Home > Äntligen är jag fri!

Äntligen är jag fri!

clip image001151 Finally I am free!

Det har varit en extremt komplicerad månad, allt för att vilja lämna väl slutna administrativa processerna. Idag, efter kommer att samla in det sista meddelandetjänster paket som pågick, satt jag en stund att njuta av känslan av att ha färdiga saker bra, och mer än känna glädje, jag tappade den nostalgi för vad som hände mig för länge sedan. Jag gick igenom en uttrycklig kaffe, och medan skummet kände ånger vid halv sked socker, kände jag känslan av mina 8.4166666 Junes.

De senaste två åren hade jag bytt plats tre gånger, från den mest dolda byn i den slingrande av Araute River, efter armén öppnade sina bombplan eliminerar alla tecken på liv i de samhällen i ElTule och Las Raices.

Efter bombningar (Spanska bildlig mening: “bombardeo” anspelar på inte en lugn lunch men en extremt skyndade man, där maten kom efter varandra utan mellanrum tid) Lunch lämnade vi laddar lätt bagage så att den eventuella race mediet rörelse, passerar ner Trådstaket och hoppa över akterspegeln dörrar. Med fyra hundar och en av de tre katterna vi korsade Llano de Vargas, Efter tecken kvar av midnatt mob, det fanns gummi sandaler på vägen, tagen från brådska och lera till den gruppen som vågade odyssé på natten.

Ser tillbaka, det var slutet på historien om Kung Bera, Rök stiger från de nyligen bombade hus, vid foten av El Macheton, Där Los Hernandez, Å andra sidan av Finquita (Spanska idiom: “Finquita”, liten ranch) I närheten El Trapiche. Det enda hopp var att dessa människor hade haft list lunchen inte inne i sina hem, eftersom flygplan vände kök i perfekt vit rök.

Så jag fick ett andra hem, hade skolan stängt dörrarna sedan juni, efter de vackra ögonens lärare dödades, folk erbjöd oss bas per kula (Spanska sport Idiom: “base por bola”, i dess bildliga betydelse, gav folk oss det bästa de kunde och hade) Och be om nåd inte insistera på att gå framåt. Väggarna var färgas med meddelanden från den populära League-28 februari vid grinden i en kedja bundna med söta tråd, det rött skynke hängande från flaggstången sa allt.

Efter nästan tre månader för att försöka, nådde vi äntligen gränsen, där vi tog sin tillflykt till ett litet hus, och varje eftermiddag, vid 4 pm, vi var i centrum för den Goascorán Bridge väntar på min mamma som kommer med det papper som bekräftar att fördraget fred mellan de två länderna hade undertecknats och vi kunde komma in. Vi gjorde ca 37 flygplan vi frigörs från broräcket, till sista sidan i min anteckningsbok av berättelser var klar, ville jag göra något med täckningen men dess hårdhet var på väg att göra mig en NAGELROT.

Slutligen svaret kom, precis när det fanns pengar att äta i två dagar och för transport som skulle leda oss till en som heter by Minas de Oro. Jag gick över gränsen med endast ett av de tre resväskor polisen inte gripa, med fickorna fyllda enbart med hopp om ett nytt land, nya lärare, nya politiska, bara medveten om att de döda släktingar inte kunde bytas ut, eller min samling av stenar av obsidian, än mindre min anteckningsbok av illustrerade berättelser.

clip image00299 Finally I am free!

Så fruktansvärt har varit den senaste månaden, är ungefär så slående känslan av frihet, gjorde 8 scrawny inlägg mig att känna mig lat, tills faktum är att jag nu även har läsarnas presidenten vill bygga en union, Je, je. Det som är kvar tillbaka i år med sina kupper, ekonomisk kris, den politiska kampanjen, den dåliga smaken av fältarbete. Det kommer man återigen att göra saker större, med två tekniker jag håller, det bästa denna kris inte bort från mig och för dem som jag skulle sätta min händerna på brand (Spanska Idiom: “poner las manos al fuego”, att anförtro i någon utan tvivel) Eftersom jag vet att de skulle göra (och redan har gjort) samma sak för mig.

Den bästa, de 16 handledare som togs från 230 tekniker utbildas, att för sex månader var testas på sin tekniska kapacitet, ansvar, etiska värderingar och lubb av levande. Från dem, är minst 10 bestäms, i sin korta ålder, inte lämna gravida tjejer eller heartbroken män i ogästvänliga platser där de skickades, visade sig vara gjorda av samma virke av deras instruktörer, redo att avslöja om det krävs för att göra en lantmäterimyndigheten förslutning och kämpa fram till att hitta vad den topologiska sanering dingla krävs.

Det kommer att finnas tid att göra stora saker med killarna under de kommande 25 åren. Under tiden, tack för att vänta 3 veckor ett svar, 4 dagar ett nytt inlägg och 1 minut för den här posten kommer till ett slut.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.