Home > AutoCAD 2012 κορυφαίες ειδήσεις, αφενός

AutoCAD 2012 κορυφαίες ειδήσεις, αφενός

clip_image001

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από την ημερομηνία αυτή, η Autodesk έχει παράσχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες AutoCAD 2012. Ομοίως, έχει παράσχει ό, τι αυτό συνεπάγεται για άλλους κλάδους, με εξαίρεση AutoCAD για Mac, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτό που είδαμε πέρυσι στην έκδοση 2011.

Από την αρχή, είμαστε στην ευχάριστη θέση ότι δεν ήταν αναγκαία μια νέα μορφή αρχείου DWG, το 2010 παραμένει μορφή, έτσι ώστε να αναπτύξετε με παλαιότερες εκδόσεις του AutoCAD 2010, θα πρέπει να τα μετατρέψετε χρησιμοποιώντας TrueView. Αν AutoDesk επιμένει λέγοντας ότι DWG της είναι ένα κύμα κάτω από έναν εξωγήινο διαστημόπλοιο, το μήνυμα που εμφανίζεται όταν ανοίγετε ένα αρχείο συνεργάστηκε με gvSIG, Microstation, Bricscad ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που μπορεί τώρα να δημιουργήσει DWG μας κάνουν να σκεφτούμε άλλο πράγμα. Μου θυμίζει εκείνο το παλιό μήνυση που είχε όταν ήθελε να δική του μορφή και ενώ έχει το δικαίωμα, φαίνεται περιττό για μένα σαν να ήταν ένας ιός.

Επίσης, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι αυτή η νέα έκδοση υποστηρίζει παράλληλες διαδικασίες, οπότε αν υπάρχει μια κάρτα βίντεο ή υπολογιστή με πολλαπλών επεξεργαστών, Η διαφορά μπορεί να γίνει αισθητό όταν γίνονται ρουτίνες, όπως καθιστά και μετατόπιση στην προβολή 3D.

Και μια άλλη πτυχή που θα θέλαμε επίσης είναι να γνωρίζουμε ότι αυτή η έκδοση μπορεί να κατεβάσει νόμιμα για τους σκοπούς της δοκιμής, παρόλο που η έκδοση είναι πλήρως λειτουργικό για 30 ημέρες.

Από εδώ μπορείτε να κατεβάστε AutoCAD 2012 δωρεάν.

clip image0024 AutoCAD 2012 top news, part oneΥπάρχουν κάποια θέματα που αγαπώ αντιμετωπίζονται με προσοχή, κυρίως επειδή πολλές αλλαγές είναι αρκετά παρόμοιο με ό, τι έχει γίνει από Bentley στην Microstation V8i, ωστόσο πολλά από αυτά είναι νέα στο AutoCAD 2012 υπερβαίνει. Σε αυτήν την πρώτη προσέγγιση, θέλω να μιλήσω για την κατασκευή των δεδομένων και την ανάπτυξη της παραγωγής.

Εποικοδομητική πτυχές

Δεν υπάρχει μεγάλη καινοτομία στον τομέα αυτό? Κατανοητό γιατί το καλύτερο AutoDesk να κάνετε είναι να βελτιωθούν οι υπάρχουσες ρουτίνες. Γι ‘αυτό σταθεί ενισχυμένα εργαλεία, όλο και πιο δυναμικά αντικείμενα και να κλέβει περισσότερο πλεονέκτημα του γραφικού AIDS, αν και δείχνει μεγάλη χρήση των βελτιώσεων στην 2011version:

Βελτιώνει την Spline. Υπενθυμίζουμε ότι η σφήνα είναι ένα είδος ελεύθερο καμπύλη γραμμή που παίρνει κορυφές στον αέρα? Ήταν ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως polyline σε θέματα όπως ο υπολογισμός περιοχή ή κομμένα.

Κόλαση … η μέρα που χρησιμοποίησαν για να κάνουν περίγραμμα …

Τώρα μπορεί να αντιμετωπίζεται σχεδόν σαν ένα Smart γραμμή της Corel Draw, να προσθέσετε και να μετεγκατασταθούν κορυφές και να μετατρέψετε εγκεφαλικών επεισοδίων σε καμάρες. Συμπεριλαμβανομένου ονομάζεται επιλογή μείγμα εργαλείο σας επιτρέπει να πάτε τη δημιουργία της καμπύλης με τις ενισχύσεις προς το πού θέλουμε να περπατήσει.

Με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε το τι συμβαίνει με την καταπακτή, ήδη εδώ και πολύ καιρό τα πρότυπα διαχείρισης ήρθε βελτιωθεί, να τους δυναμική. Αλλά τώρα η λαβές είναι πιο χρήσιμο και εξίσου εφαρμόζεται στο γέμισμα με διαβάθμιση (κλίση).

clip image0035 AutoCAD 2012 top news, part oneΑυτό διαδικασίες οφέλη, όπως μέγεθος, τόξα, ελλείψεις, πολύγραμμα, πρόσωπα, mleaders, αν και το τελευταίο περιλαμβάνει πολύ περισσότερο από αυτό, επειδή υπάρχει περισσότερο έλεγχο κόμβων και η εγγύτητα με το κείμενο. Εδώ αφήνω το βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί.

Ανάμεσα στα πιο ευεργετική από αυτήclip image0042 AutoCAD 2012 top news, part one δυναμική δράση που έχει δοθεί στην Εντολή Array, Η οποία γίνεται πλέον δυναμικό στοιχείο και όχι μια απλή ευθυγράμμιση των μεμονωμένων στοιχείων. Μετά από να κάνει τον οικισμό, τα αντικείμενα διατηρούν σχέση, είτε γραμμική, καμπύλες ή 3D περιβάλλον, ανάλογα με τον τύπο της ρύθμισης. Μεγάλη, γιατί τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού, όπως είναι η περίπτωση ενός πάτερα μπαρ, να είναι σε θέση να τροποποιήσει το γραμμικό μοτίβο, την κλίμακα, την απόσταση ή γωνία, χωρίς να αποσύρει έστω και αν αλλάξουμε την καμπυλότητα.

clip image0052 AutoCAD 2012 top news, part oneΕπιπλέον, ακόμη και η συστοιχία μπορεί να αντιγραφεί, αν και δεν μπορεί να σκεφτεί έτσι. Μπορούμε να πούμε, θέλω να αντιγράψετε τη ρύθμιση αυτή, όπως στην περίπτωση των ράβδων στο ίδιο πάτερα, από το σημείο αυτό για το σκοπό αυτό. Αυτό θα κάνουν ότι μοτίβα όπως σκάλες, να ευθυγραμμιστούν καρέκλες, λάμπες δωματίου, δέντρα, κλπ. μπορεί να αντιγραφεί με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η εντολή Μέτρο με μπλοκ, με την παραλλαγή που κρατούν τη σύνδεση και τη σύνδεση με την ευθυγράμμιση του αντικειμένου.

clip image0071 AutoCAD 2012 top news, part one

Αντίγραφαclip image0081 AutoCAD 2012 top news, part one Καθάρισμα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για όσους έχουν χρησιμοποιήσει SIG εργαλεία, όπου τοπολογική καθαρισμούπεριλαμβάνει την αφαίρεση του βρώμικου. AutoCAD 2012 εφαρμόζει πλέον ένα κουμπί για τις διπλές στοιχεία.

… Θα ήταν χρήσιμο όταν είχα ένα ωραίο βοηθό που διπλούν τα στρώματα σε ένα ενιαίο σχέδιο …

Υπάρχουν περισσότερα για το σχέδιο με παραμέτρους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που AutoCAD έχει επιτευχθεί, τι είναι καινοτόμο σε αυτή την έκδοση το 2012 είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε την πετάξει με οπτικά βοηθήματα που εμφανίζεται σε κάθε κόμβο αντικείμενα. Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε την εργασία, ενδιαφέροντα, τις λειτουργίες που αυτό φέρνει σε ό, τι κάναμε πριν τόσο απλό μαζί αντικείμενα.

… Ως παράδειγμα, η κατάρτιση των στοιχείων οπλισμού … Ήταν πραγματικά τρελό όταν αλλάξει το ποσοστό και το αφεντικό ήθελε να κρατήσει απότομες στροφές στα άκρα.

clip image0091 AutoCAD 2012 top news, part one

clip image0101 AutoCAD 2012 top news, part oneΤι νέο υπάρχει στην Κορδέλα. Μια ενδιαφέρουσα πρόσβαση ονομάζεται Explorer έχει προστεθεί περιεχόμενο, αυτό μου θυμίζει ArcCatalog διαδρομές, για να μην πάρει ανόητος, ενώ ψάχνουν για τα αρχεία χρησιμοποιώντας το Windows Explorer.

Παρόμοιο με αυτό, έχει προστεθεί πρόσβαση στο AutoCAD Exchange, η οποία ήταν κάποτε δει, αλλά όχι από την επιφάνεια εργασίας, έτσι Κορδέλα θέματα θα ενημερωθεί από μένα σε άλλη θέση, επειδή υπάρχουν βελτιώσεις στην προσαρμογή που αξίζουν λίγο.

clip image0111 AutoCAD 2012 top news, part oneΓραμμή εντολών πεθαίνει, αλλά ζει. Αυτό έχει αμφισβητηθεί, όπως είναι η κληρονομιά δεινοσαύρων ». Αλλά γρήγορη πρόσβαση σε εντολές εξακολουθεί να είναι μια κοινή ρουτίνα για την τεχνική συρτάρια? Έβλεπα περισσότερο όταν έχουμε Κορδέλα εργαλείο ήρθε για να μας μπερδεύουν το AutoCAD 2009.

Τώρα έχει προστεθεί μια δυνατότητα Αυτόματης Καταχώρησης, παρόμοιο με αυτό που κάνουμε στην Google όταν γράφουμε μια λέξη. Θα πρέπει να δούμε αν παραμένει, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να χαθούν, εν τω μεταξύ με τόσες πολλές παρόμοιες εντολές, ίσως θα ήταν καλό αν γίνεται έξυπνη αναζήτηση και την επιστροφή μας παρουσιάζει τις εντολές που έχουν πλέον χρησιμοποιείται στον πίνακα ή να μας θυμούνται το πρόσβαση σε βασικές γρήγορα, έτσι ώστε να το θυμάμαι.

Ενισχύσεις που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγής. Υπάρχουν κάποιες καινοτομίες που είχε πάρει χρόνο, αλλά αν φτάσει, είναι ευπρόσδεκτοι. Σε αυτό φαίνεται σε μένα ότι AutoDesk και Bentley είναι προειδοποιούν να μην επισκιάσει τη στιγμή, είχαμε βελτιώσεις σε χρώματα χειρισμό, αλλά για περίεργα αεροπλάνα λόγους που παράγεται από ένα CAD (σε σύγκριση με το GIS) φαίνονται καλύτερα σε μονόχρωμη ότι στο χρώμα.

Διαφάνειες Βελτιωμένη. Αυτό δεν είναι κάτι νέο σε αυτή την έκδοση, στην πραγματικότητα προήλθε από την έκδοση του 2011, αλλά αυτό έχει γίνει ορατή από την Autodesk με μεγαλύτερη έμφαση και όπως βλέπουμε κάποιες επιπλέον λειτουργίες έχουν συμπεριληφθεί. Microstation να εφαρμοστεί από XM, αλλά τι AutoDesk έχει κάνει κάτι περισσότερο, όπως βλέπουμε στην Αυτό το βίντεο.

clip image0121 AutoCAD 2012 top news, part one

Ο ρόλος της διαφάνειας είναι τόσο στον πίνακα ιδιοτήτων για κάθε αντικείμενο, όπως στο διαχειριστή στρώση να εφαρμόζεται σε ολόκληρο το στρώμα. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε μια διάταξη για την εκτύπωση και τα συμφραζόμενα προκύπτει από διάφορες πλευρές, νομίζω ότι αυτό θα προκαλέσει επιπτώσεις στην οπτική παρουσίαση, καθώς και όταν έφτασε το γέμισμα με διαβάθμιση.

… Μέχρι σήμερα (ένα χρόνο πριν από την προφητεία των Μάγιας) μπορούμε να τυπώσουμε τα αεροπλάνα με χρώμα φόντου ορθοφωτοχαρτών …

Υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις στη διάταξη. Έχει προστεθεί μια κλίμακα επιλογή για τις σημειώσεις, αυτό βοηθά να μην έχουν να στυλ οδήγησης σε κείμενα που χρησιμεύουν μόνο για την προβολή των ετικετών. Επιπλέον, ο διαχειριστής του φύλλου είναι πολύ παρόμοιο με αυτό Microstation κάνει με μοντέλα, αλλά με περισσότερο μοιάζουν και την αλληλεπίδραση σε ένα κάθετο παράθυρο που σίγουρα θα βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση της διαχείρισης της παραγωγής.

clip image0131 AutoCAD 2012 top news, part one

Μεγάλη για το έγγραφο. Αυτό είναι από τα καλύτερα, αν και δεν φθάνουν εύπεπτος ακόμη. Η εικόνα έχει γυρίσει τον κόσμο, αλλά λίγοι από εμάς έχουν φανταστεί τη διαδικασία, εμείς που είμαστε πολίτες.

clip image0141 AutoCAD 2012 top news, part one

Αλλά σίγουρα Autodesk Inventor θα επωφεληθούν από αυτό, διότι εισάγουν πλέον μοντέλα όπως SolidWorks, Pro / ENGINEER, CATIA, Rhino και NX.

Τέλος, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει πάνω από ό, τι έχω δει σε pdf γενιάς αρχεία. Αυτό είναι επίσης ένα άλλο ζήτημα που ποτέ δεν έφτασε με όλα τα ακίνητα, όχι όπως τώρα.

Δημιουργήστε αρχεία PDF. Αυτό δεν αποτελεί καινοτομία, αλλά μια βελτίωση στη λειτουργικότητα που έρχεται από την έκδοση του 2010. Δεν έχει στείλει μόνο, αλλά μπορείτε να ορίσετε εάν ένα ολόκληρο αρχείο μπορεί να αποσταλεί, αν είναι να στείλετε μόνο ένα στρώμα, μια διάταξη ή αν πολλές σελίδες πρόκειται.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε εικόνες υψηλής ανάλυσης και, αν θέλετε ότι οι γραμματοσειρές θα ενσωματωθεί. Αυτό παίρνει πολλά οφέλη για το αρχείο PDF, για τα στρώματα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, αυτό μου θυμίζει τι καιρό κάνει προγράμματα όπως το Corel Draw και Adobe Illustrator … και πολλά άλλα προγράμματα που κάνουν ήδη αυτό.

Στην περίπτωση Microstation του, αν pdf δεν παράγεται με την επιλογή 3D δεν θα πάει με ξεχωριστά στρώματα? Όχι πέρα ​​υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαμορφώσετε τις συνθήκες παραγωγής, αλλά εξάγονται σε pdf από το πριν από 10 χρόνια.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο για το πώς λειτουργεί pdf στο AutoCAD 2012.

Τι καθορίζει με PDF. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργούν αρχεία pdf δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά πέρα ​​από αυτό, μου αρέσει ό, τι AutoCAD 2012 κάνει όταν καλείτε ένα αρχείο pdf ως σημείο αναφοράς και να αλληλεπιδρούν με αυτό. Αν και αυτό είναι εδώ για δύο χρόνια (AutoCAD 2010), τώρα AutoDesk κάνει περισσότερο θόρυβο χρησιμοποιώντας το φως, αλλά χρήσιμες βελτιώσεις.

Δεν είναι κακό, το καλύτερο που έχω δει όταν αλληλεπιδρούν με τα αρχεία PDF που περιέχουν διανυσματικά στρώματα, διότι, μεταξύ άλλων, μπορείτε να:

  • Γεωαναφοράς pdf
  • Κάντε κλιπ για να αποκρύψετε τμήματα του αεροπλάνου
  • αντλήσει από αυτό με snap σε pdf φορείς
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση pdf στρώματα

Τέλος πάντων, λείπει μόνο μια επιλογή για να κάνει συγχώνευση ή φράχτη αντίγραφο και να το φέρει στο DWG και εμείς θα πρέπει να πληρούνται. Για Microstation, pdf μπορεί γεωαναφοράς, αλλά συμπεριφέρεται σαν να ήταν μια εικόνα, δεν μπορεί να γίνει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα ή να αλληλεπιδρούν με τα στρώματα και πιστεύω ότι και οι δύο δεν έχουν άμεση υποστήριξη για την αναγνώριση pdf georeferencing.

________________________________________

Και καλά, ώστε να μην κάνει μια θέση που φτάνει μια ωκεάνια τάφρο, είμαι εδώ με την πρώτη αναθεώρηση του AutoCAD 2012 νέα χαρακτηριστικά. Συνεχίζουμε στην επόμενη θέση.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.