Home > Alles is bijna klaar voor 4 gvSIG conferenties

Alles is bijna klaar voor 4 gvSIG conferenties

clip_image002

De periode van de 4e gvSIG Conferentie registratie is nu open, georganiseerd door het ministerie van infrastructuur en transport (CIT) van de Generalitat.

Deze zal plaatsvinden van 3 december tot en met 5, 2008 in het Palacio de Congresos van Valencia, die dit jaar zal het OGC (Open Geospatial Consortium) vergadering te organiseren, van 1 december tot en met 5, en de Eclipse Day op 2 december.

Registratie is gratis, maar zitplaatsen is beperkt en moeten worden ingediend via het bestaande formulier op de website van de conferentie (http://www.jornadasgvsig.gva.es/cas/boletindeinscripcion/ ).

Hieronder presenteer ik Gaspar Peral uitnodiging:

“In slechts vier jaar hebben de gvSIG Conferentie Een ontmoetingsplaats waar een toenemend aantal deskundigen leert ons niet alleen is het mogelijk om professionele oplossingen te bieden op deze gebieden op basis van de vrije technologieën uitgegroeid tot een internationale referentie in de GIS-wereld-en Geo-informatie infrastructuren. integratie, maar deze technologieën zal uiteindelijk beter zijn dan traditionele oplossingen gebaseerd op eigen modellen die geen toegang hebben tot kennis niet toestaan.

Oplossingen worden gepresenteerd volgt getrouw de internationale standaarden voor interoperabiliteit en ook duurzamer zijn, want het is belangrijk om te onthouden, zo vaak als nodig, het gebruik van open source-technologieën, die ons in staat stellen toegang te krijgen tot kennis, zijn wat zal ons voorzien van de noodzakelijke onafhankelijkheid die stelt ons in staat om vrij te zijn om de evolutie van onze informatiesystemen, fundamenteel aspect van een organisatie bepalen.

Het motto van deze conferentie is: gvSIG. Samen vooruit. We herinneren ons dat eerdere gebeurtenissen waren met de slogan Consolideren en Move Forward, In hen de gedachte dat we gevestigd was als volgt: gvSIG was aanzienlijk gegroeid en heel snel, dus het was tijd om orde te brengen, om de groei te consolideren, zodat het ons toeliet om vooruit te komen. Daarom zijn we klaar om verder te gaan. Nu is ons voorstel is niet om het pad al gemerkt volgen, maar onder alle bouwen dit nieuwe pad. Zodat wij ons te ontmoeten, praten we onder elkaar, dat we ideeën uit te wisselen, adviezen, enz. om vooruit te komen. Maar als de manier waarop we zeggen in het motto van de dag: vooruit samen.

Ik kan niet afsluiten zonder te beseffen dat je kunt zien dat dit jaar, tijdens de gvSIG dagen worden vastgehouden twee complementaire gebeurtenissen zoals een vergadering van de Technische Commissie van de Open Geospatial Consortium (OGC) en het houden van een Eclipse Day gehost door een ander boegbeeld van ons ministerie project zoals MOSKitt project.

Zonder meer, ik nodig u uit om deze dag te komen naar Valencia in de hoop dat met de traditionele vriendelijkheid van onze stad, het evenement lonend en bevredigend voor u kan zijn. ”

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.