Home > 2011: ce sa va asteptati: platforme CAD

2011: ce sa va asteptati: platforme CAD

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

Salut prieteni, vacanțe au lăsat ca pocnitori, nacatamales (*) Și îmbrățișări de Anul Nou. E bine să fiu înapoi la această parte a vieții într-un an bun pentru știri.clip_image001

AutoCAD vine de la 3 ani de care au dat înapoi la interfață și se spune că acest lucru ar putea fi un an reper ca acestea au fost, de asemenea, 2000, 20004, 2007 sau 2010.

Pe alte Bentley mână ajunge la al doilea an de după ajuns “I” (plus 3 Selectați) la versiunea 8, care umblă aproape de zece ani. Deci, logic să presupunem că ambele sunt întâmplă ceva într-un an, care nu pot apărea neobservat și seria de logică spune că e timpul pentru schimbări mari și nu mai poate fi de patru ani și trei ani au deja … devenit mult.

AutoCAD:

Este posibil ca la mijlocul lunii mai, vom fi martori la lansarea AutoCAD 2012 –inventat acest an ca Ironman-, Bazat pe ultimele două tendințe am văzut din 2008. De acum nu ne discerne mult, deoarece listele cerere merg cu viteza mai mare de utilizare și, deși puteți descărca deja AutoCAD 2012 gratuit pentru testare, a fost vorbit foarte puțin despre asta.

Prima opțiune este de a insista pe migrarea moștenire software-ul bazat pe linia de comandă și ne forțează să utilizeze butoane oricum. Acest lucru este bun la partea consiliului de desen, pentru că pentru aceasta trebuie să fie obligat să aplice laboratoare de utilizabilitate, unde fiecare zi este căutat clip_image002o operațiune mult mai intuitiv, gândire în fluxuri de lucru și obiecte mai mult decât în ​​avioane desen liniar. Multe dintre cele mai recente noutăți Autodesk a făcut în 2010 și 2011 versiuni merge în această direcție, deși încă nu cred că pe modelare BIM la nivelul simplu vectori. Feriți-vă că, dacă doresc să facă aceasta ar putea sugera că 2013 va necesita o altă versiune DWG, nu pentru că se ocupă ci pentru că este o practică distracțiepacalirea si obtinerea avantaj (**) A potențialilor concurenți.

Ne-a placut lucrurile ar fi foliile transparente, constante forțate (constrângeri), precum și opțiunea de a ascunde obiecte fără a utiliza instrumente expres, cu toate acestea, nu ar fi rău există în ea caracteristici pe care concurenții le place opinii independente dinamice pentru a obține cele mai multe de lucru cu mai multe monitoare. AutoCAD 2011 deja a aratat ce poate eficientiza viteza mai mult, sperăm AutoCAD 2012 va continua să o facă, deși acesta a fost lăsat pentru îmbunătățiri de randare lungi (care, în sine, este învechit de acum).

Cealaltă tendință vom vedea în fiecare zi se exploatează nișă utilizatorii de Mac. Ea nu trebuie să fie dificil și nici nu cred că vor gândesc la plecarea de pe piață ArchiCAD încă o dată care a avut deja posesia destul de voință Arhitecților. AutoDesk merge pe un trend pe termen lung, deoarece acestea vedea ce mulți au sugerat, că societatea linie albă este promisiunea pentru urmatorii 5 ani înainte de căderea iminentă a termenului PC-ul ca atare. În opinia mea, Autodesk va insista pe de lucru pe iPad și beneficieze de Arsenal, ceea ce înseamnă Maya, Revit, Inventor si alte contexte de specialitate ca Civil3D că pentru acest an, credem ca va veni in versiunea de mere.

Dacă o fac, mă jur că voi cumpăra un Air. -Ha, Aș vrea deja să

Cu toate acestea, software-ul cu care nivelul de poziționare, prezența publicului în piața de valori, luptă mai mult pentru a reduce competiția decât pentru inovare (starea de spirit evident investitorilor). Noțiuni de bază mai mult de la vaci înainte de a ajunge la un punct de declin. Nu am nici o îndoială că o echipă păros este blocat într-un subsol gândire lucruri inimaginabile, și ne va surprinde cu ceva mai mult decât aceleași comenzi pe o mai Geekmasa cu un risc cunoscut de a fi luate de către neamuri într-o întâlnire de afaceri.

MicroStation

Este un an mare pentru Bentley, care nu mai poate continua Selectați seria sa de mai mult de 4 ar fi sfârșitul de creativitate absent (în numele). Ce se întâmplă este că această companie fumeaza, nu fi publice, ci o moștenire de familie le oferă mai multă libertate de a restructura aproape la voință. Deci, ne-am putea aștepta un nume care depășește V8 de credibilitate, care subliniază, folosind, chiar face același lucru, dar cu o viziune dincolo de vector.

clip_image003

In mele curente de opinie care Bentley va exploda vor fi I-model. Acest lucru inseamna popularizarea Navigator si DGN, fără îndoială, cu mare credibilitate, dar provocarea nu este ușor, dacă avem în vedere că Bentley vrea să nu mai fie cunoscute de Microstation și să introducă proiectul înțelept și înțelept activ pe parcursul piața captivă. O strategie bună ar fi să-și consolideze mai mult interacțiunea dintre liniile de plante, arhitectură, inginerie și rețele în jurul standardizare cu un format minunat, care pare a fi adus de pe altă planetă – dar necunoscut de aproape toate planeta asta-.

Lucru incredibil este faptul că acesta va fi întotdeauna pe același V8 DGN.

Voi fi de așteptare pentru a fi surprins, pentru că dificultatea de a fi un centru comercial, care a crescut de nicăieri și a riscului pe care nepoții obține puțin interesați pe moștenirea lor poate duce ideea citat pe piața de capital sau de a găsi un cumpărător mare (în cazul în care acesta există cu aceeași motivație). Ceea ce este profitabil este de a dezvolta aplicații pe xfm pentru gadget-uri în nișe în care Microstation este pozitionare, pentru că există garanții că va fi compatibil în termen lung. Chiar uitând VBA, ca la fel ca AutoCAD 2011, a abandonat, Bentley va sfârși lăsând totul în mâinile. Net.

Ceilalți CAD

În alte contexte exista alte branduri mari, aici, clip_image004sunt cele care se lipesc cu mai mult prezența. Spre deosebire de GIS si modelare, Open Source are poziționare scurt pentru a avea concurență serioasă în cel puțin citi și edita DWG sau DGN cea mai recentă versiune. Cred că cei doi au un pact între ei să nu se deschidă spațiu, un păcat pentru sistemul de operare, dar ne lasă profita de o interoperabilitate mai strâns între ele. Deci, eu nu știu dacă am putea aștepta știri din QCad, BRL-CAD și altele care sunt atât de necunoscut acolo care îmi amintesc chiar și altele.

Cel care a mers cel mai apropiat este IntelliCAD, deși fiind plătit de software, a căutat să câștige teren în popularitate existent AutoCAD. Cu dezavantajul că este nevoie de mai mult decât a fi mai ieftin pentru a face un impact, cu doar AutoDesk Panglica din 2009 le-a lăsat pe trotuar, o strategie bazată pe aceleași criterii luptă popularitate, autocrație, și fără îndoială unele răutate simplu.

Așa?

Nu vom spera apa caldă să fie inventat într-un subiect care este atât de liniar (CAD, nu aplicatii). Dar merită să ne întoarcem la talentul de a face aceleași lucruri ca și cum ar fi nou, ca atunci când a venit tije din grafit demontabile, proiectul de praf sau proiect electric, invenții care nu au fost radicale, ci a schimbat viața noastră, deoarece a facilitat ceea ce ne da probleme (***).

Magia de a avea straturi pentru a evita urmărirea fiecărui plan încetat de mult să ne captiveze, doar sa oprit atunci când XML-a dat viata pentru linii. Desigur, am văzut multe schimbări în CAD, care ne-au facut suferit mutatii mai mult decât poziția și numele Cad artistului.

Pentru partea mea Sper ca aceste prieteni va insista pe facilitarea lucruri pe care le facem, nu vezi Steve Jobs vrea să ne ia face planuri cu unghiile. Insistența lui pe care nu doresc să facă un stilou pentru iPad mă îngrijorează.

NOTE Traducere:

(*) Nacatamales: Este un fel de mâncare din America Centrală tradițională care însoțește micul dejun sau masa de prânz. Asemenea Tamales se face cu porumb.

(**) Darle La Vuelta: Acest jargon înseamnă: pacalirea si obtinerea profite de ceva, astfel încât să câștigat inițiativa de concurenți “.

 

(***) Lo Que Daba lata: Ceva care ne dă probleme.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.