Home > 6 zile care au schimbat viața noastră

6 zile care au schimbat viața noastră

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post

Ultimele zile au fost una atât de diferite unele de altele. Fiecare a avut un gust diferit, e un păcat că gustul este atât de polarizată, iar dulce a trecut la amar pentru unii, în altele invers apare. Pentru toate gustul stătut este amărăciune, așa cum nu sunt nici un ideolog, nici aceasta este tema mea, eu spun acest lucru sase zile, lăsând postul de la clip image00132 6 days that changed our livescategoria greșit pentru a nu avea un dedicat politică.

Ziua 1. Joi am fost o republică liber, suveran, a declarat independent, necunoscut pentru mulți oameni puțin cunoscute în cartografie, ca atunci când cineva ne unde este Togo și au memorie proastă de clasa a VI-a spus. La prânz am dus acasă, pentru că era riscant sa mergi pe stradă, se părea absurd să mă gândesc că acest lucru se poate întâmpla într-un oraș atât de rutină, daca se poate numi asa obiceiul de vulnerabilitatea iminentă a sezonului ploios.

clip image00219 6 days that changed our livesZiua 2. Vineri am devenit neplăcut la Organizația Statelor Americane (OEA), unde sa întâlnit cu Consiliul Permanent a devenit surprins de amenințările pe care ambasadorul a spus la această entitate, au fost de acord în unanimitate că acest lucru părea să meargă foarte prost. M-am plictisit la domiciliu, cu nimic de a face cu copiii în școală și cu care nu simt ca scrisul … e greu să se bucure de o vacanță forțată, atunci când nu sunt multe planuri și mult de lucru la birou, m-am dus pentru a rula și de scris o prefigurare a elementului.

Ziua 3. Sâmbătă, am trecut în fața palatului prezidențial pentru a mânca o gogoasa, și am putut vedea tot mișcarea pe care am fost lovit de primari interioare, totul părea atât de interesant, dar teama de ceea ce s-ar putea întâmpla a doua zi a fost interesant. Am vizitat prietenul meu Buendia și prin băuturi mi-a spus unele oracole în stilul de Captain Haddock în “Cei trei unicorni.” A fost bine să aruncăm o privire la Will Smith, filmul “Seven Pounds”, și visul că există oameni buni în această lume, pentru o clipă m-am gândit dacă toată lumea din această țară ar face ca de data asta.

Ziua 4. Duminică mare parte a lumii știa ce a fost transmis spre exterior, că există încă oameni care trăiesc în barbarie, și Hugo Chavez a declarat că va invada această țară cu orice preț. Am avut nici Internet, nici electricitate, și nu de stat telefon. Nu a fost posibil să iasă din casă, mai degrabă decât pentru a umple rezervorul de combustibil într-o linie lungă și cumpere conserve de la supermarket, doar în cazul în. A plouat ca in Macondo, un pod cedat la nord și de la acea zi am avut o stare de asediu de 21.

Ziua 5. Luni după-amiază trăim într-o revoltă, oamenii în stradă cu bastoane, pietre, nu am putut ajunge chiar la magazinul de unde am vrut sa cumpere un pat ortopedic, după ce pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, luni, nu am mers la locul de muncă, doar pentru că nu am avut să meargă. SICA Centrală Sistemului de Integrare american a declarat că a trebuit să închidă granițele noastre de comerț, și locul meu preferat pentru a mânca o gogoasa a fost inaccesibil, l-am găsit pe Facebook, cu un semnal similar cu cele le-am văzut în școala mea în clasa a doua, pe care am Nu-mi amintesc, dar acest lucru a mea opt ani, într-adevăr, “28 februarie Campionate populare.”

Ziua 6. Marți, o mare mulțime de oameni s-au adunat în parc, și în timp ce declaiming din inima lor cele mai bune intenții lor, Organizația Națiunilor ONU Unite au declarat că vor face ceea ce este posibil pentru a audita această țară, printre care Statele Unite, care a spus că a fost “co – clip image00312 6 days that changed our livessponsor al acțiunii “. Am fost încântat să văd pasiunea tuturor acestor mulțimii, deși prietenul meu de pesti de aur a făcut una din filosofic său, după al treilea pahar: “Mă întreb dacă vom elibera doisprezece membri ai bandei(*), Cu tatuaje pe frunte, cât de multe dintre aceste persoane să rămână în apropiere “, acest lucru ma amuzat, dar am început să mă gândesc dacă liderii noștri au timp pentru a convinge lumea în 72 de ore.

Ce pot spune, de liniște aproape plictisit am dat seama ce valoare este pacea nevinovat de o țară care nu a avut un război civil convențional, suntem de pubertate târziu, prietenul meu Buendia spune că “aceasta nu este pentru pașnic, dar pentru maj3s (**) “. Acum, toată lumea condamnă ceea ce sa întâmplat aici, deși ar trebui să fie în capitală pentru a lua unul din cele două poziții existente și de lucru cu 35 de municipalități rurale dată să știe ce cred de inlands este. În rezumat principalele două poziții sunt simplificate în coordonatele geografice rotunjit la minute: primul a fost o lovitură de stat, celălalt o succesiune constituțional Oricare va fi atât cauza senzatia de zi ca urmare a pierderii virginității literal..

Deci, este această viață ca domnilor incitante, în șase zile a schimbat viețile a mai mult de 7 milioane de oameni care, probabil, trec prin astfel de sentimente, plus suma de intrigi de la familia și prietenii lor de peste mări cărora le-a fost greu pentru mine să explic ce se întâmplă aici. Eu știu doar că acest lucru se va termina cu bine, și că întreaga țară ar trebui să își asume o transformare care se va încheia într-o stare mai bună de viață și de maturitate, sperăm că nu va fi dureros și se întâmplă o dată și pentru toate.

Ce se va întâmpla pe 7-lea zi, acesta va fi la fel de interesant ca 8-lea și restul anului până la alegerile vin la 28 noiembrie, eu iau o poziție neutră din cauza de a scrie pentru o mai internațional decât publicului local și la care nu vreau să arăt opinia mea personală pentru că în timp ce am vorbit cu subiectul meu prieten de la Macondo, îmi dau seama de situație are atât de multe pedale, cum ar fi pian în adolescență, este nu doar politic, ci economic, este legal, geopolitic acum, suntem cu toții de acord că este socială și ceea ce mă îngrijorează, este ideologic. Ar fi tragic dacă tot acest haos naturale, nu produce modificări semnificative, pentru că atunci am putea suferi de 20 de ani așa cum sa întâmplat cu vecinii noștri cei mai apropiați, la un cost mai mare decât căderea de pe Internet sau cablul de două ori pe zi.

Un salut pentru Honduras, veți vedea, nu numai atunci când selectarea bate Mexic (care nu este de multe ori), se poate demonstra patriotism. Dacă se poate dovedi cu totul pasiune acum, o fac, cu condiția că nu va afecta integritatea altora. Vă mulțumim pentru restul lumii, pentru rugăciunile voastre.

NOTE Traducere:

(*) maraAcesta este un cuvânt folosit pentru a denumi un grup de oameni tineri, care sunt legate de locuri de muncă ilegale, preferabil droguri și Traficantii de droguri.

(**) Majes: Acest limbaj este utilizat atunci când vrem să se refere la cineva într-un mod peiorativ îl tratează ca o persoană nebun fără inițiativă.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.