Home > 37,5 seconden van uw laatste kus

37,5 seconden van uw laatste kus

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

clip image001216 37.5 seconds of your last kissOm je nee zegt, zou gemakkelijker dan te horen dat je het te zeggen zijn geweest. Het doet pijn zo veel hier in het hart, niet dat ik het niet verwacht, niet nu, misschien nooit.

Daarom vraag ik voor deze, een laatste kus. Niet te lang, niet te kort. Alleen 37,5 seconden aangezien het contact van mijn droge lippen met de lip potlood leiden in je vlezige mond. Zonder preambule, in plaats van te omarmen onder nieuwe omstandigheden, zacht, sterk, intens, totdat ik je adem kan voelen op mijn linker oor en je kloppen in mijn borstbeen druk gezet door uw rechter tepel.

Onverminderd wat het was, wat het was niet, veel minder over wat –we weten– Het zal niet. Kijk maar in mijn ogen, met die vlinders gevoel van een andere tijd, laten we huilen met de beenderen van wat het is gegaan, voor wat het was vertrokken, voor wat, –Ik veronderstel– Zullen we nooit weten waar het is.

Nu leen mij je lippen, voor mij, en neem de mijne is in dressing. Laten we kiss noch sterk, noch zacht, zonder tong, niet zo agressief. Ik wil gewoon de magie van je adem voelen, de chemische contact –waarvan ik weet– Maakt uw ruggengraat beven als een lier en scheurt in de herfst uit mijn drums.

15 seconden uw onvermijdelijke voelen Clorets Gum, Het geheugen dat je bestond eerder, vóór het gieten dingen te verliezen, –en om te winnen-. Tijd om uw blik te garanderen zal me achtervolgen in de slapeloze nachten, evenals uw tedere glimlach en je luidruchtige gelach dat klinkt als de chiflones echo vermengd met het geschreeuw van de verloren vissers, daar, in de intense duisternis, waar verlaat de Chilica.

clip image002152 37.5 seconds of your last kiss15 seconden om te bevestigen dat niemand kan houden –of stop te doen– Van nacht naar dag, de middag de nacht, om de andere nacht. Vergeet je in de benen een ander meisje, je kreunt met de hare; begraaf je in Halo haar buik en te doen herleven je in haar lippen ‘kiss-deze kus-.

7 seconds oud te worden met u, om te onthouden dat je nog leeft ergens, en vergeet dat je niet met mij,-niet in mijn ruimte-, maar zeker in mijn tijd. Om te denken dat je me gemist, dat je me vergeten; tijd om te herinneren je krullen, met de kleurstof die dat moment wilde, met de grijze haren die onfeilbaar bestaan. Om je aan te raken in de steen van mijn borst, om uw nagels op de rivieren van mijn rug, aan de rand van de omtrek te doen herleven, hoewel je niet meer bestaan.

clip image003112 37.5 seconds of your last kissEen halve seconde voor die dag – of nacht-als de hartslag bereikt de top, in dit precieze moment, wanneer het bloed niet meer voedt mijn haarvaten, en mijn lippen droog, veel kouder worden omdat niet meer leven …

Een onmiddellijk wanneer ik kan voelen, van deze kant-en de andere-, voor de laatste en voor de eerste keer, het zeer echt gevoel van deze kus.

Sorry voor de kinderen die een bezoek aan deze blog. Het werd per ongeluk te willen (*).

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) ChiflonKoude wind die waait in de nacht na zonsondergang.

(*) Chilicaeen vrouwelijk monster dat wordt gebruikt om mensen die verder gaat na haar bedriegen. De Siguanaba of Chilica is een oude legende van El Salvador.

(*) Fue sin querer queriendo: (Het was per ongeluk te willen) een populaire uitdrukking van een tv kinderachtig mexicaanse personage genaamd “El Chavo” dat door Roberto Gomez Bolaños wordt geïnterpreteerd.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.