Home > 2011: Wat te verwachten: CAD platforms

2011: Wat te verwachten: CAD platforms

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Hallo mijn vrienden, hebben vakantie vertrokken zoals rotjes, nacatamales (*) En Nieuwjaar knuffels. Het is goed om terug te zijn aan deze kant van het leven in een jaar goed voor nieuws.clip_image001

AutoCAD komt van 3 jaar te hebben terug naar interface-gegeven en wordt gezegd dat dit een mijlpaal jaar zou kunnen zijn als ze waren ook 2000, 20004, 2007 of 2010.

Aan andere kant Bentley arriveert om zijn tweede jaar van te hebben gekregen van de ‘i’ (plus 3 Selecteer) naar versie 8 die bijna loopt gedurende tien jaar. Dus logischerwijs we aannemen dat beide gaan over iets in een jaar dat niet kunnen verschijnen onopgemerkt en de logische serie zegt dat het tijd is voor grote veranderingen en het kan niet meer vier jaar en drie jaar zijn al … geworden lang.

AutoCAD:

Het is waarschijnlijk dat in het midden van mei zullen we getuige van de lancering vanAutoCAD 2012 –bedacht dit jaar als Ironman-, Op basis van de laatste twee trends die we hebben gezien sinds 2008. Voor nu hebben we niet veel te onderscheiden, omdat het verzoek lijsten gaan met meer snelheid dan usability en hoewel je AutoCAD 2012 gratis al kunnen downloaden voor het testen, het is heel weinig over gesproken dat.

De eerste optie is om aan te dringen op het migreren van legacy software gebaseerd op commandoregel en dwingen ons om knoppen toch te gebruiken. Dit is goed in het bord kant tekening’s, omdat voor deze moet worden gedwongen om usability labs van toepassing, waar elke dag wordt gezocht naar clip_image002een meer intuïtieve bediening, het denken in workflows en objecten meer dan in vliegtuigen lineaire tekening. Veel van de laatste nieuwigheden AutoDesk heeft gedaan in 2010 en 2011-versies gaan in deze richting, hoewel ze nog steeds niet dat op BIM modelleren op eenvoudige vectoren niveau. Let op dat als ze willen om het te doen zou kunnen suggereren dat 2013 een ander dwg-versie, niet vereist omdat het gaat, maar omdat het een leuke praktijk tricking en het krijgen van voordeel (**) Aan potentiële concurrenten.

We vonden dingen zoals transparanten, gedwongen constanten (constraints), en opties om objecten te verbergen zonder uitdrukkelijke gereedschap, maar het zou niet slecht zijn bestaat op het beschikt die concurrenten doen, zoals onafhankelijke dynamische weergaven om alles uit te werken met meerdere beeldschermen. AutoCAD 2011 al toonde kunt u meer snelheid te stroomlijnen; we hopen dat AutoCAD 2012 zal blijven doen, hoewel het is gelaten voor lange rendering verbeteringen (wat op zich is verouderd voor nu).

De andere trend die we zullen zien elke dag exploiteert niche Mac-gebruikers ‘. Het moet niet moeilijk zijn noch heb ik geloof dat ze bij het verlaten van de markt ArchiCAD zult denken nogmaals dat al genoeg bezit in testament Architecten ‘gehad. AutoDesk gaat op een lange termijn trend, omdat ze zien wat velen hebben geopperd, dat de witte lijn bedrijf is de belofte voor de komende 5 jaar voor dreigende val van PC term als zodanig. Naar mijn mening zal AutoDesk aandringen op het werken op iPad en gebruik maken van het arsenaal wat betekent Maya, Revit, Inventor en andere gespecialiseerde contexten als Civil3D die voor dit jaar zijn wij van mening zal komen in appel-versie.

Als ze dat doen, ik zweer dat ik een Air te kopen. -Ha, Ik wil nu al graag

Echter, software met die positionering niveau, de publieke aanwezigheid op de beurs, vecht meer om de concurrentie te verminderen dan voor innovatie (de investeerders duidelijke stemming). Haal het meeste uit koeien voordat het een daling punt bereikt. Ik heb geen twijfel dat een harige team is opgesloten in een kelder denken onvoorstelbare dingen, en zal ons verrassen met iets meer dan dezelfde commando’s op een meer geek tafel met een bekende risico te worden genomen door niet-Joden in een zakelijke bijeenkomst.

Microstation

Het is een geweldig jaar voor Bentley, die niet langer kunnen doorgaan met haar Select serie als meer dan 4 zou eind afwezig creativiteit (in naam) te zijn. Wat er gebeurt is dat dit bedrijf rookt, niet zijnde het openbaar, maar een familie erfenis geeft hen meer vrijheid om bijna herontwerpen op wil. Dus kunnen we een naam die V8 geloofwaardigheid, die benadrukt het gebruik ervan, zelfs hetzelfde te doen, maar met een visie voorbij de vector overschrijdt verwachten.

clip_image003

Naar mijn mening trends die Bentley zal ontploffen zal I-model. Dit betekent populariseren Navigator en dgn, ongetwijfeld met grote geloofwaardigheid, maar de uitdaging is niet makkelijk als we bedenken dat Bentley wil stoppen wordt gekend door Microstation en Project Wijs en Asset Wise over zijn monopolistische markt te introduceren. Een goede strategie zou zijn om meer interactie tussen de lijnen van planten, architectuur, engineering en netwerken rond normalisatie met een prachtige indeling die lijkt bracht van een andere planeet te consolideren – maar onbekend met bijna alle deze planeet-.

Het ongelooflijke is dat het altijd zal zijn op dezelfde v8 dgn.

Ik zal wachten om te worden verrast, omdat de moeilijkheid van het zijn een emporium die voortkwam uit het niets en het risico dat de kleinkinderen krijgen weinig geïnteresseerden op hun erfenis kan het idee van het citaat op de beurs leiden of zoek een grote koper (als het bestaat met dezelfde motivatie). Wat is rendabel is om applicaties op xfm voor gadgets in niches waar Microstation is positionering te ontwikkelen, want er zijn garanties die compatibel zal zijn op lange termijn. Zelfs vergeten VBA, dat net als AutoCAD 2011 verlaten, zal Bentley uiteindelijk verlaten alles in. Net handen.

De anderen CAD

In andere contexten zijn er andere grote merken, hier, clip_image004er zijn degenen die uit te steken met meer aanwezigheid. In tegenstelling tot de GIS en modellering, de Open Source heeft korte positioneren om zo serieuze concurrentie hebben in tenminste lezen en bewerken dwg of dgn laatste versie. Ik denk dat de twee hebben een pact onderling niet aan de open ruimte, jammer voor de OS, maar laat ons profiteren van een nauwer interoperabiliteit tussen hen. Dus ik weet niet of we konden nieuws wachten van QCad, BRL-CAD en anderen die zo onbekende die er zijn dat ik nog kan herinneren andere.

Degene die is gegaan dichtst wordt IntelliCAD, hoewel wordt betaald software, heeft getracht de grond te krijgen om AutoCAD de bestaande populariteit. Met als nadeel dat het duurt meer dan goedkoper zijn om een ​​impact te maken, met slechts AutoDesk Ribbon sinds 2009 liet ze op de stoep, een strategie gebaseerd op dezelfde criteria strijd populariteit, autocratie, en zonder twijfel een aantal eenvoudige opzet.

Dus?

We zullen niet hopen warm water te worden uitgevonden in een onderwerp dat is zo lineair (CAD, niet-toepassingen). Maar het is de moeite waard om terug te gaan naar talent van het doen van dezelfde dingen alsof ze nieuw waren, zoals wanneer demontabele grafietstaven kwam, ontwerp poeder of elektrische ontwerp, uitvindingen die niet radicaal waren, maar veranderde ons leven, omdat ze gemakkelijker wat geeft ons problemen (***).

De magie van het hebben van lagen om te voorkomen dat tracering van elk vliegtuig al lang niet meer om ons te boeien, net gestopt als xml leven gaf om lijnen. Zeker hebben we veel veranderingen in CAD die hebben ons meer dan de positie en de naam Cad kunstenaar gemuteerd gezien.

Voor mijn kant hoop ik dat deze vrienden zullen aandringen op dingen die we doen te vergemakkelijken, niet zien Steve Jobs wil ons meenemen waardoor vliegtuigen met de nagels. Zijn aandringen op het niet willen om een ​​pen te maken voor Ipad baart me zorgen.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) Nacatamales: Het is een traditionele Midden-Amerikaanse gerecht dat ontbijt of lunch begeleidt. Net als de Tamales is gemaakt met maïs.

(**) Darle la vuelta: Dit jargon betekent: tricking en het krijgen profiteren van iets, zodat u het initiatief van de concurrenten ‘won.

 

(***) Lo que daba lata: Iets dat geeft ons problemen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.