Home > 5 acorduri privind criza politică

5 acorduri privind criza politică

Am încercat să păstreze acest blog de subiecte care conduc la subiectivitatea și cauza clare sufletul din cauza opiniilor persoanelor fizice (cu excepția fotbal); vizualizări dar trăiesc câțiva ani, alții lucrează, aproape de naștere acolo și să dezvolte prietenii cu mulți nativ sa care la cel puțin am dedica un post pentru a comenta despre element.

Mă refer la caz Honduras “, în cazul în care un stat aparent păcii democratice de mai mulți ani, este pe cale să se încheie cu excepția cazului în ceva supranatural se întâmplă. Într-un Pixeli imagine 450 greu de văzut pe hartă, doar 2% din vizitatori în ultima zi au venit la acest blog din această țară, chiar și așa este cotat ca fiind a noua țară.

clip image00131 5 agreements on political crisis

Honduras a trăit în umbra de lovituri de stat cea mai mare parte a secolului trecut, spun experți în materie (pentru vii și nu pentru a ști) că în această țară 3 morți este un motiv suficient pentru a fi o lovitură de stat. Mass-media internaționale difuzare ceea ce au înțeles mai bine, acestea trebuie să fie aici, să-l înțeleagă (dacă se poate acest lucru).

Fără a încerca să fie ideolog, conștienți de faptul că politica nu este compatibil cu formatul DWG, aici sunt cinci acorduri:

1. Principalul vinovat este corupția

În toate țările latino-americane acesta a fost un virus care a afectat încrederea în politicienii noștri, am, de asemenea, să ne întrebăm dacă în cazul în care există oameni corupți care ar putea face schimbări semnificative pentru binele majorității.

Nimeni nu poate nega, că în profunzimea ființei sale există o listă de politicieni, care au 30 ani suge tetină statului și va rămâne acolo timp de 30 de ani mai mult moștenesc numele copiilor lor. Acest lucru se întâmplă în întreaga lume, dar este, de asemenea, corupția a închide posibilitatea de a oamenilor non-politice care au o multime de idei pentru a contribui … si chiar nu crezi, ar putea avea idei mai bune.

2. Există o datorie socială care trebuie plătite

Vorbesc cu prietenii, care au condiții economice foarte bune, ei recunosc că există o datorie socială uriașă de a plăti. Această situație în cele din urmă explodează, iar oamenii sunt dispuși să ia sansa.

Sunt în favoarea cauze sociale într-o țară în care marea majoritate a oamenilor au fost mananca s3it, este un păcat că modelele de conducere din stânga sunt exemple proaste de urmat. Dar convulsii sociale sunt necesare pentru modificări, sa întâmplat ceea ce ar trebui să fie, datoria socială trebuie să fie plătită de cineva … într-o zi, am doar sperăm că nu costa 72.000 de morți în El Salvador.

În final, este necesar să se întâmple în scopul de a aduce modificări.

3. Generația Facebook trebuie să apară

Dar suntem cu toții conștienți de faptul că generațiile viitoare trebuie să apară, și nu moștenitorii politici părinte. Este groaznic să vezi după două zile, nu există nici o urgență, numai intenții bune, dar fără planuri clare.

Având în vedere acest lucru, noi lideri trebuie să apară, acestea trebuie să profite de situație pentru a crea de urgență, face planuri fără disperare și face drum fără a pierde credibilitatea majorității. Oportunitate pentru asumarea puterii va fi luată de către aceștia în timpul său, dar o dată acolo, nu uitați că suntem generația Facebook (pentru a le da un nume.)

4. Nimeni nu deține adevărul absolut

Nu vreau să cad în aceeași eroare, nu va exista niciodată un adevăr absolut în acest lucru pentru că, dacă vom merge în subteran, toată lumea e vinovată, fiecare de act, alții pentru a nu face acest lucru, unele de a fi manevrate, altele prin gândire ei sunt atat de luminat ca toate celelalte sunt greșite. Dar în cele din urmă, există principii general acceptate de toate, acestea ar trebui să fie urmate atât timp cât acestea au valabilă, conștienți de faptul că în cele din urmă vor fi depășite, deoarece modelele democratice sunt dinamice.

5. Cele două părți nu au o soluție

Un avocat extrem de cauze sociale, celălalt apără suveranitatea, se spune a fi în numele poporului, celelalte pretinde a fi oameni, se spune că el se întâmplă, celălalt vrea să ajungă. Dar ambele părți nu par să aibă o soluție sau s-au dovedit a fi una.

Conservatorii supape de zbor și radicali extreme stânga nu sunt o soluție. Țările au nevoie de mai mult de planificare pe termen lung, cu disciplina de cel care preferă să dea un câștig-câștig, mai degrabă decât acțiunile de stingere a incendiilor pentru a rămâne bine cu ceea ce “mintea mea”, spune că trebuie să vă rog.

_________________________________

Anul trecut am petrecut o săptămână în Bolivia, tocmai la timp de Santa Cruz rebeliune, așa că am putut vedea că adevărurile din mass-media internațională nu a părea mult pentru ceea ce a spus oamenilor în același loc: o săptămână cu un american din clasa de mijloc și ceea ce crede de Obama și țara sa este o altă poveste, am fost pe cale de a deveni orfani când Farabundo Marti război ma obligat să fugă, am petrecut câțiva ani de lucru pentru cineva care a petrecut timpul liber scrie o viziune a unei țări, fără a avea planuri să fie președinte.

Așa că atunci când am fost consultat de către prietenii mei spanioli în Facebook chat-ul ce se întâmplă, am avut îndoieli serioase să le spun ce am crezut sau ele se referă la mass-media care au adevărurile extreme. Pentru că dacă ceva am înțeles este că în această viață, nimeni nu deține adevărul absolut … cel I.

Numai idealurile.

Și apoi?

Am putea muta pe de o parte, și să se ascundă în spatele 985 cuvintele acest post, recunoscând că în timp ce unele suferă de criza doresc o strategie pentru a depăși de altă parte, am putea merge de funcționare 45 minute cu iPod-ul, fiul meu, să ia o adrenalina, petrece timpul meu achitarea taxei de sfârșit de cartea mea de credit, pentru a asculta punctele de vedere ale mass-media și să se întoarcă în pace la casa mea în care copiii mei au fost de așteptare pentru mine să se joace cu Wii.

Ce se întâmplă este că nu mă simt mulțumit.

Dacă aveți de gând să acționeze, o fac cu principiile tale, eu sunt un poet tehnologie, nu un ideolog. Dar nu aveți nevoie de sfaturi de ce trebuie să faceți.

Urmeze idealurile tale.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.