254 AutoCAD Education Licensing Ir een

clip image0033 AutoCAD Education Licensing

Autodesk Academic Software

clip image00430 AutoCAD Education Licensing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.