Home > Acești tineri de moda …

Acești tineri de moda …

Uneori este dificil pentru mine să înțeleg implicațiile schimbare de generații, 0.0001784 × 10 6 albire în templul meu chiar ma face sa uitam ca ani au trecut, și nu în zadar!. De asemenea, terapia copiilor mei de gâdilat mine în fiecare 3.0875 minute, uimirea lor, atunci cand mi să spun “Dons g! “ și mama lor afectuos diminutiv pentru mine păstrarea ca acum 13 ani Într-o mai mult de ADO.net.

Când văd un tip pe strada care poartă pantalonii jos viței sale, lenjerie de corp sau la exterior și un scorpion tatuat pe gât, am sentimentul de a dori să spun “salut Terrans“. Funcționează tratamentul mamei mele, ea mereu îmi amintește că nu am avut întotdeauna mai mult de 35 de ani, în timpul meu de memorie-mi amintesc să fi fost dureri de cap de o mătușă care a purtat obicei în cuvintele ei a vedea nebuniile noastre de la intrarea în liceu.

Îmi amintesc au folosit (înainte de coada calului), punk țepos o frunte la final, lung, cu fitil în orto jos, temple ras cu numărul de ras 1 și două 0 raze de fiecare parte, aceasta a fost în acei ani când Def Leppard cântat Love Bites cu duoden, doar atunci când Bon Jovi a lansat New Jersey album și Iron Maiden clip image002114 These young fashion...al șaptelea fiu al șaptelea fiu.

Oh, ce acele vremuri, el puțin contează pentru noi căMilli Vanilli a fost o farsă, avem mai mult ofensat atunci când Bon Jovi tăiat părul ca o fată, face MC Hammer piruete “a fost o artă, fete ne adorat pentru acest lucru în public și ne urăște în băi; Metallica la extreme, U2 pentru selectare, Guns N ‘Roses pentru orice rocker cu stil, Poison pentru cei fără chef … care a fost viata!.

Am purtat pantaloni tub [nu extrem de mare (Idiom spaniolă: “Mamey”), Ca și acum] dublat la înălțimea de glezna ca Tin-tin pantaloni, în timp ce eșarfe roșii tocmai sa mutat de la 13 la nivelul coapselor la una în cap ca gasca de la Nicky Cruz. Și a mers pe jos noastre a fost ca a lua impulsuri mici, am realizat acest lucru atunci când, în sezonul de marșuri patriotice instructor sef ma chemat în față și ma obligat să meargă normală … Nu ridica!, Mergi avion! … A fost imposibil, era în sângele meu.

… Se pare ca ieri. Ei bine, pentru cineva cu o zi înainte de ieri.

Acum este greu să înțelegem aceste creaturi că, în cazul în care nu radă tot părul ei o folosesc caGoku, În cazul în care nu purta pantaloni largi de vițel, l-au folosit la șold arătând litera Y (și sunt de sex masculin), Cu unele benzi de 7.62 centimetri, catarame, care ar putea fi clasificate ca arme cu lamă și un spline stai că atunci când au mers pe jos lor cur arata ca un cub rugby.

Înțelegerea lor nu este atât de simplu, o zi am discutat acest subiect cu un prieten, am fost pe punctul de a nu mai fi așa. Un alt mi-a trimis o imagine care explică motivele posibile pentru rezistența noastră la aceste tendinte:

  • Stima de sine scazuta de malnutriție cronică
  • Aptitudini intrinseci acrobatice
  • Cazul critic de gemeni siamezi
  • Preferințele sexuale în dulap
  •  Sau ce fel de zile, soarele ne luminează.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.