Home > Aproximativ 10 sentințe libere ale crizei Cup

Aproximativ 10 sentințe libere ale crizei Cup

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

clip image00154 Approximately 10 loose sentences of the Cup crisis… După ce mi dea două pelicule din mâna mea, în cele din urmă am acceptat nu am visat.

… Dacă Honduras denunțat documentul OEA, cu efect imediat, și OEA expulzat Honduras, nu Zelaya este lăsat în aer?

… Deci, de multe Nicaraguans și venezuelenii în orașe, ei pune ceva la cale.

… Unii merg jumătate învechite, au vorbit despre punerea o replica de Venceremos radio și de a obține fotografii aeriene de pe piața neagră, dar li sa spus că, odată cu internetul și Google Earth nu mai este necesară.

… Cât de ironic, în acest an, la cerere, Honduras a fost eliminat pedeapsa în Cuba în OEA, și această țară a fost suspendată.

.. În timp ce Statele Unite ale Americii de azi sărbătorește Ziua Independenței 233, Honduras câștigă condamnare la nivel mondial.

… Ce teribil, astăzi, ar putea fi o invazie de Chavez și toată lumea va aplauda.

… Când eram în clasa a șasea, și am ajuns la profesor cu o plângere pentru că cineva ne-a bătut, a spus ea mereu, “Arată-mi sânge.” Deci, în cazul în care președintele se trezește cu pijamale Iepurasul din Costa Rica, fără hit-uri , atunci nu exista nici o ceasca?

… Între se încadrează în pătrunderea capitalismului, invazia de Chavismo sau complicitatea unor grupuri de interese înguste … se simte ca merge la cină la un alt restaurant. Foamea ar putea aștepta șase luni, presiune, nimeni nu știe.

… Și, apropo, dacă nu împărtășesc oricare din cele două extreme, “Sunt oprire aparțin poporului? Deoarece acesta este modul în care ambele părți sunt numite.

Acest Polache (*) a devenit celebru, este cântat la reuniunile Alianței pentru Democrație și efectuează direct cu rezistența față de lovitura de stat.

clip image00231 Approximately 10 loose sentences of the Cup crisis

… Când oamenii își dau seama că este mananca rahat, polii se vor schimba, și, astfel, ar putea continua până de epuizare Ursula îi va chema la ordine.

NOTE Traducere:

(*) Polache: aceasta este pseudonimul Paul Hughes o cântăreață din Honduras al cărui tată este limba engleză și mama lui Honduras.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.