Home > 120 de ani de Geographics naționale

120 de ani de Geographics naționale

Acum câțiva ani, un prieten care a fost mutarea în țara sa mi-a dat colecția sa de revista National Geographic că, complet și cu molii, are acum o buna parte din biblioteca mea, așa că atunci când a fost anunțată o versiune digitală pentru un 160 GB hard disk, am primit ca mania de a nu-l trece în sus. După navigare de mai mulți ani, să știe cum a fost anunțat cel mai bun computer din 1972 și a constatat că de fiecare dată atât de des a dus la același subiect, dar cu mai mult de cercetare, eu recunosc că acest lucru a fost o achizitie de neprețuit.

Conținutul

120 de ani de materiale, 1888-2008 conținut într-un hard disk de 160GB, deși conținutul atinge numai 100 GB și 60 de spațiu liber rămas pentru nimic pierdut. De asemenea, este mult mai practic decât colectarea DVD-uri care deranjat de a trebui să schimbați două la fiecare trei căutări.

clip image002126 120 years of National Geographics

Puteți căuta după an, cu aceasta se desfasoara un catalog care arată capace în formă de carusel. Apoi, puteți selecta, căuta și zoom ca jurnale on-line a face o caracteristică acum la modă.

De asemenea, puteți căuta pe zone geografice, care afișează o hartă Bing (fostul Virtual Earth). Odată situat într-o zonă, rafina cautarea tematice, indicând o rază de mile. Această opțiune necesită să fie conectat la Internet, este implementarea harta destul de lent, dar este de așteptat o îmbunătățire în viitor, care ar putea fi foarte bine o fereastră mare.

Căutare după cuvinte cheie este o minune, de exemplu, dacă doriți pavilioanele statelor din Statele Unite, am să pun doar steaguri Statele Americii și gata, a fost publicat în octombrie 1917.

Je, Je vedea ce curios este haina de Colorado. Aș jura că am văzut-o pe undeva.

clip image00392 120 years of National Geographics

Există, de asemenea, o căutare de colectare și o caracteristică marcaj numit lista de lecturi, unde poate fi pus semne ca tag-uri în funcție de interesul. De exemplu, așa cum am navigație, ori de câte ori mi se pare o hartă interesant, eu pot încărca la tag-ul “hărți de interes pentru Geofumadas” sau “Mexic hărți”, astfel încât să poată fi găsit cu un clic oricând.

Gradul de utilizare

clip image00468 120 years of National GeographicsAcesta este construit pe Adobe Air, deci actualizarea on-line este o încântare, caracteristici care enciclopedii vechi nu a putut depăși. Prima dată când a fugit, a fost nevoie de timp de a descărca o construcție nouă, dar funcționează ca o minune.

Funcționalitatea este destul de ciudat, deoarece meniul de acces la date, citind crearea listei și navigarea înainte și înapoi este foarte neprietenos. După ce un cuplu dependenta de ore, se simte mai bine, dar n-ar strica un panou lateral pentru a face mai ușor pentru a naviga cu privire la conținutul și unele îmbunătățiri pentru a înțelege cum să se întoarcă.

Prețul

Acesta poate fi achiziționate on-line de US $ 199, care pare mare, dar dacă ne rupe în jos, presupunând că ar fi fost de 12 reviste pe an, ar fi:

160 GB hard-disk: 80.00 dolari

Înregistrate pe numele de disc: 9.00 dolari

120 de ani de reviste: 110 dolari

Cu aceasta, se aplică fiecare revista digitala:

  • 8 cenți
  • sau 5 centi de euro,
  • 1 nou peso mexican,
  • 39 de pesos chilieni
  • Sau 1,53 Lempiras Honduras

În concluzie, este o mare achiziție. Fiul meu îl iubește; nevinovăția sa a atins sufletul meu:

Va da-mi când nu mai poate ține?

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.