Home > 37,5 δευτερόλεπτα από το τελευταίο φιλί σου

37,5 δευτερόλεπτα από το τελευταίο φιλί σου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

clip image001216 37.5 seconds of your last kissΓια να σας πω όχι, θα ήταν πιο εύκολο από το να ακούσω να το λέτε. Πονάει τόσο πολύ εδώ στην καρδιά? Όχι ότι δεν το έχω αναμενόμενο, όχι τώρα, ίσως και ποτέ.

Γι ‘αυτό ζητώ γι’ αυτό, ένα τελευταίο φιλί. Όχι πολύ καιρό, ούτε πολύ μικρό. Μόνο 37,5 δευτερόλεπτα δεδομένου ότι η επαφή των ξηρά χείλη μου με το μολύβι χειλιών οδηγήσει σε σαρκώδες στόμα σας. Χωρίς σκέψη, αντί να αγκαλιάσει υπό τις νέες συνθήκες, μαλακό, ισχυρή, έντονη? Μέχρι να μπορώ να νιώθω την ανάσα σου πάνω αριστερό αυτί μου και σφύζουν σας στο στέρνο μου πιέζονται από δεξιά θηλή σας.

Με την επιφύλαξη σε ό, τι ήταν, τι δεν ήταν, πολύ λιγότερο για το τι –γνωρίζουμε– Δεν θα είναι. Απλά κοιτάξτε στα μάτια μου, με το ότι οι πεταλούδες αίσθηση του άλλου φορές? Ας κλαίει με τα οστά του ό, τι έχει περάσει, για ό, τι είχε απομείνει, για ό, τι, –Υποθέτω– Εμείς ποτέ δεν θα ξέρει πού είναι.

Τώρα μου δανείσει τα χείλη σου, για μένα, και να λάβουν το δικό μου είναι στο ντύσιμο. Ας φιλί ούτε ισχυρή, ούτε μαλακά? Χωρίς τη γλώσσα, δεν είναι τόσο επιθετική. Απλά θέλουν να αισθάνονται τη μαγεία της αναπνοής σας? Η χημική επαφή –που ξέρω– Καθιστά ραχοκοκαλιά σας τρέμουν ως λύρα και τα δάκρυα, εκτός από το φθινόπωρο από τα τύμπανα μου.

15 δευτερόλεπτα να αισθάνονται αναπόφευκτη σας Clorets Gum, Η μνήμη που υπήρχε πριν, πριν από τη χύτευση πράγματα για να χάσουν, –και να κερδίσει-. Ώρα να εξασφαλίσει το βλέμμα σας θα με κυνηγήσει στις άγρυπνες νύχτες? Καθώς και τρυφερό χαμόγελο σας και θορυβώδες γέλιο σας, που ακούγεται σαν το chiflones echo ανακατεύτηκε με τις κραυγές των χαμένων αλιέων? εκεί, στην έντονη σκοτάδι, όταν βγαίνει από το Chilica.

clip image002152 37.5 seconds of your last kiss15 δευτερόλεπτα να επιβεβαιώσει ότι κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει –ή να σταματήσει αυτόν τον τρόπο– Από το βράδυ έως το πρωί, το απόγευμα, τη νύχτα, στην άλλη νύχτα. Ξεχάστε σας στα πόδια ενός άλλου κοριτσιού, στεναγμοί σας με το δικό της? Θάψω στο Halo κοιλιά της και να σας αναζωογονήσει στα χείλη της »φιλί-φιλί αυτό-.

7 δευτερόλεπτα να γεράσουν μαζί σας, να θυμάστε ότι είσαι ακόμα ζωντανός κάπου? και να ξεχάσουμε ότι δεν είστε μαζί μου,-όχι στο χώρο, μου, αλλά σίγουρα στην ώρα μου. Για να σκεφτεί ότι θα μου λείπει, ότι θα ξεχάσω? Στιγμή για να θυμηθούμε μπούκλες σας, με τη χρωστική ουσία η οποία εκείνη τη στιγμή ήθελε, με τις γκρι τρίχες που αλάνθαστα υπάρχουν. Για να σας αγγίξει στην πέτρα από το στήθος μου? Να αναβιώσει τα νύχια σας για τα ποτάμια της πλάτης μου, στην άκρη του περιγράμματος? Παρόλο που δεν υπάρχουν πια.

clip image003112 37.5 seconds of your last kissΜισό δευτερόλεπτο για εκείνη την ημέρα – ή νύχτα, όταν ο καρδιακός παλμός φτάνει στην κορυφή, σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή, όταν το αίμα δεν τροφοδοτεί τριχοειδή αγγεία μου και τα χείλη μου να γίνει ξηρό, να γίνει πιο κρύο γιατί δεν ζουν πια …

Μια στιγμιαία όταν μπορεί να αισθάνεται, από αυτή την πλευρά και το άλλο-? Για το τελευταίο και για πρώτη φορά, η ίδια η πραγματικά αίσθηση αυτής της φιλί.

Συγγνώμη για τα παιδιά που επισκέπτονται αυτό το blog. Ήταν λάθος που θέλουν (*).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) ChiflonΨυχρός άνεμος που φυσάει το βράδυ μετά το ηλιοβασίλεμα.

(*) Chilicaένα θηλυκό τέρας που χρησιμοποιεί για να παραπλανήσουν τους άνδρες που πηγαίνει μετά από αυτήν. Η Siguanaba ή Chilica είναι ένα αρχαίο μύθο του Ελ Σαλβαδόρ.

(*) Fue sin querer queriendo: (Ήταν λάθος που θέλουν) μια δημοφιλής φράση του Μεξικού παιδαριώδη χαρακτήρα μιας τηλεόρασης που ονομάζεται «el Chavo» που ερμηνεύεται από Roberto Bolaños Gomez.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.