Home > Ai fost acolo …

Ai fost acolo …

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post

Fata a făcut o piruetă, se întoarse spre el, se apropie de el, se aplecă, și l-au văzut la 34 cm. Apoi, el a știut că ei, aceiași ochi …

clip image001238 You were there…A fost o noapte de rutină de muncă grea la birou. Acele zile în care muzica de deplasare a U2 sunat pe tastatură Chamaco lui, care a inclus difuzoare cu Suround, acolo, la sfârșitul anului, cu căști, Raul clătină din cap în ritmul de Arjona și rutina lui campion, în timp ce lui JorgeMerengues(*) S-au dizolvat între cabine, dincolo, toată lumea se scufunda pana la 21 încercarea de vectorizare ceea ce ochii lor obosiți ar putea foto-interpretat.

Dar asta a fost o zi speciala, echipa națională de fotbal a jucat un alt joc mai mult,sau mai puținnu știi niciodată,, Astfel încât cele mai petrecăreți convins seful pentru a schimba săptămână, trecând printr-un bar de noapte pentru a vedea fugă, acolo, în zona selectată de fete blonde Palmerola. Acesta a fost neobișnuit pentru el să ne însoțească, în calitate de șef el întotdeauna păstrate separat, ci ca un prieten a fost obraznic la extrem, să intervină în probleme care nu ar trebui.

Am plecat, glume mers pe jos, aerisire, crud, dar frumos în vedere sentimentul că nu ar fi mai vectori pentru această zi,și de noapte-. Raul a spus același episod, când hărțile a crea s-au aruncat; Ioan una din hartile umede la audieri publice cu privire la vaccinarea câinilor zi, eu la fel am știut, că doar ma făcut să râd pentru că umorul din anii cincizeci.

Am ajunge la un den, care părea în afara o cameră casă, după ce trece ușa starea de spirit sa schimbat. Băiatul care a avut experiență în aceste transe, a devenit de acord cu robust(*) Omul de la intrare, ne-a luat printr-un pasaj de o sală cu lumini rotitoare, oameni care stau pe scaune pentru trei persoane, o etapă triunghiular cu un tub vertical la centru și una orizontală la extrem, de pe scări. Am plătit pentru Mosto Company (**), Într-o tigaie rece, care include unele foi de plastic pentru trucuri speciale.

Jocul, plictisit. De la mijlocul celei de a doua jumătate, selecția a fost fiind înfrângere 4 la 1, și cu puține semne de supravietuire. La un stadiu extrem, un moderator anunțat că era timpul să-și condimenteze partid. Imediat oameni îngrămădite pe bara, a început să aplauze tare într-un ritm care nu aveau nimic de a face cu bonjovi Melodia vine. Și așa, unul câte unul, treceau trei fete, fiecare cu o rutina similară. Fetele s-au îmbrăcat cu platforme de 4-inch si bucati provocatoare. Un cântec optimist, apoi luminile merge în jos și un cântec romantic care a plecat fata la bataie de palme, cu atât mai mult, cu atât mai puține haine, în timp ce unele disperată petrecut prima lor folie de plastic de la prima intentie.

Dar când a ajuns la a patra fata, imaginea sa schimbat. Prietenul meu de la partea a devenit un pic nervos, deoarece fata a crescut, el a luat de lămâie și stors în gură cu energie, apoi amplasate pe scaun și părea că a transformat niște unelte în interiorul templelor. Cu gura deschisă ca Pac-Man a salivat, se uita la iapa filare de pe bara, se usucă cu un prosop care a oferit un tip(***) În celălalt colț, și, astfel, ea a petrecut Carlos Vives melodie, cu stil impecabil.

Am putut vedea pleoapele prietenului meu pe jumătate, ca Garfield, apoi tresări, sticloși ca marmura umede. Au stins luminile în jos, și cântecul nemuritor Def Leppard a început: Love Bites.

Când faci dragoste, nu te uiți în oglindă?

Cine crezi că de, nu el arata ca mine?

Dar simțul său nu a fost de gust imediat, pentru că el ar putea plasat anunț în dinți de îndată ce a început etapa, se pare mai mult ca merge înainte și înapoi pe un timp leagăn, că în sud-vestul tangenta dat costumul său și a reacționat în mici miscarile capului. Amintirile lui ar fi de zbor în primul an de colegiu, când un rucsac și notebook-uri au fost tot ce a fost în cauză pentru a supraviețui.

Nu vă spun minciuni și spun că este pentru totdeauna

Și apoi, am avut impresia că el a fost văzut în ochii lui, o față familiară, poate că a adus aminte de o iubire mai veche, înainte de acest credit ipotecar viață. El a avut grijă puțin să știe că ea a fost încetinirea hainele ei, erau ochii și un zâmbet ascuns care a adus –și L-au luat la o piatră de hotar îndepărtat, într-o clipă în spatele clădirii de Inginerie Industrială, în ceea ce privește orbita constelația GLONASS, dar la fel de aproape ca de captare a fazei sale de transport.

Credeți că de două ori sau doar atinge ‘n’ vezi

Ochii lui au fost filare în pauzele de clare, dar nu în cele 10 de metri de creasta echilateral, a fost mult mai departe. Apoi, el a simtit ca el a fost lăsând un strat de epiderma, unul pe altul, din nou, în pielea de găină. În timp ce fata a demonstrat calitățile ei de vis, aplauze sunat și a închis într-un tub de transpirat în jurul. Spectacular!

Nu vreau să te atingi prea mult copilul

Dragoste cos Makin ‘pentru a vă putea conduce mine nebun

Fata a închis casca, care acoperă viața ei cu o mână, se întoarse spre el, ea a abordat, sa aplecat și l-au văzut la 34 cm. Aș putea jura că atunci el știa că era ea, aceiași ochi, fata părea a lovit, de asemenea, sa retras și a revenit la show-ul. Apoi el a urmărit ochii până la epuizare, ea se feri pe cât a putut, dar distanța nu a făcut decât să faciliteze punctul său de vedere fotogrammetrice și a renunțat în cele din urmă falca ca un sertar.

Nu cred că dragostea este modul în care se face

După o pereche de opinii piercing, care păreau că se topesc în aer, ea nu a putut duce la bun cântec, a făcut un gest pentru a vă rugăm să publicul ei, sa întors și a mers la standuri. Jumătate din publicul se strigă peste, dar ea a fost ajutat de scorer, Care a dat-o topuri, singurele ea ar putea elimina și efectuate de la un capăt al barei. Animator ascuns totul, a făcut primul apel la toate fetele si a cerut aplauze solicitat pentru marele Pamela.

Deci, eu nu vreau să fiu acolo atunci când vă decideți să-l rupe

Mușcături de dragostea sangerari – se aduce “mi-a kneeds mele

Viața dragostea moare – nu e de mirare

Iubirea îl imploră pledează dragoste – e ceea ce am nevoie

Fata a căzut în parte, sa uitat în ochii lui, a luat mâna și ia dat un sarut pe obraz și-i șopti ceva în barbă. Apoi a plecat. Am putut vedea în ochii ei frumoși trei cincimi din o lacrimă, am fost uimit, uluit și nu știu exact ce să cred. Absolut nimeni nu știe ce să spună un prieten care dintr-o dată într-o plimbare de noapte este la o distanță de 34 de centimetri de o pereche de ochi care par să știe distante mult mai scurte.

___________________________________________________________

clip image003130 You were there…

Ani mai târziu, el a mărturisit că el a convins scorer pentru a transporta fata acea noapte. El nu mi-a spus mai multe detalii până când am citit în starea sa de Facebook, care nu sa schimbat în ultimii ani.

În acea noapte, ai fost acolo. Au fost ochii, buzele tale, ai fost acolo. Acesta a fost zâmbetul tău, tatuaj, sudoare, ai fost acolo.

În dimineața am văzut ochii din nou, drăguț, zâmbet, frumos, dar nu era a ta. Nu ai fost acolo.

Ești pur și simplu peste tot.

NOTE Traducere:

(*) merengue: Este un tropical ritm din America Centrală.

(*) robustAcesta este un cuvânt popular în jargonul de limba spaniolă: “gorilón” un om robust.

(**) Mosto CompanyMosto este lichid obținut în procesul de pregătire a băuturilor alcoolice. Cel mai comun Mosto se face din struguri pentru a face vin.

(***) tipAcesta este un cuvânt care în jargonul de limba spaniolă înseamnă: “Chavo” un om tânăr.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.