Home > Φιλοσοφούν σχετικά με το AdSense

Φιλοσοφούν σχετικά με το AdSense

Το πλήρες μήνυμα είναι στα Blogos, μια στάση σχετικά με τη δυνατότητα για την κατασκευή ενός σχεδίου παρακολούθησης για το AdSense εσόδων με την εφαρμογή ενός γραμμικού διαγράμματος τύπου mx + b. Ομολογώ ότι έχω λάβει μέρος του περιεχομένου.

Εδώ αφήνω την αναθεώρηση …

1. Τα στοιχεία της βάσης

μπλα μπλα μπλα με βάση τα στοιχεία δύο ετών …

2. Η προβολή

Μετά την εισαγωγή των δεδομένων, μπορούμε να υπολογίσουμε τότε η αναμενόμενη τιμή στην γραφική παράσταση γραμμής του έτους, η οποία θα συμπεριφέρονται υπό τη μορφή y = mx + b

clip_image002m είναι η κλίση (Παράγωγο), σε αυτή την περίπτωση έχουμε βρει μια 4,63, το χ είναι ίσο με τον αριθμό των μηνών, αρχής γενομένης κάθε χρόνο από 1 έως 12. M μπορεί να είναι υψηλότερο, στο βαθμό που καλά σχεδιασμένη SEO μέτρα θα εφαρμοστούν, αλλά 4.63 είναι ένα σημείο αναφοράς στη δική μας περίπτωση.

b είναι η τετμημένη τέμνονται, Θα είναι ίση με τη συνολική αξία πτώση, είναι όπως είπα και πριν σε 33% για την αύξηση του έτους, συν ένα 10% αύξηση της ότι η Google μας δίνει με πιστότητα (ή παρηγοριάς). Είναι επίσης πιθανό ότι αυτό είναι ένα αποτέλεσμα ότι η κίνηση αυξάνεται στο βαθμό που διατηρεί μια σταθερή δημοσίευση, ένα καλά καθορισμένο τμήμα και δεν υπάρχουν κυρώσεις διαφημιστικές πρακτικές.

Έτσι, η γραφική παράσταση για το πρώτο έτος, αρχής γενομένης από το μηδέν θα ήταν

y = 4,52 X + 18.81 (με ετήσιο μέσο όρο των 48 $)

y = 4,73 X + 133.91 (με ετήσιο μέσο όρο $ 165)

y = 4,63 X + 177.98 (με ετήσιο μέσο όρο των 208 $)

y = 4,63 X + 240,27

clip_image004

Το διάγραμμα δείχνει τα διάφορα στάδια που θα πρέπει να γίνει από ένα σχέδιο μάρκετινγκ:

clip_image006Η κόκκινη ζώνη … Προσαρμόζεται καλά στο στάδιο της εισαγωγής στον κύκλο ζωής των προϊόντων.

clip_image008Η κίτρινη ζώνη: … Προσαρμόζεται στο στάδιο της ανάπτυξης.

clip_image010Το πορτοκαλί ζώνη: … Προσαρμόζεται στο στάδιο της ωριμότητας.

clip_image012Η περιοχή του καφέ: … Αυτό είναι προσαρμοσμένη στον κύκλο κορεσμού.

clip_image014Η πράσινη περιοχή: … Καλή στιγμή για να εξετάσει μια νέα καμπύλη προϊόντος … επειδή το στάδιο της παρακμής μπορεί να έρθει, αν δεν έχετε κάτι στο μυαλό για αργότερα.

Παρακολούθηση

Εάν υπάρχει ένα πλαίσιο αναφοράς, τότε θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να πάει την εφαρμογή των αλλαγών, τις προσπάθειες και τις προειδοποιήσεις για να δούμε εάν παρουσιάζουν καλύτερα αποτελέσματα. Όπως είπε, είμαι σε 4ου έτους, όπου η μέση να περιμένω τουλάχιστον, αυτό θα ήταν πιθανόν εισόδημά μου τον Μάιο και ποια είναι η χειρότερη πτώση μπορώ να δεχτώ.

Το γράφημα δείχνει διάφορα πεδία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει αν η συμπεριφορά είναι η αναμενόμενη ελάχιστο. Τα κίτρινα χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση πραγματικά δεδομένα? Τουλάχιστον για δύο χρόνια, στη συνέχεια οι κολόνες από το έτος 3 περιλαμβάνει μια αναμενόμενη ελάχιστη τιμή και πέφτει ελάχιστο και πιθανές αυξήσεις.

3. Ενδεχόμενες

Υπάρχουν κάποιες πτυχές που δεν μπορούν να προβλεφθούν, μεταξύ αυτών μπορούμε να αναφέρουμε:

    • Ένα κουνάω
    • Η μετα-κουνάω
    • Οι χαμηλές κύκλοι κυκλοφορίας
    • Ατέλειες Ασφάλεια
    • Άλλες απρόβλεπτες

Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα … μερικά από αυτά τα απρόβλεπτα μπορούν να προληφθούν, ενώ άλλοι όχι. …

4. Συμπεράσματα

– Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητο η αρχική επένδυση, ή είναι δυνατόν να γίνει από εσάς, από αυτό θα εξαρτηθεί από την επίτευξη ενός παραγώγου πάνω από 4,5%. Μεταξύ των πιθανών επενδύσεων που μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν τιμωρούνται από τη διαφήμιση Google, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, δημιουργικό σχεδιασμό, branding, μεταξύ άλλων.

-Η μελέτη αντικατοπτρίζει το μέσο εισόδημα του έτους, μπορεί να είναι το μέσο εισόδημα του Μαΐου και του Ιουνίου.

-Εάν αυτά τα δεδομένα είναι γνωστό, έχει αυτός ο μέσος όρος μπορεί να θεωρηθεί ότι το συνολικό εισόδημα για το έτος θα είναι ο μέσος όρος πολλαπλασιάζεται με το 12

-Από το τρίτο έτος μια ελάχιστη γραφική προβολή μπορεί να γίνει σε περίπτωση που υπερβεί το 4,5% παράγωγο θα μπορούσε να αναμένεται σε 6,5% και ένα σχέδιο για αυτό.

-Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι καλύτεροι μήνες Ιούλιο και Αύγουστο (αν και είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων δύο μηνών), και ότι οι χειρότερες πτώσεις είναι τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο.

-Αυτό σημαίνει ότι τρία χρόνια είναι ο χρόνος που ένα blog θα πρέπει να απαιτεί να είναι ένα διαφοροποιημένο και αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα.

Τι κρίμα, ότι η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.