Home > AutoCAD Map 3D este compatibil cu Linux

AutoCAD Map 3D este compatibil cu Linux

Deși AutoDesk ceva timp în urmă a abandonat compatibilitatea cu Linux, în ultimii ani a făcut eforturi pentru a reveni, de aceea a anuntat recent compatibilitatea acestuia în această versiune.

clip image002210 AutoCAD Map 3D is compatible with Linux

Virtualizare nouă cerere de Citrix XenApp Sistemul permite AutoCAD Map clienților software 3D pentru a crea cu ușurință, implementeze și să gestioneze soluții software geospațiale într-un mediu Citrix.

Autodesk și Citrix Systems, Inc au încheiat un parteneriat cu scopul de a oferi clienților lor mai multă eficiență și flexibilitate în utilizarea aplicațiilor Autodesk Geospatial. Distribuția de AutoCAD ® Map 3D prin intermediul Citrix XenApp ™ permite clienților pentru a crește performanța aplicației și reduce semnificativ costurile de implementare.

Pe o platforma Linux, soluția Citrix Ready ajunge pentru identificarea produselor care sunt compatibile cu aplicarea Citrix, simplificarea procesului de selecție de software pentru utilizatorii Citrix și permițându-le accesul la AutoCAD Map 3D. AutoCAD Map 3D 2009 utilizatorii de date se pot afla acum pe serverele Citrix, obtinerea de securitate sporită, reducerea costurilor de hardware și obținerea de rentabilitate mai mare a investiției de până la 30 la sută.

Aplicatii de procesare și management în centrul de date sunt acum centralizate prin aplicarea Citrix, ceea ce reduce costurile de IT management, sporește securitatea datelor și îmbunătățește respectarea de reglementare. În plus, Citrix XenApp si distribuie de Windows mai puternice ® ​​aplicațiilor de pe orice dispozitiv sau platformă de operare fără a sacrifica performanța sau funcționalitate.

Designeri, ingineri si manageri care lucreaza in telecomunicatii, resurse naturale administrațiile publice și sectoarele de energie se bazează pe AutoCAD Map 3D pentru a integra sisteme de date de la Computer Aided Design-CAD-și Geographic Information System-GIS-timpul proiectarea și întreținerea proiectului. Organizațiile instala, de obicei, software-ul local, pe laptop-uri și stații de lucru de mare putere, astfel încât utilizatorii sucursale pot folosi. Cu toate acestea, această abordare tradițională descentralizată poate incetini rețele WAN în resurse secundare (back-end) conexiuni, de a genera probleme de securitate și personal IT în mod semnificativ descopertă, care ar putea să călătorească în birourile de la distanță pentru a oferi sprijin.

Distribuția de aplicatii optimizate extinde AutoCAD Map 3D Citrix XenApp valoare, ajutând clienții să maximizeze investițiile în AutoCAD Map 3D în diferite moduri și îmbunătățirea performanței WAN, oferind protecție o serie de aplicații mai robuste “sau mai mare securitate a datelor și de proprietate intelectuală, precum și posibilitatea de a consolida și de gestionare a serverelor.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati:

http://community.citrix.com/

http://www.citrixandautodesk.com/

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.