Home > AutoCAD 2012, när?

AutoCAD 2012, när?

Under våren får vi se AutoCAD 2012 nya versionen, några nyheter gör oss det tyckas att det är mycket nära. Vi har inte känt mycket av vad vi kan förvänta oss, mer än vad anglosaxiska samhällen kommentar och mitt ljus förutsägelser, Min förhoppning är nu fokuserade på vad vi kan se som ny i AutoCAD WS som lämnar mig ganska imponerad och ockuperade.

För nu lämnar jag 4 länkar att vara medveten om AutoCAD 2012 ankomst

clip image0011 AutoCAD 2012, when?Ett. Köp AutoCAD 2011 och får AutoCAD 2012 gratis

Detta är en av Autodesks marknadsföring som har släppts på Amazon, Gäller för köp på nätet plattform och med ett pris nära till US $ 1000. Det fungerar i anmälningssedeln och är LT version.

Inte så illa för vem väntar 2012 version och kan inte vänta längre.

2. AUGIMEXCCA stänger för en stund

Denna stora gemenskap som samlar spansktalande användares bidrag från Mexiko, Centralamerika och Karibien från vad jag redan hade talat innan har pausat men inte internationell version. Vi vet att detta delpension är för att förbättra även om det lämnade oss ett stort tomrum överväger mängd resurser som fanns där. Vi hoppas att deras återkomst kommer att underlätta videos tittar och innehåll navigering användbarhet, är vi säkra på någonting: deras återkomst kommer att vara före AutoCAD 2012 anländer.

Tre. Latinamerikanska samhället för Autodesk-användare

Detta har nyligen lanserat, med goda resurser, länkar och nyheter. Genom att nu spansktalande bloggar innehållet är få, men medan den sprider och Forum blir varmt, kommer vi att ha mer. En intressant plats att hålla reda av AutoCAD 2012 ankomst, även om det ger mig intrycket att AUGI kunde flytta hit precis som Bentley gjorde med dess spridda nätverk (Askinga ingår).

clip image002 AutoCAD 2012, when?

4. Hämta AutoCAD 2012 gratis

Detta fungerar med AutoDesk beta gemenskap (Tidigare Myfeedback), låter som du inte hämta slutliga versioner att testa innan det når versionen. För detta måste du registrera dig, inkludera Autodesks programvara typ att testa, registrera maskintyp vi har för prov och i ett par dagar kommer till oss en tillhörande projekt länk för att ladda ner full version för testning.

Fem. Låt oss tala om AutoCAD

Slutligen måste jag nämna en webbplats som lämnade oss gärna för hur nya AutoCAD 2011 funktioner presenterades. Jag tänker på Fernando Montaño blogg, “Låt oss tala om AutoCAD”, där säkert vi kan få fler nyheter av 2012 version ankomst och allt vad det innebär.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.