Home > Accrediteren kadaster dienstverleners

Accrediteren kadaster dienstverleners

In de komende drie weken zullen we het uitvoeren van een workshop gericht op het creëren dienstverleners voor een project dat zal presteren kadaster in 65 gemeenten. Het doel is om de technici die zullen worden ingehuurd door gemeenten om projecten die niet alleen zijn: versterking van het kadaster gebied, maar ook in de financiële en fiscale administratie voeren accrediteren.

Het proces is in drie accreditatie gebieden:

1. Kadastraal onderzoek en Valuation

Deze workshop bestaat uit drie modules elk van hen met een looptijd van een week.

· Directe methode landmeetkunde. In dit geval zal het worden gebruikt GPS ontvangers sub precisie meter, en het is naar verwachting het gecombineerde gebruik van total station, voor het aanmeren van de blokken (Spaans idioom: “manzanas”), En het meetlint voor het meten van de gevels. Hoewel de methode wordt bepaald door de beschikbare apparatuur is het naar verwachting inductie andere methoden, waaronder clip image00135 Accrediting cadastre service providershaalbaar “perversiteiten” met bestaande gegevens, met inbegrip van Google Earth

· Urban waardering. De methodologie die wordt gebruikt voor verbeteringen waardering zal “vervangende kostprijs minus cumulatieve afschrijvingen” zijn, dit beschouwt het gebruik van het gebouw, de kwaliteit en afwerking materialen ‘als basis van gegevens uit het veld. De gegevens worden in de formule door een wegingsfactor bekend als “gewicht” dat constructieve kenmerken van het gebouw ‘typologie’ die het beste past definiëren accumuleert. Het is allemaal een roken (Synoniem: hallucinatie, Spaans idioom: “fumada”) Zeer vergelijkbaar met die toegepast in Bogotá, maar met enkele aanpassingen van de regionale folklore. Het zal worden gebruikt de “marktclip image00225 Accrediting cadastre service providersmethode “voor de waardering van het stedelijk grondgebruik.

· Landelijke waardering. Deze workshop zal onder gecombineerd indirecte methoden voor de meting, de waardering van het landelijke gebied en blijvende teelten. Training in Valuation omvat de berekening van de onroerende voorheffing volgens de plaatselijke wetgeving.

2. Digital Mapping en Geografische Informatie Systemen

Deze workshop bestaat uit drie modules van elk een week, het is gelijktijdig met de kadastrale landmeetkundige seminarie, en enkele dagen beide teams verzamelen elkaar om clip image00314 Accrediting cadastre service providerssocialiseren en om hun kennis te homogeniseren.

  • Digitale kaarten met AutoCAD. Hoewel de tijd kort is, is de verwachting, binnen de week, een intensieve training in de Kadastrale kaart brengen Digitalisering met behulp van gegevens van GPS-enquêtes en schetsen van de blokken. Het seminar bevat basisprincipes van Cartografie voor de nomenclatuur van de kwadranten kaarten op schaal 1:1000 en kaarten genereren voor het afdrukken.
  • Geografische Informatie Systemen met ArcMap. Net als de vorige, het is een lichte versie van een GIS conformatie uit verschillende databronnen zoals mapping modules, bouw-, uitgave-en data-analyse.
  • Kadastrale sheet digitalisering. Dit geldt ook voor data-integratie naar een toepassing ontworpen om het tabblad informatie, tabel met waarden en factoren voor de berekening en het beheer van onroerende goederen fiscaal gedefinieerd slaan.

3. Gemeentelijke financiën

Deze workshop werd reeds vastgesteld en was gericht voor degenen die opleidingsdiensten en een implementatie voor het beheer en de Belastingdienst financiële systeem zal zorgen. Het werd uitgevoerd gedurende drie weken en bijna 30 leveranciers werden geaccrediteerd.

Deze workshop inclusief theoretische opleiding van relevante wetgeving aan de fiscale controle en verantwoording, maar ook de uitvoering van een toepassing die de volgende gebieden automatiseert:

  • Tax Control
  • Schatkist
  • Budget
  • Rekening
  • Public Services

Wat is het volgende?

Onnodig te zeggen, maar de volgende drie weken zal ik erg geamuseerd met dit. Oefening kan mij dienen om bepaalde aspecten in de definitie van de competentie model te valideren en, hoewel sommige gebruikte applicaties zijn niet mijn voorkeur, de norm is generiek.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.